Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar, bu grubun bir miktar şarkısı var elimde, ancak kaç yılında nerede kuruldukları ve grup elemanlarının isimleri gibi konularda hiçbir bilgiye sahip değilim maalesef.
(Aslında soundları Saxon' un zamanlarından bir grup olduklarını gösteriyor gibi)
X-Wild, eski Running Wild elemanları tarafından kurulmuş bir grup. Arkadaşım geçen sene internet üzerinden import bir cd'sini almıştı. Herşey Japonca'ydı CD üzerindeki. Pek bir şey aklımda kalmadı... _________________ It Rocks Or Not!!!
Tarih: Pzr 18.04.2004 19:49 Mesaj konusu:
internettede o kadar arandım yok abi bilgi falan bu grup hakkında ( türkçe erişebileceğim bilgi yok daha doğrusu ) elimde 12 parçaları var hepside birbirinden güzel lakin sadece dinliyorum bilgisi olan varsa birşeyler yazsın
SinnerRider dostum albüm isimleri hakkında bilgin varsa yazarsan sevinirim _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div>
Tarih: Prş 29.04.2004 9:07 Mesaj konusu:
aynalı sucuk kardeşim hani bana mail atacaktın grup hakkında bak bekliyorum adresimi unuttuysan profilden bak sana zahmet, _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div>
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız