| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Manticore

|
Tarih: Prş 08.03.2007 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
| vilekrueger demiş ki: | | güzel renk seçenekleri varmış bulunsa kesin alırdım ama buraya sadece krem ve siyah gelir, niye çünkü sorsan satılmaz burda ondan getirmiyoruz derler, harbidende satılmayabilir inanırım.. bu bizim milletin odunluğu öldürecek beni, odun olup yakıcam kendimi.. |
Beni de haberdar et abi... Geçen gitarın manyetiklerini değiştirmeye karar verdim, DiMarzio'nun sitesinden baktım, beğendim vs. Renkler de şeker gibi maşallah, dedim kendi kendime "Şöyle mor mor manyetikleri taksam gitarıma, cillop gibi olur ama..." Kıvılcım'a bir sordum, "Biz onları sipariş üzerine getirtiyoruz, mal istediğimiz dönemde paketin içine koyduruyoruz. Şimdi söylesen bile en erken yazın eline geçer manyetik." Ben mecbur muyum peki siyah manyetik kullanmaya? Keseri alıp girişicem abi bu millete ben bi gün ama... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
cavernosum

|
Tarih: Prş 08.03.2007 11:54 Mesaj konusu: |
|
|
Kahrolsun siyah manyetik!
Artec değil ama bir yeşil Invader, bir de mor veya pembe Jazz alıcam en kısa sürede  |
|
| Başa dön |
|
 |
nadiras

|
Tarih: Prş 08.03.2007 18:55 Mesaj konusu: |
|
|
| nadiras demiş ki: | seymour duncan ile aynı kablo diziliminde olduğu söylenmiş benim aldığım single boyutundaki humbucker da 4 tane kablo var
http://www.seymourduncan.com/support/schematics/schematicspdf/1h_2s_1v_2t_5w_as.pdf
üstteki pdf de ise benzer modelinin strata uygun kurulumu var bnm karşılaştığım sorun bu diyagramda 5 tane kablo var gri ile gösterilen kablo beyaz olmalı ama 1 beyaz kablo var
ve bu yüzden ses standart squier strat manyetiklerinden bile çok çok daha kötü çıkıyor ve normalde humbucker gibi bir single olduğu için dipsesinin neredeyse hiç olmaması gerekiyor sanırım
*tek gitarımı kullanamıyorum durum ciddi baya
(mydukkandaki vintage custom yazan manyetik kendileri ser
amik ve alnico diye iki modeli var) |
sorun kırmızı ve beyaz ucu bağlamayıp kapatınca ve yeşille şaseyi toprakladığında ve siyah ucu da manyetik selektörüne taktığınızda halloluyor bundan sonraki arkadaşlara yardımcı olabilirim umarım |
|
| Başa dön |
|
 |
mancosan

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 11:37 Mesaj konusu: farkı fiyatımı? |
|
|
merhabalar. mydukkanda satılan artec manyetikler ;Artec Super Power HO Serisi ve Artec HXVN - HXBB arasında 2 kata yakın fiyat farkı var. bunların ses ve kaliteleri arasındaki fark nedir tam olarak?  |
|
| Başa dön |
|
 |
Ozzfish

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 13:19 Mesaj konusu: |
|
|
| http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2378&gid=519 manyetik kullanıyorum J&D Les Paul Custom da ve 30ytllik manyetik için süper performans diyebilirim. sadece ses seymourduncan yada diğer kalite manyetikler gibi parlak değil biraz derinden geliyor gibi. Dip gürültüsü yok, harmonikler gayet iyi ucuz yollu süper bir modifiye |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de Viva Gold'a takmayı düşünüyordum bu manyetikleri ancak F spaced olmaması kararımdan vazgeçmeme neden olmuştu  |
|
| Başa dön |
|
 |
avenger

|
Tarih: Cum 16.05.2008 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
Ben kullanıyorum gitarımda. Modelini bilemiyorum şu anda. Harmonikleri çok güzel alıyor. Oldukça dolgun ve parlak tonlar veriyor. Fiyatına göre çok çok iyiler gerçekten. Ama diğer manyetiklerle yarışabilir mi? Bilmiyorum çünkü daha önce ne SD nede EMG kullandım. Ama eski JS30'umdaki stock manyetiklerinden kat be kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim. _________________ Si vis pacem para bellum.
Revolution begins...
Jackson SLSMG, Boss MT-2... |
|
| Başa dön |
|
 |
NFF

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 2:31 Mesaj konusu: |
|
|
artec in giovanni serisi iyidir.
diğer serilerine bulaşmamanızı öneririm |
|
| Başa dön |
|
 |
omid

|
Tarih: Cum 22.08.2008 16:42 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar,ben geçen hafta aldığm squier startocaster'ımn köprüsüne power serisinden taktım ,manyetiğin ses çıkışı inanılmaz şekilde yüksek,okadarki zoom 505IIde kayıtlı olan eski distortion effectlerin sesini kıstım,ayrıca clean tonlarda diğer manyetiklerdende daha yüksek bir volume verior(tyek sorun bu oldu) çok iyi harmonicleri yakalıor ,ben yeni gitar almayı düşünüyordum,şimdilik askıda
bu arada bağlamakta bazi arkadaşlar sorun yaşamış,onlarada şunu söylyimki,5 tane tel var ama siz sadece yeşilolan switchera,siyah ve gümüş renkliyi toprak bağlantısı yaapın,kırmızı ve beyazda birbirine bağlı kalacak,biyerlere bağlamayın
http://www.stewmac.com/freeinfo/I-3192.html
herkese iyi çaloşmalar ) |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

Kayıt: Feb 11, 2008 Mesajlar: 514 Nerden: İSTANBUL-EDİRNEKAPI-SURLARIN ORDAN...
|
Tarih: Pts 25.08.2008 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
rica ediyorum , kullanmayan arkadaşlar yorum yapmasın.şu marka iyidir bu marka yaramazdır diye bişey olamaz ya. 1.5 yıl boyunca artec kullandım. H-S-S şeklinde. o fiyata o güzel sesin yanına bile yaklaşabilecek başka bi marka tanımıyorum. fiyat/perfırmans olarak değerlendirildiğinde övgüyü hakeden bi manyetik bence. _________________ EMG 85 , POWER SOUND , MORLEY CLASSİC WAH , DUVAR ASKISI
http://www.turkrock.com/ftopic94373.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|