| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
x_factor

|
Tarih: Cum 23.03.2007 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Birinci sezon hapishaneden kaçış, ikinci sezon paranın peşinden koşma ve üçüncü sezon olursa eğer geriye kalan mahkumların sonunu gösteren bir serüven çıkar sanırım ortaya. scofield ve lincon' un meksika hayalleri, sarah ile scofield çoluk çocuğa karışacak gibi geliyor bana. tbag eski eşi ile mutluluğu bulur ya da eşi cinnet sonucu tbagın sonunu getirebilir. bakalım görecez... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Pepper_Keenan "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 02.04.2007 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
2 sezonuyla da gözümde efsane mertebesine ulaşmış dizi. Lincoln tam tahmin ettiğim gibi en önemli karakterlerden birine dönüştü 2. sezonda. Zaten ilk sezonun 6. bölümünde (5 de olabilir.) bir kavga sahnesi var ki tadından yenmez.
Hayat üzerine olmasa da insanı düşünmeye itiyor ayrıca. Zekaya bak a.k. diye izlemiştim ilk sezonu özellikle.. _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
ravenwoods Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2006 Mesajlar: 757 Nerden: mekke-medine arası :)
|
Tarih: Sal 03.04.2007 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
arazinin üstüne gece kondu dikmiş hipnolar abi süper yaaa adamlar nerde bitireceklerini biliyorlar bölümü. _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
a7x_aLemci

|
Tarih: Prş 05.04.2007 12:19 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ İyi bi Rocker Herşeyi Geride BıRocker |
|
| Başa dön |
|
 |
kutaycelik

|
Tarih: Cum 06.04.2007 1:10 Mesaj konusu: |
|
|
| saat 1 yarın okula gidicem sabahın köründe kalkmam lazım fakat 21:15 de prison break i kaçırdığım için gece 1:40 daki tekrarını bekliyorum ayakta kalmak için forumlara mesaj yazıyorum uyusam meraktan çatlarım..uyumak yok |
|
| Başa dön |
|
 |
-chilecash-

|
Tarih: Cum 06.04.2007 17:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
kirk_james

|
Tarih: Cmt 07.04.2007 17:05 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sürükleyici ve güzel bir dizi.Hiç kaçırmadığım diziler arasında yer alıyo. _________________ CARPE DİEM! |
|
| Başa dön |
|
 |
Simon_Adebisi

Kayıt: Apr 18, 2005 Mesajlar: 99 Nerden: ANKARA - LEFKOŞA CİU
|
Tarih: Çrş 11.04.2007 11:50 Mesaj konusu: |
|
|
oz u tek geçerım yalan bu diziler yalannnnn _________________ --- QUA VADİS . --- --- DOMİNE ??? --- |
|
| Başa dön |
|
 |
the_wall

|
Tarih: Çrş 11.04.2007 17:49 Mesaj konusu: |
|
|
| kutaycelik demiş ki: | | saat 1 yarın okula gidicem sabahın köründe kalkmam lazım fakat 21:15 de prison break i kaçırdığım için gece 1:40 daki tekrarını bekliyorum ayakta kalmak için forumlara mesaj yazıyorum uyusam meraktan çatlarım..uyumak yok |
aslında cnbc e nin dizilerinin tadı o vakitlerdeki takrarlarında çıkıyor bence... yani en azından bana öyle geliyor... eh 5-6 saatlik uykuyla yaşamaya alışalı çok oldu zaten  _________________ EY ÖZGÜRLÜK!... |
|
| Başa dön |
|
 |
Genjuro

Kayıt: Jan 12, 2005 Mesajlar: 554 Nerden: İzmir'in Bornova çukurundan...
|
Tarih: Cum 13.04.2007 12:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Simon_Adebisi demiş ki: | | oz u tek geçerım yalan bu diziler yalannnnn |
kesinlikle OZ gerisi yalan... Prison Break zaten bir çok hapisane filminin birleşmesi konu sarmıyor artık sırf karekterler için izler oldum o T-Bag yok mu!!!
Nick e de ayrı bir saygımız var müslüman kardeşim  _________________ Ai wo ai toshite ai rashiku Yume wo yume toshite yume rashiku Maji de kataru ni wa muzukashiku Jidai wa tsukisusunde 'ru kedo
Kimi wo mune ni dakishimeru |
|
| Başa dön |
|
 |
4thtimesarkhe

|
Tarih: Cum 13.04.2007 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
selamlar...
bende 2. sezonun başından beri izliyorum. biçok önyargımı yok etti dizi. adamların bölümü bitirdiği yer hep arkası yarın tadında oluyor sonra bir hafta boyunca boğazınızda bir düğüm bekler buluyosunuz kendinizi peşlerindeki FBI ajanı mahone de soykoluk derecesini son bölümde göstermiş oldu sucre'nin scofield'in işlerini batırıp batırmayacağını bekler durumdayız bakalım ne olacak  |
|
| Başa dön |
|
 |
the_wall

|
Tarih: Çrş 25.04.2007 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
Micheal ın kıza origami yoluyla yolladığı kağıtların şifresi telefon numaraların harflerinden yola çıkılarak bulunuyormuş... yani numarayı veriyor sen onun karşılığındaki harflerden ne demek istediğini buluyorsun... acaba yanlış mı anladım diye iki defa seyrettim evet böyle... baya bi uğraştılar güya şifre için... iyi de abi türkiye de en azından benim tanıdığım birçok insan tabi kullanıyor bu şifreleme yöntemi... neyse bakalım daha neler görecez  _________________ EY ÖZGÜRLÜK!... |
|
| Başa dön |
|
 |
MuDvAyNe1

|
Tarih: Prş 21.06.2007 20:27 Mesaj konusu: |
|
|
| süper ötesi bir dizi her bölümü heyecan verici ! |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 475 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cum 14.12.2007 18:49 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten süper bir dizi.ben izleyememiştim uzun bir süre fakat dizinin dvd'lerini buldum ve şimdi tekrar tekrar izliyorum.en son izlediğimde LJ ve sara'yı ellerinde tutan bir şirket hayatları karşılığında panamadaki hapishanede yatan scofield'dan içerdeki bir adamı kaçırması istemişti.lincoln olayın üstüne fazla gidince de adamlar saranın kellesini kesip lincoln'e göndermişti.bu arada prison break bağımlıları için bi duyuru;3. sezona dizi içindeki bir takım sorunlar dolayısıyla bi süre ara verilmişti.fakat ocak ayında dizi kaldığı yerden devam edecek. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
DakotaRain

|
Tarih: Cum 14.12.2007 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
evet ya 3.sezon 8.bölümde kaldı.ölcem meraktan.3 gün rüyama girdi.insan insana bunu yapar mı??lost'da da böyle olmuştu.akıllandım arık dizi mizi izlemicem psikolojimi bozuyor _________________ --ZOSO-- |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 15.12.2007 4:15 Mesaj konusu: |
|
|
En iyisi ilk sezondu.Hapisten kaçtıkları sezon finalinden bir önceki bölümü (bence sezon finali o bölüm olmalıydı) maç izler gibi ayakta izledim heyecandan. İkinci sezonda kötü değildi tabi, yine acaip sürprizler oldu. Üçüncü sezonda neler olacak,
bu senarist grevi yüzünden çekimlerin durduğunu duymuştum. Yine işbaşı yaparlar umarım. _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
DakotaRain

|
Tarih: Cmt 15.12.2007 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
| illnino demiş ki: | En iyisi ilk sezondu.Hapisten kaçtıkları sezon finalinden bir önceki bölümü (bence sezon finali o bölüm olmalıydı) maç izler gibi ayakta izledim heyecandan. İkinci sezonda kötü değildi tabi, yine acaip sürprizler oldu. Üçüncü sezonda neler olacak,
bu senarist grevi yüzünden çekimlerin durduğunu duymuştum. Yine işbaşı yaparlar umarım. |
evet ya 21.bölümdü o.ben hiç farketmemişim izlerken dudaklarımı yolmuşum.kaç gün acısını çektim. ama o bölüm sezon finali olsaydı biraz havada bitmiş oluıdu.22.bölümün sonunda insan "ulaaan nolcak şimdi boşuna mıydı yani??" diyor
3.sezon başlarda pek iyi değildi.ama sonraları iyileşti.9.bölüm çıkmadan 3.sezona başlamayın derim ben.işkence gibi oluyo beklemek  _________________ --ZOSO-- |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

Kayıt: Aug 26, 2004 Mesajlar: 1642 Nerden: Istanbul&Sakarya
|
Tarih: Çrş 19.12.2007 4:02 Mesaj konusu: |
|
|
Valla 3 sezonun her bir bölümünde muhakkak bir gerilim ve ekşın yaşanıyor.
Son sezonda ilk bölümler bendede ''Haydaa ulan yine başa döndük'' etkisi yarattı ama bu sezonun da ayrı bir heyecanı var bence. Şahsen beni halen baymıyor aksine çıksın artık bu 9. bölüm diye isyan ettiriyor. _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 475 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Çrş 19.12.2007 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada arkadaşlar,prison break e2 de mi yoksa cnbc-e'de mi yayınlanacak?ayrıca saat kaçta başladığına dair de bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın beni.şimdiden teşekkürler. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
eski bölümler e2 de,yeni sezon cnbc-e de yayınlanacak. _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|