Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Prison Break
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Prison Break
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
x_factor

MesajTarih: Cum 23.03.2007 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Birinci sezon hapishaneden kaçış, ikinci sezon paranın peşinden koşma ve üçüncü sezon olursa eğer geriye kalan mahkumların sonunu gösteren bir serüven çıkar sanırım ortaya. scofield ve lincon' un meksika hayalleri, sarah ile scofield çoluk çocuğa karışacak gibi geliyor bana. tbag eski eşi ile mutluluğu bulur ya da eşi cinnet sonucu tbagın sonunu getirebilir. bakalım görecez...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Pepper_Keenan
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 02.04.2007 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 sezonuyla da gözümde efsane mertebesine ulaşmış dizi. Lincoln tam tahmin ettiğim gibi en önemli karakterlerden birine dönüştü 2. sezonda. Zaten ilk sezonun 6. bölümünde (5 de olabilir.) bir kavga sahnesi var ki tadından yenmez.
Hayat üzerine olmasa da insanı düşünmeye itiyor ayrıca. Zekaya bak a.k. diye izlemiştim ilk sezonu özellikle..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ravenwoods
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 03.04.2007 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arazinin üstüne gece kondu dikmiş hipnolar Smile abi süper yaaa adamlar nerde bitireceklerini biliyorlar bölümü.
a7x_aLemci

MesajTarih: Prş 05.04.2007 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
kutaycelik

MesajTarih: Cum 06.04.2007 1:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saat 1 yarın okula gidicem sabahın köründe kalkmam lazım fakat 21:15 de prison break i kaçırdığım için gece 1:40 daki tekrarını bekliyorum ayakta kalmak için forumlara mesaj yazıyorum uyusam meraktan çatlarım..uyumak yok
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-chilecash-

MesajTarih: Cum 06.04.2007 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
kirk_james

MesajTarih: Cmt 07.04.2007 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok sürükleyici ve güzel bir dizi.Hiç kaçırmadığım diziler arasında yer alıyo.
Simon_Adebisi

MesajTarih: Çrş 11.04.2007 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oz u tek geçerım yalan bu diziler yalannnnn
the_wall

MesajTarih: Çrş 11.04.2007 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kutaycelik demiş ki:
saat 1 yarın okula gidicem sabahın köründe kalkmam lazım fakat 21:15 de prison break i kaçırdığım için gece 1:40 daki tekrarını bekliyorum ayakta kalmak için forumlara mesaj yazıyorum uyusam meraktan çatlarım..uyumak yok

aslında cnbc e nin dizilerinin tadı o vakitlerdeki takrarlarında çıkıyor bence... yani en azından bana öyle geliyor... eh 5-6 saatlik uykuyla yaşamaya alışalı çok oldu zaten Very Happy
Genjuro

MesajTarih: Cum 13.04.2007 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Simon_Adebisi demiş ki:
oz u tek geçerım yalan bu diziler yalannnnn

kesinlikle OZ gerisi yalan... Prison Break zaten bir çok hapisane filminin birleşmesi konu sarmıyor artık sırf karekterler için izler oldum o T-Bag yok mu!!!

Nick e de ayrı bir saygımız var müslüman kardeşim Cool
4thtimesarkhe

MesajTarih: Cum 13.04.2007 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selamlar...

bende 2. sezonun başından beri izliyorum. biçok önyargımı yok etti dizi. adamların bölümü bitirdiği yer hep arkası yarın tadında oluyor sonra bir hafta boyunca boğazınızda bir düğüm bekler buluyosunuz kendinizi Smile peşlerindeki FBI ajanı mahone de soykoluk derecesini son bölümde göstermiş oldu Twisted Evil sucre'nin scofield'in işlerini batırıp batırmayacağını bekler durumdayız bakalım ne olacak Rolling Eyes Question
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
the_wall

MesajTarih: Çrş 25.04.2007 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Micheal ın kıza origami yoluyla yolladığı kağıtların şifresi telefon numaraların harflerinden yola çıkılarak bulunuyormuş... yani numarayı veriyor sen onun karşılığındaki harflerden ne demek istediğini buluyorsun... acaba yanlış mı anladım diye iki defa seyrettim evet böyle... baya bi uğraştılar güya şifre için... iyi de abi türkiye de en azından benim tanıdığım birçok insan tabi kullanıyor bu şifreleme yöntemi... neyse bakalım daha neler görecez Smile
MuDvAyNe1

MesajTarih: Prş 21.06.2007 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süper ötesi bir dizi her bölümü heyecan verici !
Başa dön
marzaleka

MesajTarih: Cum 14.12.2007 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçekten süper bir dizi.ben izleyememiştim uzun bir süre fakat dizinin dvd'lerini buldum ve şimdi tekrar tekrar izliyorum.en son izlediğimde LJ ve sara'yı ellerinde tutan bir şirket hayatları karşılığında panamadaki hapishanede yatan scofield'dan içerdeki bir adamı kaçırması istemişti.lincoln olayın üstüne fazla gidince de adamlar saranın kellesini kesip lincoln'e göndermişti.bu arada prison break bağımlıları için bi duyuru;3. sezona dizi içindeki bir takım sorunlar dolayısıyla bi süre ara verilmişti.fakat ocak ayında dizi kaldığı yerden devam edecek.
DakotaRain

MesajTarih: Cum 14.12.2007 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet ya 3.sezon 8.bölümde kaldı.ölcem meraktan.3 gün rüyama girdi.insan insana bunu yapar mı??lost'da da böyle olmuştu.akıllandım arık dizi mizi izlemicem psikolojimi bozuyor
illnino

MesajTarih: Cmt 15.12.2007 4:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En iyisi ilk sezondu.Hapisten kaçtıkları sezon finalinden bir önceki bölümü (bence sezon finali o bölüm olmalıydı) maç izler gibi ayakta izledim heyecandan. İkinci sezonda kötü değildi tabi, yine acaip sürprizler oldu. Üçüncü sezonda neler olacak,
bu senarist grevi yüzünden çekimlerin durduğunu duymuştum. Yine işbaşı yaparlar umarım.
DakotaRain

MesajTarih: Cmt 15.12.2007 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

illnino demiş ki:
En iyisi ilk sezondu.Hapisten kaçtıkları sezon finalinden bir önceki bölümü (bence sezon finali o bölüm olmalıydı) maç izler gibi ayakta izledim heyecandan. İkinci sezonda kötü değildi tabi, yine acaip sürprizler oldu. Üçüncü sezonda neler olacak,
bu senarist grevi yüzünden çekimlerin durduğunu duymuştum. Yine işbaşı yaparlar umarım.

evet ya 21.bölümdü o.ben hiç farketmemişim izlerken dudaklarımı yolmuşum.kaç gün acısını çektim. Very Happy ama o bölüm sezon finali olsaydı biraz havada bitmiş oluıdu.22.bölümün sonunda insan "ulaaan nolcak şimdi boşuna mıydı yani??" diyor
3.sezon başlarda pek iyi değildi.ama sonraları iyileşti.9.bölüm çıkmadan 3.sezona başlamayın derim ben.işkence gibi oluyo beklemek Sad
ChiCcO

MesajTarih: Çrş 19.12.2007 4:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla 3 sezonun her bir bölümünde muhakkak bir gerilim ve ekşın yaşanıyor.

Son sezonda ilk bölümler bendede ''Haydaa ulan yine başa döndük'' etkisi yarattı ama bu sezonun da ayrı bir heyecanı var bence. Şahsen beni halen baymıyor aksine çıksın artık bu 9. bölüm diye isyan ettiriyor.
marzaleka

MesajTarih: Çrş 19.12.2007 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada arkadaşlar,prison break e2 de mi yoksa cnbc-e'de mi yayınlanacak?ayrıca saat kaçta başladığına dair de bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın beni.şimdiden teşekkürler.
illnino

MesajTarih: Cmt 22.12.2007 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eski bölümler e2 de,yeni sezon cnbc-e de yayınlanacak.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız