| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Prş 08.03.2007 10:16 Mesaj konusu: |
|
|
Siteye erişimin mahkeme kararıyla engellenmesi komik bir durum. Bir videoyaya kızıp siteye sansür uygulamak, cezayı bize kesmek oluyor Proxy kullanarak yine girersin, tümden engellemek mümkün değil elbette ama videoyu kaldırtamadık o zaman biz de siteye girişi engelleriz mantığı saçma.
Yunanlı biri bir video koydu diye ceza Türklere kesiliyor hem de bizim tarafımızdan  _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
TheExE_Mete

|
|
| Başa dön |
|
 |
XD

|
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Prş 08.03.2007 20:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Karar geri alınacakmış sanırım. Upload edeni bulmak için Amerika'dan yardım istenmiş. Bunları okuyunca utanıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 08.03.2007 22:42 Mesaj konusu: |
|
|
| aysu_ demiş ki: | | Karar geri alınacakmış sanırım. Upload edeni bulmak için Amerika'dan yardım istenmiş. Bunları okuyunca utanıyorum. |
Kendimiz beceremiyorsak bulmayı, yardım istememiz çok doğal. Bunda utanılacak ne var ki Yabancı milletler hiç mi Türk polisinden yardım istemiyor?
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Cum 09.03.2007 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | | aysu_ demiş ki: | | Karar geri alınacakmış sanırım. Upload edeni bulmak için Amerika'dan yardım istenmiş. Bunları okuyunca utanıyorum. |
Kendimiz beceremiyorsak bulmayı, yardım istememiz çok doğal. Bunda utanılacak ne var ki Yabancı milletler hiç mi Türk polisinden yardım istemiyor?
Sevgiler... |
Yapmayın, nasıl beceremezler... Olayda adı geçen 2 ülke; Türkiye ve Yunanistan. Amerika da nerden çıktı?! |
|
| Başa dön |
|
 |
mystery_

|
Tarih: Cum 09.03.2007 18:22 Mesaj konusu: |
|
|
Youtube açılmış arkadaşlar  _________________ Mystery Last Fm Page |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Sal 13.03.2007 3:30 Mesaj konusu: |
|
|
| aysu_ demiş ki: | | silent_guitar demiş ki: | | aysu_ demiş ki: | | Karar geri alınacakmış sanırım. Upload edeni bulmak için Amerika'dan yardım istenmiş. Bunları okuyunca utanıyorum. |
Sevgiler... |
Yapmayın, nasıl beceremezler... Olayda adı geçen 2 ülke; Türkiye ve Yunanistan. Amerika da nerden çıktı?! |
Açıklaması zor değil, beceremiyorlarsa beceremiyorlardır. Kimseye de niye beceremediklerine ve kimden yardım alacaklarına dair de hesap verecek değiller. Ayrıca sana www.youtube.com adresinin sunucularının Amerika'da olduğunu söylersem, belki neden Amerika'dan yardım alındığını anlarsın. Yardım dediysek, illa ki, askeri ya da polis gücü babında değil elbette. Erişim anlamında.
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|