Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - YouTube
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

YouTube
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 08.03.2007 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Siteye erişimin mahkeme kararıyla engellenmesi komik bir durum. Bir videoyaya kızıp siteye sansür uygulamak, cezayı bize kesmek oluyor Smile Proxy kullanarak yine girersin, tümden engellemek mümkün değil elbette ama videoyu kaldırtamadık o zaman biz de siteye girişi engelleriz mantığı saçma.

Yunanlı biri bir video koydu diye ceza Türklere kesiliyor hem de bizim tarafımızdan Smile

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TheExE_Mete

MesajTarih: Prş 08.03.2007 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sonuc itibariyle ise yaradı
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
XD

MesajTarih: Prş 08.03.2007 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar alın size link

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.youtube.com

burdan kaldığımız yerden devam edebiliriz gereksiz bir insanın yapmış olduğu bir vidyodan dolayı cezayı biz çekmemeliyiz upload u yapan kişiyi bulmaları daha doğru olurdu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aysu_

MesajTarih: Prş 08.03.2007 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karar geri alınacakmış sanırım. Upload edeni bulmak için Amerika'dan yardım istenmiş. Bunları okuyunca utanıyorum.
Başa dön
silent_guitar

MesajTarih: Prş 08.03.2007 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aysu_ demiş ki:
Karar geri alınacakmış sanırım. Upload edeni bulmak için Amerika'dan yardım istenmiş. Bunları okuyunca utanıyorum.

Kendimiz beceremiyorsak bulmayı, yardım istememiz çok doğal. Bunda utanılacak ne var ki Question Yabancı milletler hiç mi Türk polisinden yardım istemiyor? Laughing

Sevgiler...
aysu_

MesajTarih: Cum 09.03.2007 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
aysu_ demiş ki:

Kendimiz beceremiyorsak bulmayı, yardım istememiz çok doğal. Bunda utanılacak ne var ki Question Yabancı milletler hiç mi Türk polisinden yardım istemiyor? Laughing

Sevgiler...

Yapmayın, nasıl beceremezler... Olayda adı geçen 2 ülke; Türkiye ve Yunanistan. Amerika da nerden çıktı?!
Başa dön
mystery_

MesajTarih: Cum 09.03.2007 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Youtube açılmış arkadaşlar Smile
silent_guitar

MesajTarih: Sal 13.03.2007 3:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aysu_ demiş ki:
silent_guitar demiş ki:
aysu_ demiş ki:

Sevgiler...

Yapmayın, nasıl beceremezler... Olayda adı geçen 2 ülke; Türkiye ve Yunanistan. Amerika da nerden çıktı?!

Açıklaması zor değil, beceremiyorlarsa beceremiyorlardır. Kimseye de niye beceremediklerine ve kimden yardım alacaklarına dair de hesap verecek değiller. Ayrıca sana www.youtube.com adresinin sunucularının Amerika'da olduğunu söylersem, belki neden Amerika'dan yardım alındığını anlarsın. Wink Yardım dediysek, illa ki, askeri ya da polis gücü babında değil elbette. Erişim anlamında. Laughing

Sevgiler...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız