Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Buffy/Angel-Spoilers-
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Buffy/Angel-Spoilers-
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
madden_da_third

MesajTarih: Prş 29.04.2004 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Angelus demiş ki:
Bir iki bölüm sonra Angel tekrar Angelus olacak!!!!
hehehe oldu bile... Very Happy
Angelus

MesajTarih: Cum 30.04.2004 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bi de bi katliam başlatsa...
madden_da_third

MesajTarih: Cum 30.04.2004 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ama ne biçim güldü yaa... adam hasta yaa ama angel dan daha iyi...
Angelus

MesajTarih: Çrş 05.05.2004 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Angel dan bencede kat kat daha iyi Zaten David Boreanaz Angelus u oyamayı seviyomuş.
madden_da_third

MesajTarih: Çrş 05.05.2004 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onu sever tabi... ben de olsam onu severdim...
Cornflakegirl

MesajTarih: Çrş 05.05.2004 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence angel ken daha iyi ne öyle yüzü falan buruşuyor iğrençleşiyor sırf yakışıklı birisini görmek için izliyordum ben o diziyi David boreanaz olarak kalsın o .
Angelus

MesajTarih: Prş 06.05.2004 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Angelus daha yakışıklı adamda kötü karakter karizması var! Smile
amnesia

MesajTarih: Prş 06.05.2004 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buffy ile Angel'ı hiç bir bölümünü kaçırmayarak izledim, severim bayağı. Ama katılıyorum buffy'nin 6. sezon bölümleri biraz kötüydü, özellikle şu buffy-Spike olayları namına. Ama bu son sezon artık, bölümlerde fena gitmiyor. Keşke Tara ölmeseydi!!!! Angel'de fena değildir ama david Boreanaz'ı sevmem, jön hallerinde olduğundandır belki...
bluedatura

MesajTarih: Prş 06.05.2004 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Faith'e bayılıyorum... Buffy ve Angel da tekrar boy göstermesine az kaldı...ama onları çok fazla gölgelemesin diye eskisine göre biraz ezik olacak ablamız...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Angelus

MesajTarih: Cum 07.05.2004 9:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buffy ile Spike'ın ilişkisinden nefret ediyorum.

Buffy-Angel forever!
Glorfindel

MesajTarih: Cum 07.05.2004 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Angelus demiş ki:
Bi de bi katliam başlatsa...

Angelus olacak ama oyle katliam falan pek olmayacak.. En azından sizin istediginiz kadar. Angelus daha cok aklıyla milleti birbirini dusurcek..

Angelus : Ayrıca Buffy kendinden baskasını dusunmeyen, sacmasapan isler yapan bir karakter halini aldı. Angel ise tam anlamıyla bir sampiyondur. Buffy Angel'a layık olacak hicbirsey yapmadi;yapmayacak ta. Spike Buffy icin ruhunu geri kazandı, hanımın umrunda bile degil..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Angelus

MesajTarih: Pts 10.05.2004 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yaptı! 3. sezonun ilk 15 bölümünde falan Angel cehennemden döndükten sonra kimse güvenmedi ona herkes onu öldürmeyei planlıyodu özellikle Giles ve Xander ama Buffy hepsini durdurdu ve Angel'a biraz daha güven duymalarını sağladı. Ayrıca Faith 3. sezonda Angel 'ı öldürmeye kalkınca onu durduran yine Buffy oldu...
amnesia

MesajTarih: Pts 10.05.2004 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok benim Buffy-Angel ilişkisi süperdir diye de bir iddiam yok. Hatta Angel'ı karakter olarak yani, o kadar çok sevmem. Spike-Buffy ilişkisinin sevmediğim yanı fazla abuk olmasıydı. Yani Buffy Spike ile istediği gibi oynadıktan sonra gidiyordu, sonra Spike "Bufffyyyy aaaşşkııım" diye romantik romantik yanına yaklaşınca Buffy hanım dövüyordu Spike'ı! Buffy garip birşey zaten. Herneyse size o zaman ilerki bölümlerle ilgili birşeyler anlatayım;

Dikkat spoiler!

First'le savaşlarında Spike Ve Anya ölecek. Spike ölmeden önce Buffy kendisine en sonunda "Seni seviyorum Spikoş!!!" diyecek XP Sonra Wolfram and Hart Spike'ı geri getirecek, Spike'te Angel'ın yanında çalışmaya başlayacak.

işte böyle.
Justice_For_Hell

MesajTarih: Pts 10.05.2004 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amnesia demiş ki:

First'le savaşlarında Spike Ve Anya ölecek. Spike ölmeden önce Buffy kendisine en sonunda "Seni seviyorum Spikoş!!!" diyecek XP Sonra Wolfram and Hart Spike'ı geri getirecek, Spike'te Angel'ın yanında çalışmaya başlayacak.

işte böyle.

Aferim dersini iyi çalışmıssın,tamam anladık devam bölümlerinde ne olacağını biliyorsun.Bundan sonra bahsetmesen hepimiz için iyi olacak. Evil or Very Mad Exclamation
CHRONOS

MesajTarih: Pts 10.05.2004 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ulan Cordelia ne yaptı öyle dün????? oha m..s.km oldum çok heyecanlı. Angelus çok güzel geri döndü vallahi.Lilah da ölmemiştir umarım, çok seksi bir hatun yazık olur valla. Smile
Glorfindel

MesajTarih: Pts 10.05.2004 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Angelus demiş ki:
Yaptı! 3. sezonun ilk 15 bölümünde falan Angel cehennemden döndükten sonra kimse güvenmedi ona herkes onu öldürmeyei planlıyodu özellikle Giles ve Xander ama Buffy hepsini durdurdu ve Angel'a biraz daha güven duymalarını sağladı. Ayrıca Faith 3. sezonda Angel 'ı öldürmeye kalkınca onu durduran yine Buffy oldu...

Dikkat! Bunun sebebi yine kendisi..

CHRONOS demiş ki:
Ulan Cordelia ne yaptı öyle dün????? oha m..s.km oldum çok heyecanlı. Angelus çok güzel geri döndü vallahi.Lilah da ölmemiştir umarım, çok seksi bir hatun yazık olur valla. :)

!!!SPOILER!!!Lilah'tan umudunu kes, film projesi için artık yok, o dizideki en karanlık hatundu ama gitti..!!!SPOILER!!!

Justice_For_Hell demiş ki:
amnesia demiş ki:

işte böyle.

Aferim dersini iyi çalışmıssın,tamam anladık devam bölümlerinde ne olacağını biliyorsun.Bundan sonra bahsetmesen hepimiz için iyi olacak. :evil: :!:

Koskoca 'Dikkat Spoiler' yazmis arkadasim. Okuma..
Başa dön
Angelus

MesajTarih: Sal 11.05.2004 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buffy Spike'a seni seviyorum diicek ama Angel'a da kalbimde onun yeri var ama ben her zaman seni sevdim gibisinden laflar edecek. Ama bu Angel'ın Senior Partner'ların bağlantısı olan Eve ile ilişkisine bi zarar vermiicek.
Glorfindel

MesajTarih: Sal 11.05.2004 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşte benim de Buffy'e sinir olduğum en önemli yer. Bu adamı sen seviyosun zaten, bunu o aptal potansiyel slayerlar bile gordu, sen hala reddediyorsun. Ne yapmaya çalışıyor ki, bi garip oldu çıktı bu Buffy. Daha neler yapacak, durun siz..

Bide Angel'ı seviyorum demez mi! Adam 3 ay denizin altında kaldı, hanım arayıp sormadı bile.
!!!SPOILER!!! Şimdi Angelus oldu, yine kılını kıpırdatmıyacak, Willow yardım edecek. !!!SPOILER!!!

Buffy hiçbir zaman Angel'a layık olamamıştır ve olamayacak. İnsallah dizinin finali 'Angel gorevini tamamlayarak insan olur ve Buffy ile elele guneşin batımına dogru kırlar uzerinde hoplaya zıplaya ilerler' tipi pembe dizi saçması birşey olmaz.
Başa dön
Angelus

MesajTarih: Sal 11.05.2004 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence öyle olsun. Buffy-Angel FOREVER!
Glorfindel

MesajTarih: Sal 11.05.2004 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pembe dizi mi abi bu!
Yalan Ruzgarı falan seyret sen, orda bolca oluyor boyle seyler.
Boyle saçmasapan aşk mı olur, Buffy ve Angel birbirlerini aramıyorlar bile. Angel'ın birlikte olacağı kadın Cordelia'dır. Cordy, Angel'ın hep yanında olmustur. Onun sırdaşı, yoldaşı, can arkadaşıdır. Birde belki Willow Angel ile olabilecek kudrete, bilgiye, guce, karanlığa sahipitir. Ama o da lezbiyen işte..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Sonraki
2. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız