Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Marilyn Manson
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Marilyn Manson
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 46, 47, 48  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sanctuary
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şeklide itici müziğide...

yakında kapanır bu topicte...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZimZum

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Chuck Schuldiner 'ın resmini avatar, M.M 'ın bannerını imza yapan biri böyle bir şey yazdığına göre olay bitmişdir. Chuck senin yaptığını görse kesin kavayı çizerdi. Live in L&A 'ın en sonunda söylediği sözler sana,senin gibilere ve yeni çıkmış bazı türlere gidiyor. İmkanın varsa dinle.. Hatta herkez dinlesin Evil or Very Mad[/quote]

evet hatta Empty Words de söyledikleri de sana olsa gerek..
Başa dön
Autopsy_table

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya her topikde saldırıyosun bi yaklaşma bi kalabalık yapma.. Defol Be!!
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Millet bir sakin olun da, topic kapanmasın! Bence çok önemli bir topictir bu ve dediğim gibi kendisinin iyi bir müzisyen olduğunu düşünüyor olmama rağmen ROCK müziğe ZARAR verdiğini düşünüyorum! Rock müziğin felsefesinde kesinlikle Marylin Manson'un yaptığı hiç bir şey yoktur, zaten adamın ismine bir baksanıza adamin adı bile bir canilik içeriyor... Sakın Marylin Manson adının ironik olduğunu söylemeyin, çünkü bu herifin seks ve vahşet yanlısı olduğu açık bir şekilde ortadadır, ve bu adam gibi insanların klipleri MTV gibi televizyonlarda yayınlanıp, etrafında öküz gibi bir hayran kitlesi oluşturduğu sürece ne toplumun rock müzik dinleyicisi hakkındaki olumsuz görüşleri silinecek ne de büyük plak şirketleri yüksek kar amaçlı ticari oyunlarını sahte rock gruplarının üzerinden çekecektir! Tahmin ediyorum bir çoğunuz bana diyecek ki, banane toplumun ne düşündüğünden, ya da plak şirketlerinin ticari yaklaşımından, işte olay esas burda kopuyor.. Toplum bize önyargılı baktığı sürece hiç bir zaman hiç bir organizasyonumuzu istediğimiz gibi "aksilik" tehlikesi olmadan yapamıycaz... Bir çok kere metal gruplarının sahneden indirildiğini duydum, ve bir çok kere insanlar bir yerde konser olduğu ve çok sayıda rockçının toplandığı yere polis çağırdılar! Bunların bütün suşlusu rock müzik çerçevesinde aptal, bahşi, gereksiz saçma tavırlar sergileyen grup ve müzisyenler yüzünden oluyor! Bunun tek örneği Marilyn Manson değildir, 3 yıl kadar önce işlenen satanist cinayetin etkisini kısa sürede gözterdiğini ve hala bu etkilerin sürdüğünü siz de bilirsiniz! Yapılan her gereksiz saçma eylem aynen belirli bir ideolojinin peşinde koşan insanlara patlıyor... Eğer Marylin Manson ve onun gibiler olmuyor olsalardı, şu anda biz bir çok şeyi daha rahat yapabilecektik... Ayrıca;
Alıntı:
Chuck Schuldiner 'ın resmini avatar, M.M 'ın bannerını imza yapan biri böyle bir şey yazdığına göre olay bitmişdir.
bunun nasıl bir yaklaşım olduğunu da anlayamadım, ya da sana bu otoriteyi, karar mekanizması olma gücünü kimin nasıl verdiğini de? Sen bir şey diyorsan bizden aksini söylüyoruz, önemli olan kimin söylediği değil nne söylediğidir, ve emin ol eğer Marilyn gibi adamlar olmasalardı Chuck hastalandığında yardım kampanyalarında, rock müzikle ilgilenmeyen rock müzik sevmeyen insanların da katılımı olabilirdi! Ama Marilyn sağolsun rock müziği bir çok insan için itici kıldığından bu mümkün olmadı! Şöyle düşün senin ilkende ünlü bir jazz müzisyeni rahatsızlansa yardım etmez misin? Edersin ama çoğu jazzcı bunu metal müzik icra eden biri için yapmaz!Çünkü bir çok nedenle, metal müzik ona itici gelir! bu anlamsız müzik yapan tonla metal müzik grubu oomasından veya Marilyn gibi salak salak hareket eden insanlardan dolayıdır!
Son olarak da Chuck gayet akıllı mantıklı bir insandır, bence Marilyn ile onu karşılaştırmak bile çok çok saçma!!!
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZimZum

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Autopsy_table demiş ki:
Ya her topikde saldırıyosun bi yaklaşma bi kalabalık yapma.. Defol Be!!

kim kime saldırıo ?? sen her MM başlığına yazıp bizlere b*k atmak zorunda mısın??
Alıntı:

Chuck Schuldiner 'ın resmini avatar, M.M 'ın bannerını imza yapan biri böyle bir şey yazdığına göre olay bitmişdir. Chuck senin yaptığını görse kesin kavayı çizerdi. Live in L&A 'ın en sonunda söylediği sözler sana,senin gibilere ve yeni çıkmış bazı türlere gidiyor. İmkanın varsa dinle.. Hatta herkez dinlesin Evil or Very Mad

benim imzama ve avatarıma laf edip tartışma yaratan sensin , forumların nasıl kullanılacağını daha öğrenememişin sen , senin gibi mikroplar yüzünden güzelim konular mahfoluyor , Marilyn Manson la alakan yoksa ne die takip ediyorsun bilader bu konuyu? Turkçe Rock başlığı altında birsürü konu var sana uygun git orda takıl , insanları daha fazla rahatsız etme !

ayrıca MM dinliyor olmamız başka tarz veya gruplar dinleyemeyeceğimiz anlamına gelmez! her allahın günü okula gidip gelirken yanımda full death
albümünü taşıyan ve hergün baştan sona tüm albümlerini dinleyen de benim , kim olduğunu bilmediğin insanlar hakkında imzalarına avatarlarına bilmemnelerine bakıp salak saçma yorumlar yapma..
eywallah

DaveMustaine_64 , sen rocktan başka bişey dinlemez misin? black gothic veya death metal dinlemedin mi hiç hayatında ?? bu grupların hangi birisi vahşet yanlısı değil? hangi birinin sözlerinde satanizm övülmüyor , hangi birinde canilik yok ? Marilyn Manson ı günah keçisi yapmak kolay tabi ..
Başa dön
DaveMustaine_64

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer dikkatli okusaydın, benim bunları da eklediğimi anlardın... Ben esasen çok fazla rock müzik dinlemem ben metal müzik dinlerim, ama death, black, gothic şu bu dinlemem, yukarıda da bahsettiğim gibi bunlar olayın gerçek felsefesinden uzaklaşmasına ve hatta gerçek metal müziğin zarar görmesine neden olan tarzlardır... Benim dinlediğim grupların sözlerinden sana bir örnek;

SANCTUARY-Future Tense
What do you see on the news when you watch T.V.
War in the name of God, or a playground killing spree
Politicians promise you the world, and a preacher cries
All he ever wanted was your money, and a bitch on the side
What went wrong? Did society twist him?

What do you see in the center of the public eye
Rock stars on smack, and a serial killer fries
Radicals blame suicide and murder on our from of art
Brainwash the youth, you know they claim we all play a part
What a shame that they can't think for themselves

Past tense to future tense let history unfold
So ends a decade now what will the nineties hold
You know we're verging on the edge of an age
Then another century will turn the page

What do you think they will say when they look back on this
Were the eighties just a time of spoiled innocence
We leave our legacy like dust in the sands of time
Let's hope the seeds we plant can carry the weight of our crimes

And when we're old and gray these stories will be told

We sail an ocean, a sea of doubt
Skeptics make no sense, can't work things out
I'll choose optimism, scream its name
Look to the future, a burning flame

So ends a decade now what will the nineties hold
Turn the page.....

Exclamation Exclamation Exclamation Şu kısıma dikkatini çekerim! Exclamation Exclamation Exclamation

"What do you see in the center of the public eye
Rock stars on smack, and a serial killer fries
Radicals blame suicide and murder on our from of art
Brainwash the youth, you know Exclamation they claim Exclamation we Exclamation all Exclamation play a part
What a shame that they can't think for themselves"

Aynı şeyi 2 kere yazmış oldum ama çoğunluğun sözlerin tamamını okumayacağını düşündüm...
Bu satırlar death, black olaylarının yeni yeni çıktığı 1990 yıllında yazılmıştır, adam bunu 15 sene önce anlamış ama biz hala aynı yerdeyiz,
Tap WARREL DANE Tap farkı! yeeea yeeea yeeea
Şimdi neden sevmediğimi tam olarak açıklayabildiğime inanıyorum! Very Happy
Başa dön
Pire

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

futurist demiş ki:
Pire demiş ki:
İnsanların dış görünüşüyle alay etmiyelim.onuda Allah öyle yaratmış diyelim.Elleşmiyelim.

Onu da öyle mi yaratmış?
adam yaratılan üzerinde epey bir oynadı mutasyon geçirdi desek?...
kendini bilerek mi öyle yapmıştır yoksa güzelleşelim derken maymuna döndük diye hayıflanıyormudur bilmem ama Allah onu öyle yaratmamıştır eminim Wink

dinlemem dinleyene saygı duyarım sadece... Confused

kinaye vardı Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Pire

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sözüm sana değildi.
Kendi çapımda bir araştırmaya girdim dinleyici kitlesi 12-18 yaş grubu gibi gözüküyor.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pushthetempo

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dave mustaine 64 - rock muzigin icerdigi konu illa toplum olaylari degil ki .. burda rock muzik nedir tartismam ama rockta ask sozleri de olur bunalimda sosyal icerikte...
illa bu kadar sosyal icerik vs olcak diyosan kizilirmak,grup yorum fln takil?
Başa dön
DaveMustaine_64

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok ben illa ki sosyal içerik olcak demedim, ama sosyal içeriğin çok büyük bir önemi olduğunu, bu olayın çıkış noktası olduğunu asla göz ardı edemeyiz... Yani zaten eredeyse her grubun aşk şarkısı vardır, neyse biraz tek düze düşünmüşsün..
Başa dön
one_more_beer

MesajTarih: Prş 29.04.2004 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ZimZum demiş ki:
one_more_beer demiş ki:
valla evet dedim ben ehehhe
golden age of... okadar kotu degil ama portrait an amaerican family ve hollywoodun yerini hiç bir album alamaz bana gore(ve hiç bir şarkı THE nobodies in)

Portrait Of An American Family o albümün adı portrait an amaerican family değil Razz

o yazı bir cok mutasyon gecirid yazılmadan once.Bazı arkadslar yzunden gene atışmalar olmasın die yazmamıstım(ki benim yazmamam bişey degistirmmiş hala bok atılıyo adama)sadece enim yazımın bozuk oldugu ile kalmıs bende biliorum portrait of an american family oldugunu Wink
Atalay

MesajTarih: Cmt 01.05.2004 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DaveMustaine_64:
Aynı zevklere sahibiz, Sanctuary benim de çok sevdiğim bir gruptur ve özellikle Future Tense. Aslında o albümde parlak pek parça yok ama temiz albüm yine de. O kadar uzun saçlarım olsa o gruba ben de katılmak isterdim. Smile

Marilyn Manson bence çok iyi bir sanatçı, orjinal müzik ve alternatif müziğin nabzını tutanlardan biri. O tarzda başka grup yok ve sadece kopyası olabilir. Böylesine farklı bir sound yaratmak bence başarıdır. Kişisel olarak ta aslında sakin ve içine kapanık bir insan. Kimseyi öldürmüyor, kesmiyor, tablolar yapıp müzik çığırıyor. Nesi garip? Şov sırasındaki kıyafetleri farklı ve agresif, uçuk olabilir, bana dokunmaz, kendi bilir. Ben sadece ondan istediğim kadarını alıp gerisini bırakıyorum.
DaveMustaine_64

MesajTarih: Pzr 02.05.2004 0:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
DaveMustaine_64:
Aynı zevklere sahibiz, Sanctuary benim de çok sevdiğim bir gruptur ve özellikle Future Tense. Aslında o albümde parlak pek parça yok ama temiz albüm yine de. O kadar uzun saçlarım olsa o gruba ben de katılmak isterdim.

Haha, resmen sevindirik oldum! Sanctuary bilen ve seven birini görmek çok güzel... Ama benim için o albüm aşmış bir albümdür, yani Future Tense, Into The Mirror Black ve Communnion aşmış şarkılardır bence... Yani Rock müzik için Warrel Dane ve Marilyn Manson'un değerlerini karşılaştırdığımda "benim açımdan" Marilyn Manson bir hiç kalıyor...
Başa dön
a

MesajTarih: Pts 03.05.2004 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

He he.Siz sevseniz de sevmeseniz de bu adam varolmaya devam edecek.En iyi örneği geçen Avrupa turnesinde toplam 200.000 kişi toplaması. Ve Q dergisinin yaptığı "Rock'ta en çılgın 100 an" sıralamasında Marilyn Manson'ın 3. sırayı aldığını belirtmekten gurur duyarım.(Bu arada Mayhem 7.)
italian_burn

MesajTarih: Pts 03.05.2004 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bazıları neden hala MM'le uraşmaya devam ediyor:?
Herhalde ona sataşarak bi halt olduklarını zannediyorlar:?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Autopsy_table

MesajTarih: Pts 03.05.2004 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Halt olduğumuzu zannetmiyoruz. Sevmediğimizi dile getiriyoruz sadece. Sevdiğini nasıl belli etmek normal bir davranışsa sevmemekde, sevmediğini belli etmekde normal bir davranış. Bu kadar.
MarilynManson

MesajTarih: Pts 03.05.2004 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya kavga çıkar şurdaki isimler gerçek hayatta biraraya gelse çok temiz kavga çıkar...

bu düşünce mantalitesinde insanları diğer 2 topicten hatırlıyorum...
Başa dön
DaveMustaine_64

MesajTarih: Pts 03.05.2004 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
He he.Siz sevseniz de sevmeseniz de bu adam varolmaya devam edecek.En iyi örneği geçen Avrupa turnesinde toplam 200.000 kişi toplaması. Ve Q dergisinin yaptığı "Rock'ta en çılgın 100 an" sıralamasında Marilyn Manson'ın 3. sırayı aldığını belirtmekten gurur duyarım.(Bu arada Mayhem 7.)

İşte benim bahsettiğim şey budur! Adamın gurur duyduğu şeye bakar mısınız?
-Heeey NE KADAR ÇILGINIZ YEAAH!!!!
Rock müziğin çılgınlık falan gibi SAÇMA şeylere ihtiyacı da yoktur alakası da! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Başa dön
Autopsy_table

MesajTarih: Pts 03.05.2004 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MarilynManson demiş ki:
ya kavga çıkar şurdaki isimler gerçek hayatta biraraya gelse çok temiz kavga çıkar...

El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Idea
Başa dön
Sanctuary

MesajTarih: Pts 03.05.2004 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Autopsy_table demiş ki:
MarilynManson demiş ki:

El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Idea

Smile

Wink

neyse uzatmaya gerek yok biz sevmiyoruz onlar seviyorlar bu kadar basit...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 46, 47, 48  Sonraki
3. sayfa (Toplam 48 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız