| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
french_arm Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 16.02.2007 2:06 Mesaj konusu: |
|
|
| deerrudolf demiş ki: | Tunceli ve Malatya'nın kimi köylerinde Kürtlerin kaldığı evler boyalarla işaretlendi, meydanda milliyetçi gruplara dahil olduğu belirtilen insanlar bu evlerde kalanları bölücülükle suçladı.
Bu yapılanlar sana Maraş'ı, Çorum'u hatırlatıyor mu? O zaman da insanlar "Öldürülecek halleri yok ya" demişlerdi. |
İnsanın aklına birde 6-7 eylül olayları geliyor... _________________ Tanrı’nın sözü der ki, “Kulaktan kulağa fısıldanan sözler, gün gelecek dağ başında bağırılacak, gizlide hiçbir şey kalmayacaktır. Gerçeği bileceksiniz, gerçek sizi özgür kılacak.” |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ravenwoods Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2006 Mesajlar: 757 Nerden: mekke-medine arası :)
|
Tarih: Cum 16.02.2007 9:40 Mesaj konusu: |
|
|
çok sevindim kaldırılmasına... _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 16.02.2007 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
| bu tür dizilere ülkemizin ihtiyacı yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_85 Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 13, 2006 Mesajlar: 1666 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Cum 16.02.2007 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
| deerrudolf demiş ki: | | gorona_85 demiş ki: | sonuç olarak ben izlerken zevk alıyorum ve kimsenin kafasına sıkmıyorum. cahil insan ise heran bişeyler yapabilir. ama sırf kürt olduğu için kimsenin öldürüleceğini sanmıyorum |
Tunceli ve Malatya'nın kimi köylerinde Kürtlerin kaldığı evler boyalarla işaretlendi, meydanda milliyetçi gruplara dahil olduğu belirtilen insanlar bu evlerde kalanları bölücülükle suçladı.
Bu yapılanlar sana Maraş'ı, Çorum'u hatırlatıyor mu? O zaman da insanlar "Öldürülecek halleri yok ya" demişlerdi. |
yahu bu tunceli bide malatya kürt kardeşlerimizin yoğun yaşadığı bölgeler. kimsenin böyle birşeye cesaret edebileceğini sanmıyorum. kendileri yaparlarsa bilemem  _________________ 4 aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin? nereye gidersen git, öleceğin yerdesin!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Pts 19.02.2007 19:32 Mesaj konusu: |
|
|
Keşke sanmak ya da sanmamak kadar kolay olsaydı bunlar ama gazetelere çıktı olay.
Kürtler ellerine tahmin edebileceğiniz kimi partilerin ve ocakların bayraklarını alıp meydanda kendilerine küfür edecek, hedef mi gösterecek?
Yok yok, bunun olacağını sanmıyorum.
Lütfen 30 yıl öncesini unutmayın... Olayların nasıl başladığını... _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
metalik_gri

|
Tarih: Sal 20.02.2007 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
| yayından kaldırılmasıyla birlikte aynı akşam aynı kanalda''kan uykusu belgeselinin yaklaşık 1-1,5 saat reklamsız verilmesi,rtük'ün telefonlarının sürekli meşgulde olması ve bu diziye benzer diğer dizilerin halen yayında olması diziye yapılan bir haksızlıktır bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hot_KoRn

|
Tarih: Çrş 21.02.2007 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
| yayından kaldırıldı, bazılarının gözü aydı. kınalarıyla mutluluklar onlara |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Cum 23.02.2007 19:21 Mesaj konusu: |
|
|
Son faaliyetiyle görüldü ki senarist ve yapımcıların tek bi amacı var o da insanların milliyetçi duygularıyla oynayıp propaganda yapmak. Dizi ilk bölümlerinde gayet güzeldi aslında, bol miktarda bir zamanlar amerika, scarface, godfather alıntısı içeriyordu güldürüyodu normal bi diziydi. Ne zamanki insanlara mesaj verme misyonu edindiler kendilerinde, işte ozaman çuvalladılar.
İşin çığrından çıktığını geçen bi internet sitesinde gördüm. Adamlar yayından kaldırılma kararını protesto için yoldaş arıyorlardı nette. Bu gördüğüm sitedeki nicknamelerde olayı özetlememi sağladı kafamda(bozkurt üç hilal vs.) Bazı arkadaşlar bilinçli insanlar izlesin bişey olmaz gerçek hayatla diziyi ayıranlar da var falan demiş ama bu diziyi bu kafa yapısıyla izleyen kişi sayısı diğerlerine göre çok az. O yüzden bence kapatılması gayet güzel oldu. _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 23.02.2007 21:11 Mesaj konusu: |
|
|
aptal bir dizi komik bir diziydi...dünyanın en kasıntı özenti insanlarının toplandığı bir diziydi..yanii dizideki rol olarak... _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Setheist Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 23.02.2007 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Hot_KoRn demiş ki: | | yayından kaldırıldı, bazılarının gözü aydı. kınalarıyla mutluluklar onlara |
Bir kutu da bana yollar mısın? _________________ İyi ki doğdum, Bak 25 Oldum. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 23.02.2007 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
harbiden yaa bizim yan komşunun kızının nişanı var ben söylüyeyim boşa kına almasınlar zarar ziyan.... _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
bayc Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 23.02.2007 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
Zeka seviyesi düşük dialogların,komik olduğu sanılan,aptalca esprilerin,sempatik olduğu sanılan oldukça antipatik tiplemelerin(halo,güllü,gibi),bir çok filmden araklanmış sahnelerin yer aldığı,Türk yayıncılık tarihinin neo-faşo- kıro-karizma, rol kabiliyeti yoksunu karekterinin(polat), kahraman diye dayatıldığı,bol bol milliyetçilik sömürüsünün yapıldığı,beş para etmez ama bir o kadarda komik bir diziydi.Komedi mantığıyla izlense eğlendirirdi hatta -Dünyayı kurtaran adam- gibi kült bir film haline gelebilirdi,ama malum tipler tarafından fazlasıyla ciddiye alındığı için tarihin en tehlikeli komedi dizisi haline geldi.
Not:Polat ile sözler filmde canlandırılan karekter için söylenmiştir,Oynayan arkadaş ile ilgili bir sorunum yok adını bile hatırlamıyorum zaten. _________________ Hayat Berbat Ama Bu Gerçekten Çok İyi Usta |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Pts 26.02.2007 19:57 Mesaj konusu: |
|
|
tayyipin oy kaybetme endişesiyle müdahele ettiği ve sonunda başarılı olduğu
türkiyenin tartışmasız gelmiş geçmiş en kaliteli dizisi.o kadar. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 27.02.2007 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada, bir parça kınada ben talep ediyorum:-) _________________ Hayat Berbat Ama Bu Gerçekten Çok İyi Usta |
|
| Başa dön |
|
 |
impala

|
Tarih: Sal 27.02.2007 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
Bazı şeylerin farkına varmamız gerekiyorsa bu tür dizilerin haddine değildir bu gerçekleri göstermek.. Yayından kaldırılmasında geç bile kalındı.. Dahası, yayındaki her diziyi törpülemek gerekir.. _________________ ..ve yol biter...
-Hey ahbap; niye düştün yollara, kaçılacak yer yok ki!
-Olmasın ne çıkar, yoruyorum ya peşimdekini... |
|
| Başa dön |
|
 |
Hot_KoRn

|
Tarih: Çrş 28.02.2007 16:34 Mesaj konusu: |
|
|
| kınalarınız yolda gönderdim avuç avuç sürün! ayrıca dizilerin haddi değil di mi bunlar? kimin haddi o zamn? zaten diziler ne ki ne haddine ülkenin problemlerine deyinmesi? vay adiler vay densizler. ne hakla halkı bilinçlendirmeye çalışıyorlar ne hadlerine!! |
|
| Başa dön |
|
 |
impala

|
Tarih: Çrş 28.02.2007 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Hot_KoRn demiş ki: | | kınalarınız yolda gönderdim avuç avuç sürün! ayrıca dizilerin haddi değil di mi bunlar? kimin haddi o zamn? zaten diziler ne ki ne haddine ülkenin problemlerine deyinmesi? vay adiler vay densizler. ne hakla halkı bilinçlendirmeye çalışıyorlar ne hadlerine!! |
Halk, yazandan da oynayandan da daha bilinçli.. Ülkenin problemleri ticari potansiyel değildir.. _________________ ..ve yol biter...
-Hey ahbap; niye düştün yollara, kaçılacak yer yok ki!
-Olmasın ne çıkar, yoruyorum ya peşimdekini... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 02.03.2007 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
Halkı bilnçlendiriyorlar,vay be!!! bilinçmi,şuursuzlukmu orası bir hayli meçhul artık. _________________ Hayat Berbat Ama Bu Gerçekten Çok İyi Usta |
|
| Başa dön |
|
 |
kemik_koleksiyoncusu

|
Tarih: Cmt 24.03.2007 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
gercekleri gizleyenler her zaman olmusturama bazen bunları acanlarda oluyor bırakınki acılsın yeryerinden oynamaz susurluk acılmadı yer yerindenoynadı siyasette gizlilik sarttır ama zamanı gelince seffaflaşır _________________ hergün sonsuzluga gitmek ister ama sadece son gün ulaşır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
kemik_koleksiyoncusu

|
Tarih: Cmt 24.03.2007 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
| bayc demiş ki: | | Halkı bilnçlendiriyorlar,vay be!!! bilinçmi,şuursuzlukmu orası bir hayli meçhul artık. | gercekleri gizleyenler her zaman olmusturama bazen bunları acanlarda oluyor bırakınki acılsın yeryerinden oynamaz susurluk acılmadı yer yerindenoynadı siyasette gizlilik sarttır ama zamanı gelince seffaflaşır _________________ hergün sonsuzluga gitmek ister ama sadece son gün ulaşır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|