| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
french_arm Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 18.03.2007 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
Korkarım kendi eliyle neslini tüketen "en salak canlı" olarak kargalar tarihine geçicez... _________________ Tanrı’nın sözü der ki, “Kulaktan kulağa fısıldanan sözler, gün gelecek dağ başında bağırılacak, gizlide hiçbir şey kalmayacaktır. Gerçeği bileceksiniz, gerçek sizi özgür kılacak.” |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hatic

|
Tarih: Pts 19.03.2007 16:18 Mesaj konusu: |
|
|
cidden düşündükce insanın neslini devam ettiresi gelmiyor.bu dunyaya bir canlı getirsen ne kadar şansı var ki... üstelik durumun bu hale gelmesinde az yada çok bizimde payımız varken gelecek nesil bizden hesap sorduunda nasıl açıklama yapılılır biilmiyorum.
zararın neresinden dönülse kardır.bişeyler yapmak gerekli... |
|
| Başa dön |
|
 |
pyroxevil

|
|
| Başa dön |
|
 |
baaggeett

|
Tarih: Pts 19.03.2007 17:42 Mesaj konusu: |
|
|
kömür, dağalgaz, petrol kullanmıyalım..yalnızsanız arabanıza binmeyin, artislik yapmayın..toplu taşıma arçlarını kullanın..hatta bu saatten sora araba bile almayın..formula, moto gp, ralli gibi salak organızasyonlara katılmayın..bisiklet kullanın benim gibi kullanıyorum ve çokda memnunum.. imzamdaki link i de bi zahmet imzalayı verin yiğitlerim.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilirsiniz.
forum Kurallarını seviyorum.. o yes beyb |
|
| Başa dön |
|
 |
_JiMi_

Kayıt: Oct 08, 2006 Mesajlar: 203 Nerden: Ankara/Dil ve Tarih-Cografya Fak.
|
Tarih: Sal 20.03.2007 13:37 Mesaj konusu: |
|
|
28Nisan'da İstanbul'da Küresel Isınma karşıtı bi eylem olcak..Türkiye çapında düzenlenen bişey olcak bu..Bu konuyla ilgilenenlerin katılması gerek buna bence.. _________________ Hit The Fukin' Floor ! |
|
| Başa dön |
|
 |
vampirik

|
Tarih: Çrş 21.03.2007 16:18 Mesaj konusu: |
|
|
Ankara'daki arkadaşlar!
yenimahalle belediyesi KÜRESEL ISINMAYA KARŞI AĞAÇLANDIRMA kampanyasıyla yola çıkmış.19-23 mart saat 12.30 da koru mah.586.sok.ÇAYYOLU (Çelikkent sitesi yanı devlet ormanı) nda toplanılıyoruz.ilgilenecek olanlara şimdiden teşekkür ettim  |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Prş 22.03.2007 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
| baaggeett demiş ki: | | kömür, dağalgaz, petrol kullanmıyalım..yalnızsanız arabanıza binmeyin, artislik yapmayın..toplu taşıma arçlarını kullanın..hatta bu saatten sora araba bile almayın..formula, moto gp, ralli gibi salak organızasyonlara katılmayın..bisiklet kullanın benim gibi kullanıyorum ve çokda memnunum.. imzamdaki link i de bi zahmet imzalayı verin yiğitlerim.. |
Bu Türkiye ve bir çok ülke için gerçekten imkansız.. Örnekler var tabii ki, buna inanıp gerçekleştiren kesim var ama bunun sürekliliği imkansız. Bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_34

|
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Cum 30.03.2007 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
küresel ıısnma nedeniyle kutuplardkai buzullar eriyor
penguenler ve kutup ayıları ölüm tehlikesiyle karşı karşıyalar
elimizi çabuk tutmazsak bir cinsin nesli daha tükenecek... _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
napalm Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Mar 22, 2007 Mesajlar: 395 Nerden: john barleycorn'un yanından
|
Tarih: Cum 30.03.2007 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
bir laf vardır...kendi düşen ağlamaz...bunu biz yaptık ve cezasını da bizlerle birlikte diğer canlılar da çekecek..yazık...  _________________ yalnızlık paylaşılmaz... |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Cum 30.03.2007 17:53 Mesaj konusu: |
|
|
| napalm demiş ki: | bir laf vardır...kendi düşen ağlamaz...bunu biz yaptık ve cezasını da bizlerle birlikte diğer canlılar da çekecek..yazık...  |
haklısın ama elimizden geleni yaparsak bence daha iyi olur herşeyden önce  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
purplelife

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 132 Nerden: İstanbul/Kocaeli
|
Tarih: Cum 30.03.2007 19:15 Mesaj konusu: |
|
|
Doğa kapitalizmden intikamını almaya başladı bunun için 60 yıl geçmesi gerekti...
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ,maalesef... |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Cmt 14.04.2007 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
Bilinçlendirme çalışmaları gerekirse çok katı kurallar ve cezalar...yoksa durum feci... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Pzr 15.04.2007 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
katılıyorum ama geç kalınmış gibi umarım bundan sonrası iyi olur... _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
jokermg

Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 2958 Nerden: www.muratgulersoy.com
|
Tarih: Pzr 15.04.2007 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
Zararın neresinden dönülse kardır. Elden gelen yapılmalı. Daha kötü olması belki engellenebilir.
MG _________________ Gitar - Bas "İstanbul Hatırası" "Akdeniz'de Bir Roman" |
|
| Başa dön |
|
 |
zahayne

|
Tarih: Sal 01.05.2007 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
Her sabah uyandığımızda Güneş'in dogup,bizi aydınlatacagını ve ısıtacagını bilerek yaşıyorduk,hiç bir şekilde doğa adına hiç bir şey yapmazken,yesillikleride yok ediyorduk.Güneş bunu fark etti,aslında bir çok sefer dogarken hissetmemizi istedi,çunki bunun arastırması yıllar once yapılmısdı,ama insan ırkı olarak yine boşvermiştik.
Kimyasallar bilinçsizce tüketiliyordu.Ozon tabakasından yıllar oncede bahsediliyordu.Artık bir sonraki yarını bekliyoruz fakat artık Güneş İNTİKAM için dogacak. |
|
| Başa dön |
|
 |
blackdamp

Kayıt: Jul 12, 2006 Mesajlar: 501 Nerden: Antalya/Istanbul
|
Tarih: Cmt 05.05.2007 8:36 Mesaj konusu: |
|
|
Güneş intikam için doğmayacak... Bize kucak açmış istediğimiz her şeyi yapmamımıza izin vermiş yer küre; artık bizim iyiliğmizi istemeyecek. Dünya kısıtlı olanaklarını bize sundu, biz de sonsuzmuş gibi onları sömürdük.
Artık dengesine çomak soktuğumuz dünya ; bizi istemiyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Pts 28.05.2007 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.globalwarner.org/nasil-desteklerim/
Gelin dünyamız için hepberaber söz verelim ve bu linki tanıdığımız veya tanımadığımız herkeze ulaştıralım.
Bence dünyadaki en önemli olaylardan birisidir Küresel Isınma ve herkezin yapacağı birşeyler mutlaka vardır.
Çocuklarımız ve daha önemlisi tüm gelecek insanlık için birlikte davranalım ve söz verelim. |
|
| Başa dön |
|
 |
jokermg

Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 2958 Nerden: www.muratgulersoy.com
|
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Pts 28.05.2007 13:12 Mesaj konusu: |
|
|
Her bir kişi üstüne düşen görevi yapmalı. Ben yukarı sokaktaki itfaiye grubunu şikayet ettim İstanbul Belediyesine ve bununla ilgili yazı ile bana döndüler ve gerekli çalışmayı yapıp sonucunu bana göndereceklerini söylediler. Ağaç dikin arkadaşlar. Şuan Tansaş ın başlatmış olduğu kampanya var. Kasadan ödeme yapıyorsunuz fişinize işleniyor.
Geçen sene ve bu sene gerekli fidan dikme olayını gerçekleştirdik ve içimiz çok rahat. Mesela bulaşıkları kesinlikle makinada yıkamanın çok faydası var ister istemez hem faturanıza yansıyor hem boşuna zaman harcanmıyor. Ama makinayı kullanmak nedense birçok kişi için tam tersi elektrik ve su için daha fazla gider olduğunu düşünür. _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
|