Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Joe Lynn Turner
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Joe Lynn Turner
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 02.04.2007 3:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bestprocuğum Smile serdar öztop istediğini düşünebilir , hatta cem köksal dünyanın en meşhur Türk müzisyeni olabilir sonuçta kopyamı kopya bunu görmek için iyi müzisyen olmak gerekmez.Türk olup olmaması birşeyi değiştirmez Finli bi adam çıkıp cem köksalın çaldıklarını çalsa oda kopya.Abi insan bari kıyafetini değiştirir malmsteenin giydiği kolları geniş uzun kollu saten gömlek ne güldük konserde yav Smile bide yuvarlak gözlük taksın tam olsun.asıl serdar öztop değilde malmsteena dinletip sormak lazım eminim adam gülecektir.Bu yazdıklarım kızdırabilir ama objektif bakarsak maalesef böyle saygılar.
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 02.04.2007 3:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bestpro demiş ki:
Halilciim demek istediğimi anlıcak olsan zaten bu msjları atmazdın,düşünmeni tavsiye ederim.Kendi ağzınla söylüyosun dünyada isim yapma yolunda Cem Köksal açık ara önde diye.Sen kendi dediğini bilmiyosun sana ne denir.

Abi dediğin Serdar Öztop,Cem Köksal hakkında ne düşünüyodur ona bir kafa yormayla başla bence.

bak güzelim ikna olmadıysan sana örneklerle vereyim şu şarkıları dinle bunlara arak değil diyen varsa kulaklarını bir güzel temizletmesini öneririm

cem köksal-earthquake part-1: 00:23 - 00:57 / malmsteen-as above so below: 00:32 - 00:50

cem köksal-ruthless > malmsteen-fire and ice

otur bunları bir dinle , benzemeyen yönlerini bulursan bana haber verirsin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 02.04.2007 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cem Koksal'in Malmsteen'e gerek muzikal olarak gerekse sahne tavri olarak bariz bi sekilde ozendigini canli olarak dinledim,izledim. Ustte verilen linklerdeki sarkilari da -Cem Koksal'in ilk ciktigi zamanlarda- dinledigimde "iyi de ben bu sarkiyi biliyorum.Malmsteen'in parcasinda var bu melodi" seklinde soylenmistim.
Belki yeni albumunde farkli seyler dener ama bu zamana kadar yapilanlar objektif olarak bakildiginda esinlenme ve daha fazlasidir.
Serdar Oztop'u da canli dinlemis birisi olarak kendine ozgu oldugunu soyleyebilirim.Zaten fazlasiyla oryantal ogeler var muziginde,bu bile basli basina bi fark.

Neyse basligin sahibi Joe Lynn Turner'in Türkiye konseri dvd'sini gecen gun gordum.Sanirim haftaya alacagim.Ankara ayaginda izlemistim konseri (gerci Ankara dahil degildi turneye ama sonradan eklendi 1 konser) bi de bu halini izlemek ve arsive katmak cok guzel olacak Smile
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 14.04.2007 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

turner acayip süper bir albüm çıkarmış. son albüm "second hand life" "nothing's changed"den sonra dinlediğim en iyi solo albümü oldu bile. albüm şimdilik siteden pre-order ediliyor. tarz ve sound olarak sunstorm'u çok andırıyor. gitarlar ve davullar yine iyi. vokallere birşey diyemiyorum. adam saatlerce beni esir aldı. "love is life", "second hand life", "blood red sky", "in your eyes".... hangi birini yazayım turner.Smile büyük vokalistsin be! iyice fan oldum çıktım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 15.04.2007 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
turner acayip süper bir albüm çıkarmış. son albüm "second hand life" "nothing's changed"den sonra dinlediğim en iyi solo albümü oldu bile. albüm şimdilik siteden pre-order ediliyor. tarz ve sound olarak sunstorm'u çok andırıyor. gitarlar ve davullar yine iyi. vokallere birşey diyemiyorum. adam saatlerce beni esir aldı. "love is life", "second hand life", "blood red sky", "in your eyes".... hangi birini yazayım turner.Smile büyük vokalistsin be! iyice fan oldum çıktım.

super haber!
Turner bos durmuyor ve devamli guzel islerle karsimiza cikiyor.Sunstorm tadindaki bi albumu de oldukca merak ettim.En kisa surede edinecegim.Simdiden heyecanlandim Razz
Başa dön
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 15.04.2007 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onceki solo albümü the usual suspects'den kesinlikle daha iyi bir albüm.

blood red sky tam bir blackmore parcasi olmus. hos. sweet obsession'u da bonfire'in ikinci albümü fire works'dne biliyordum. aslında sıradan bir parca am aturner daha guzel yapmış.

turner aslında kendine guvenip konserilerinde solo albümlerinden de soylese iyi olacak.
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 19.04.2007 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

long_john_silver demiş ki:
sweet obsession'u da bonfire'in ikinci albümü fire works'dne biliyordum. aslında sıradan bir parca am aturner daha guzel yapmış.

turner aslında kendine guvenip konserilerinde solo albümlerinden de soylese iyi olacak.

şarkıyı turner iyi yorumlamış. nakaratları çok güzel. gitar tonları diğer enstrümanlarla iyi uyuşmuş. turner aslında kendi albümlerinden söylese iyi olur ama seyirci hep aski klasikleri duymak istiyor falan. bir daha gelse buraya ondan nedense "i surrender", "street of dreams" dinlemek isterim. kendi albümleri fazla satılmıyor pekte bilen yok zaten. o yüzden eski klasik şarkılardan söylüyor. birde yine gelip sunstorm'dan söylerse ortalığı dağıtırım ama kimse söylemez şarkıları. "love's gone wrong" söylediğini düşünsene... sen, ben ve birkaç kişi eşlik ederiz. daha fazla kişiye ulaşırsa mükemmel olur. araştırmayan ilgilenmeyen rock dinliyorum geçinen dinleyici-bu da saçma ya neyse- çok fazla.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Çrş 25.04.2007 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nasil bi merak ediyorum yeni albumu!
Anlatiyorsunuz burada canim cekiyo Very Happy Yeni albumu edinene kadar ben de Türkiye dvd'sini edinip onla bi nostalji yapacagim artik.

*Konserlerinde kendi sarkilarini calmama durumuna ben de katiliyorum sizin gibi.Konserleri Sunstorm'dan ilk 4 sarki ile acsa feci patlama olur.Ustune Deep Purple ve Rainbow da koydun mu oradan kimse sag kafayla cikamaz.Bunyeler allak bullak olur Very Happy
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 26.04.2007 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
Konserleri Sunstorm'dan ilk 4 sarki ile acsa feci patlama olur.Ustune Deep Purple ve Rainbow da koydun mu oradan kimse sag kafayla cikamaz.Bunyeler allak bullak olur Very Happy

bana kalp krizi mi geçirteceksin? Very Happy
bu arada ben turner'ın ilk solo albümü "rescue you"ya dönmüş bulunmaktayım. dinleyenler varsa görüşlerini alalım. 85 yılının güzide rock albümlerinden bir tanesi. bu besteleri özlemişim.

K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
K_r_m demiş ki:
Konserleri Sunstorm'dan ilk 4 sarki ile acsa feci patlama olur.Ustune Deep Purple ve Rainbow da koydun mu oradan kimse sag kafayla cikamaz.Bunyeler allak bullak olur Very Happy

bana kalp krizi mi geçirteceksin? Very Happy
bu arada ben turner'ın ilk solo albümü "rescue you"ya dönmüş bulunmaktayım. dinleyenler varsa görüşlerini alalım. 85 yılının güzide rock albümlerinden bir tanesi. bu besteleri özlemişim.

aman ha Very Happy
Endlessly'nin videosunu izliyordum da keske yanina bi tane de hareketli bi parcayla single cikarsaymis dedim.

Peki bu ne?

19 Nisan’da İstanbul - YENİ MELEK’te, 24 Nisan’da Eskişehir - 222 Park’ta, 25 Nisan’da ise İzmir - Ooze Venue’de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

http://www.biletix.com/event.htm?id=JGI42

N'oluyo, niye Ankara yok gene?! Shocked Confused
Başa dön
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

var.

10 MAYIS 2008 ODTU.

Simdi oldu iste. Oyle kimseye vermeden Saklıkent'te konser vermek gibi bir gerzeklik yapmıyorlar.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

OYE COMO VA!

Bu bahar bos gecti diye uzulurken bomba bi konserle yetisti geldi Turner. Yaz aylarindaki konser maratonlarini gectim en guzeli bu gelecek bana. Biletler yakinda cikar umarim Smile
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

odtu'de bahar festivali'ne mi geliyorlar acaba? biletli mi olur yoksa halk konseri mi? merak ediyor insan..
Spacetimereality

MesajTarih: Pts 21.04.2008 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Halk konseri. Joe beyaz fanilayla çıkacakmış böyle. Şappi şappi... Konuk sanatçı olarak da Ritchie çıkıp bağlama solosu atacakmış.
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 21.04.2008 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya hakikaten bir tane sunstorm'dan çalsa.. kimse de bilmiyor ki sunstorm'u buralarda. love's gone wrong falan.. bi de cem köksal olmasa da kendi ekibi çalsa falan.. neyse, bir cumartesi akşamı için bulunmaz eğlence ankara gibi köyde. kaçırmayalım.
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 21.04.2008 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim hayalimdi gitarda uwe reitenauer (pink cream 69) olsun ve sunstorm şarkıları falan çalsın da 80'lere şöyle bir gitsek... love's gone wrong, keep tonight, night moves dinlesek şöyle. cem köksal biliyor diye tahmin ediyorum o şarkıları ama yapacak başka birşey yok. bağıracaz ve çalacaklar.Smile bak yine canım çekti sunstorm. bu arada geçen sefer joe lynn ile sohbet etmiştim biraz, bu sefer fotoğraf makinesini de götüreceğim.
serox

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dün özlem tekin'in programına konuktu.. bilmediğim için birden görünce bayılcak gibi oldum. şok oldu resmen... stüdyo yıkılcak gibi oldu...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
panik_431

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Serox, ben yazacaktım. Very Happy Bende dün Tv'de zap yaparken tesadüf eseri gördüm ve hemen Tv'ye yapıştım. Very Happy ben Tv başında coştum resmen. Yalnız seyirci ruhsuz geldi bana. Hangi parçaları çaldılar, unuttum. Confused Bu arada Nikki Wide (punk levent)'ide gördük bir ara. Very Happy
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi niye soylemiyorsunuz Crying or Very sad
panik_431

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim evde net yoktu, olsa hemen söylerdim. Zaten 2 şarkı çalıp gittiler. Ama şarkıları hatırlıyamıyorum. Crying or Very sad
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sonraki
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız