| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Daishuman

|
Tarih: Prş 22.02.2007 18:21 Mesaj konusu: |
|
|
türkiyenin en popüler dergisi olmasıyla en iyi dergisi olması arasında fark var.. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ravenwoods Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2006 Mesajlar: 756 Nerden: mekke-medine arası :)
|
Tarih: Prş 22.02.2007 18:22 Mesaj konusu: |
|
|
bluejean le vericeklerine takvim gazetesiyle verseler yaa _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Prş 22.02.2007 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
tercümana bile razıyım  _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Cum 23.02.2007 13:09 Mesaj konusu: |
|
|
Sırf zorla ya da frozen yetinmeyeceğim =) Güzel olmuş hadi hayırlısı.. BJ konusuna gelince alan alır okur ya da köşeye atar .. _________________ NO-ONE IS THERE |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 23.02.2007 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
Derginin esas var olma nedeni heavy metal’dir, rock’n roll’dur!
şebek'inde daha sonra çıkan köprüaltı dergisininde var olma nedeni oydu. kadrosu sağlam bir dergi. blue jean alanda okusun bu dergiyi iyi olur. heavy metalcilerde bir zahmet blue jean'i okumayıverirler olur biter. ha okumaları iyi olur. herkes okusun haberdar olsun destek olsun böyle şeylere. hiç olmazsa ülkemizde dergi satışları iyiye gider okunma oranı artar. sadece heavy metal ile rock ile ilgili dergi okumak yetmez. herşeyden biraz birşeyler kaparsın. ne demiş lemmy: en kötü stephen king kitabından ya da polisiye romanından bile birşeyler kaparsın. onun için okumak amaç olmalı. neyle verildiğini boşverin. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 23.02.2007 13:36 Mesaj konusu: |
|
|
öylede üstüne 2 milyon katıp ZOR dergisini almak çok daha mantıklı geliyor  _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 23.02.2007 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
işte seçenekler çoğalıyor. kendinize hangisi uygunsa onu alırsınız. hangi derginin yazarları daha başarılı. hangi dergi röportajları daha iyi bunları göz önüne alıp seçmek gerekiyor. ben dergiyi daha görmedim ama merak ediyorum. ama çok iyi gözüküyor. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 23.02.2007 14:32 Mesaj konusu: |
|
|
abicim iyi güzelde yani şimdi bunu bayiden alıp elimzde bluejean dergisi üstte slayer tshirt üyle nası dolaşacaz
böyle oturmuşun otobüste yanına 13 yaşında bi eleman oturuyo açıyonuz beraber bj yi eleman robi wilyıms a bakıyo sen okuyon testamenttir , mayhemdir.komik bi görüntü olur.
bide dergide abdulica eksikmiş , umarım 80ler , glam ve klasik heavy gruplarınada bolca yer verilir.
odama asıcam arch enemy posteriyle 5 cent posterini yanyana.
bide bj de testler varya sizi sevdiğini nasıl anlarsınız ? 100 soruda ilişkiniz ? trendleri yakalayabiliyormuyum ? hepsini psikopatça çözücem fonda da angel witch dinleyeceğim ironik olsun diye  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
KevinLomax Doğu Yücel

|
Tarih: Cum 23.02.2007 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
blue jean'de o dediğin testlerin hiçbiri, hiçbir zaman olmadı.
yıllarca elinizde ders kitapları ile pink floyd dinlediğiniz gibi, eninde sonunda bi gün iş görüşmesi veya düğün nişan zart zurt için takım elbise giydiğiniz gibi maksimum bir iki saat blue jean tutabilirsiniz bence. öyle zor bir şey değil. en kötüsü dış kapak görünecek şekilde kıvırırsınız. bu kadar büyük bi sorunsa alır almaz köşedeki çöp kutusuna atarsınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 23.02.2007 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | abicim iyi güzelde yani şimdi bunu bayiden alıp elimzde bluejean dergisi üstte slayer tshirt üyle nası dolaşacaz
böyle oturmuşun otobüste yanına 13 yaşında bi eleman oturuyo açıyonuz beraber bj yi eleman robi wilyıms a bakıyo sen okuyon testamenttir , mayhemdir.komik bi görüntü olur.
bide dergide abdulica eksikmiş , umarım 80ler , glam ve klasik heavy gruplarınada bolca yer verilir.
odama asıcam arch enemy posteriyle 5 cent posterini yanyana.
bide bj de testler varya sizi sevdiğini nasıl anlarsınız ? 100 soruda ilişkiniz ? trendleri yakalayabiliyormuyum ? hepsini psikopatça çözücem fonda da angel witch dinleyeceğim ironik olsun diye  |
Bu kadar abartmayada gerek yok.BJ okuyunca metallerimiz dökülmüyor.Tamam popüler kültüre yönelik dergi...Bu kadar büyük destekli bir derginin Zor gibi tamamen metal olması da beklenemez.(Keşke olsa tabii...)Artık takip etmiyorum ama küçükkene bayağı okudum o dergiyi...Metal müziğe giriş seviyesi için iyi sayılır.Tabii nu-metali pompalamaları bir süre sonra banada boş gelmişti,SOAD'dan bu kadar bahsetmeleride öyle fakat şimdi bunları tartışmaya gerek yok.Bu yeni ek olayı oldukça iyi...Hem Doğu Yücel,hem Çağlan Tekil kendilerini daha iyi göstereceklerdir sanırım... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Cum 23.02.2007 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
| ay bulucindi aman bulucindi hedehödö. KÖKLÜ METALCİLER abarttınız artık, komik oluyorsunuz. oynamayalım, yıllardır ZOR'un tirajı ortada. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 23.02.2007 15:48 Mesaj konusu: |
|
|
zor bu işler aysucum  _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Lacey

|
Tarih: Cum 23.02.2007 16:52 Mesaj konusu: |
|
|
| ravenwoods demiş ki: | ne bileyim headbang dergisindeki grupları dinleyenlerin blue jean alacağını düşünmüyorum pek... blue jean okuyanlarında bu ek dergiye pek göz atacağını zannetmiyorum...yanii ne bileyim zıt lık var dergide.sadece dergi olarak çıksaymış daha iyi olurmuş yaa  |
olay orada bence : özellikle farklı kesimlere hitap eden iki dergi ki; iki kesimden insanlar da 2sini de almak zorundalar.dergiyi alan 100 kişi varsa 300 kişi olur sanırsam.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 23.02.2007 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
öyle bir şey yok dediğim gibi üstüne 2 milyon koy 100-120 sayfalık zor dergisini blue jean almak zorunda değilsin (birsürü dergi var aslında metal içerikli) al hayır derginin reklamını yapmıyorum gerçi yapmalıyım da ya ne bileyim blue jean ve metal diyince tamamen ticari bir olay geliyor aklıma malesef hanii ne bileyim rock metal müziğe biraz ilgi arttı diye koymuş olabilirler yanii bu zamana kadar nerelerdeydiler bilemem ama..neyse okuyan okusun. _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
KevinLomax Doğu Yücel

|
Tarih: Cum 23.02.2007 19:15 Mesaj konusu: |
|
|
bu zamana kadar neredeydiler sorusu çok talihsiz olmuş...
blue jean 87'den beri heavy metal'e yer veren bi dergidir. özellikle heavy metal'in tüm dünyada altın yıllarını yaşadığı dönemde türkiye'de heavy metal haberlerini, yazılarını bizim kuşak önce aptülika'nın hıbır'daki efsanevi köşesinden sonra blue jean'den takip etti.
blue jean 90'larda birçok metal grubuna sponsor oldu, halen daha hatırlanan yerli metal festivalleri düzenledi. verdiği derleme cd'ler, kasetler de cabası.
yanlış anlaşılmasın, sonuçta blue jean bir popüler müzik dergisi. onu sevin falan demiyorum. benim demek istediğim; blue jean 20 yıllık tarihi boyunca bu türe diğer türler kadar yer verdi. blue jean her türe her sayısında eşit yer vermek ister ama sonuçta türkiyede ulusal pazarda çıkan bi dergi olduğu için Türkiye'de yayınlanan albümler üzerine gider. yani yurtdışındaki gibi gündemi takip eder. benim yazar olarak kadroda bulunduğum dönemde bazı sayılarımızda heavy metal diğer türlere baskın olmuştur. çağlan tekil'in yazı işleri müdürü olduğu dönemde ise heavy metal faktörü dergide arttı. hatta geçen sene bu derginin ön modeli olarak görebileceğimiz yine benzer bi kadronun kalem salladığı ek bir Metal fanzini verdik.
yani rock-metal popüler oldu, bunlar da dergi çıkarttı gibi bi durum yok. bu kadrodaki insanlar zaten bu dergi olsun olmasın bir şeyler yapıyorlardı. konser düzenliyorlardı, fanzin yapıyorlardı, web sitesi yapıyorlardı, başka dergilere gönüllü yazı veriyorlardı vs vs... şimdi ise şartlar ve zamanlama yeni bi derginin ortaya çıkmasına sebep oldu. hepsi bu. komplo teorilerine son:)
son olarak; blue jean ilk sayısından beri Zor'u destekliyor. Blue Jean'a arada bi göz atanlar bilir. Şu an piyasada olan sayısında da yarım sayfa Zor tanıtımı var. Zor, Yuxexes, Delikasap, headbang... umarım daha da güçleniriz! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 23.02.2007 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
biz bu müziği ilk olarak blue jean'den okuduk. heavy metal'e de yer verdiği çok doğrudur. yani popüler müzik dergisi sıfatı taşıması negatif bir olay olarak görülmemeli. eğer böyle bir dergi blue jean'in yanında veriliyorsa biz buna sevinmeliyiz. bunun en büyük sebebi ise bu derginin daha çok kişiye ulaşacak olmasıdır. ani doğu'daki dinleyiciler bile artık alabilecek demektir.
zor konusunda ise... tabii ki hep birlikte daha çok güzel olacaktır fakat ben iflah olmaz bir şebek-köprüaltı (bende birkaç sayıda yer almıştım gururla) ve non serviam fanıydım. oradaki yazarların hepsini takip ediyorum ama bu dergi için inanılmaz heyecanlıyım. o yüzden benim için öncelikli olacak bu dergi. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
unipol

Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 155 Nerden: İstanbul/Sarıyer
|
Tarih: Pzr 25.02.2007 20:44 Mesaj konusu: |
|
|
Başarılı ve devamlı olmasını temenni ederim.. _________________ Rock;olduğun yerde kafa sallamak değil,olduğun yeri sallamaktır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Pzr 25.02.2007 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
| aysu_ demiş ki: | | "..esas neden; heavy metal", ne güzel demişsiniz. Öyleyse blue jean'in yanında işi ne bu derginin? |
Blue Jean tirajları bize nedenini söylüyor. Dergi iy hoşta yanında o şeyi almak pek hoş değilç  _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 26.02.2007 4:51 Mesaj konusu: |
|
|
siz bu müziğin daha çok kişiye ulaşmasını istemiyorsunuz galiba. blue jean'in yanında veriliyor olmak demek derginin daha çok kişiye ulaşması demektir. siz uzakta dergi, albüm v.b. kültürel araçların bulanamamasından dolayı düşülen durumu anlayamazsınız. onun için bu tarz eleştiriler yazmayın. bu dergi şimdi doğu'daki ulaşılamayan yerlere gidecek; duruma böyle de bakın. yıllar önce dergi elimize ulaşmıyor, albüm neden doğu'daki yerlere gelmiyor diye birsürü yazıları okumuşsunuzdur. hiç düşünmediniz mi kendinizi böyle dinleyicilerin yerine koymadınız mı? yapmayın blue jean o kadar da uzak durulacak bir dergi değildir. okumazsınız olur biter. bu kadar basit. ülkemizde konser olur konsere gitmezler dergi çıkarmaya çalışırlar eleştiri yağmuruna tutulurlar... anlayamıyorum bunu. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
|