Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Headbang Dergisi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Headbang Dergisi
Sayfa 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KevinLomax
Doğu Yücel

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 20:06    Mesaj konusu: Headbang Dergisi Alıntıyla Cevap Ver

Mart sayısından itibaren 52 sayfalık renkli bir heavy metal dergisi çıkartıyoruz. Adı HEADBANG.

HEADBANG, Blue Jean’in yanında bedavaya verilecek. “Ek” demek istemiyoruz çünkü eğer başarılı olursa ileride kendine ait bir yayın hayatı da olabilir, tüm temennimiz de bu yönde. Blue Jean’in fiyatı 4ytl, Headbang’le beraber herhangi bir artış yok, 4ytl’ye hem Blue Jean hem Headbang almış olacaksınız.

Dergide daha önce Laneth, Non Serviam, Şebek HM, Deli Kasap ve çeşitli fanzinlerde yazmış kalemlere rastlıyoruz. İlk dergideki kadro şöyle:
ÇAĞLAN TEKİL
ŞANVER OFLUOĞLU
DOĞU YÜCEL
SADİ TİRAK
İPEK ATCAN
ÖZGÜR ÖĞRET
ALKAN KARAÇAM
MERT YILDIZ
İleriki sayılarda kadromuzun, sizin de katkınızla güç kazanacağını tahmin ediyoruz. Herkese açık bir dergi bu.

İlk sayının konuları şöyle:
BLACK SABBATH : Şanver Ofluoğlu’nun kaleminden metalin yaratıcıları
PENTAGRAM : tarihi konserin perde arkası
RAMMSTEIN : detaylı bir inceleme yazısı
CHUCK SCHULDINER : Yaşayan Ölüler köşesinin ilk konuğunu ondan etkilenen Türk müzisyenler anlattı
Kahraman QUEENSRYCHE süper DREAM THEATER’a karşı
DARK TRANQUILLITY : özel röportaj
THIN LIZZY : Phil Lynott ve Thin Lizzy…
LAURYN HARRIS : Steve Harris’in güzel kızından itiraflar
AMON AMARTH
PAIN OF SALVATION
LAMB OF GOD
SİNEMADA ROCK ve HEAVY METAL DOSYASI
ROCK BAR: SIN CITY

Posterler: Slipknot, Gorefest, Amorphis, Arch Enemy

Derginin bir özelliği ise Blue Jean’in yanında verileceğinden dolayı 25.000 kişiye ulaşacak olması. Bu bir metal dergisi için Türkiye’de ulaşılan en büyük rakam. O yüzden derginin bu doğal popülaritesinin Türkiye’deki heavy metal’in gelişiminde rol oynamasını umut ediyoruz. En azından bunun için elinden geleni yapacak bir kadronun olduğundan şüpheniz olmasın. Bu noktada derginin kapıları ilan-reklam açısından da tüm plak firmalarına, organizatörlere açıktır. Yazı işleri müdürü Çağlan Tekil’in de ısrarıyla derginin reklam ücretleri plaza basınının standartlarının çok altındadır. Tabii bunlar işin profesyonel kısımları. Derginin esas var olma nedeni heavy metal’dir, rock’n roll’dur!

Derginin devam edebilmesi ve Heavy Metal’in Türkiye’de bir potansiyeli olduğunu göstermemiz açısından ilk sayı çok önemli. Desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyoruz…

Kafa sallarken sisteme de bir kafa atarız aynı zamanda, HEADBANG de umarız sisteme içeriden sağlam bir kafa oturtur!

\m/

En son KevinLomax tarafından Cmt 28.04.2007 14:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ritual

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Laneth ve Deli Kasap iyidir hoştur. Non Serviam'ı sevmezdim, son zamanlarında iyice kötüleşmişti. Zaten baştan beri pek iyi değildi. Headbang'te tanıdık isimler filan var, iyi güzel. Umarım başarılı olur, içeriği de hep zengin olur. Bizde okuruz ona göre. Zaten çevrede adam gibi okunacak dergi pek yok.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
world_of_plague

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ritual demiş ki:
Laneth ve Deli Kasap iyidir hoştur. Non Serviam'ı sevmezdim, son zamanlarında iyice kötüleşmişti. Zaten baştan beri pek iyi değildi. Headbang'te tanıdık isimler filan var, iyi güzel. Umarım başarılı olur, içeriği de hep zengin olur. Bizde okuruz ona göre. Zaten çevrede adam gibi okunacak dergi pek yok.

Laneth ve non serviam zamanlarından kalan insanlar varmı bu forumda ne güzel
Başa dön
aysu_

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"..esas neden; heavy metal", ne güzel demişsiniz. Öyleyse blue jean'in yanında işi ne bu derginin?
Başa dön
ByTar

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel bi dergiye benziyo inşallah blue jean gibi bişey değildir
emptyspiral

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

blue jean'a hiç benzemiyor,en azından kapağında amy lee yok ve arch enemy posteri veriyor,güzel bir dergi olur bence
EmilioDeCarro

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

umarım güzel bir dergi olur ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lacey

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süper bir dergiye benziyor. almak için sabırsızlandım Very Happy
Başa dön
Daishuman

MesajTarih: Çrş 21.02.2007 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emptyspiral demiş ki:
blue jean'a hiç benzemiyor,en azından kapağında amy lee yok ve arch enemy posteri veriyor,güzel bir dergi olur bence

sonuçta almak için blue jeani de almak gerekiyor..sanırım blue jeande artık metal kavramının eksikliğini gördü ve böyle bir hamle yaptı...keşke ayrı çıkan bir dergi olsaydı..o zaman hiç düşünmeden alırdım
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Prş 22.02.2007 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu dergi iyi,güzel de,bunun için Blue Jean adlı genç kız dergisini almak zorunda olmak kötü...Ama kadrosu sağlam gerçekten...Umarım Blue Jean gençliği bu dergiyi okumaz-özümsemez,özenti oranı artmaz,Jediler ölmez,Darth Sidious geri gelmez...Neyse,metal için çocuğumu da keserim,Blue Jean'i de yerim. Laughing Sonunda böyle birşeyi dikkate almaları güzel,2-3 sayfa için dergi almayacak gençlik... Very Happy
hakikikertenkele
Güven Erkin ERKAL

MesajTarih: Prş 22.02.2007 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:
Umarım Blue Jean gençliği bu dergiyi okumaz-özümsemez,özenti oranı artmaz,

neden?

bu forumda yazanların tamamı önceden radyo, televizyon ve dört bir yandan sarıldıkları popüler müziği dinliyordu...

herkes bir şeklide tanıştığı rock müziğini sevdi ve bunu benimsedi... kimse "ben dünyaya metalica cdleriyle geldim, ebem bile şaşırmış" falan demesin...

böyle bir dergi bence en doğru mecrayla veriliyor... 3 - 5 kişi daha iyi müzikle tanışıp bunu özümserse kardır...

daha fazla bilet satışı demek, metallica demektir, rammstein demektir...

bu müziği seviyorum derken baltalamayın arkadaşlar
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Prş 22.02.2007 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayır Güven Abi'cim,o bahsettiğim kitle "Bluecu","Evanescence'yi Gothic Metal sananlar","Korn'u-Slipknot'u en sert metal grubu olarak görenler" tarzında adamlar...Tabii ki bizde doğuştan öğrenmedik,bizde özendik,bizde merak ettik ama "Metallica,Eminem,Linkin Park,50 Cent dinliyorum,metal dinleyen herkes mail atsın." demedik. Very Happy Bilmem anlatabildim mi?Yoksa,kimseyi küçümseme amacım yoktur.

Birde edit:Pop,alternative gibi tarzlar kaliteli olursa tabii dinlerim.Metal yobazı olmak gibi bir kıstasım yok.Önemli olan yaratıcılık ve samimiyettir.Ama Blue Jean'in gösterdiği tarzda pop-R&B isimleri MTV izdüşümüdür.Britney'e verilen ağırlık bana göre Liv Kristine'e,Kari Rueslatten'e,Tori Amos'a da verilebilir. Wink

En son kingofloss__ tarafından Prş 22.02.2007 17:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ravenwoods
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 22.02.2007 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne bileyim headbang dergisindeki grupları dinleyenlerin blue jean alacağını düşünmüyorum pek... blue jean okuyanlarında bu ek dergiye pek göz atacağını zannetmiyorum...yanii ne bileyim zıt lık var dergide.sadece dergi olarak çıksaymış daha iyi olurmuş yaa Sad
panik_431

MesajTarih: Prş 22.02.2007 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben her ay alırım blue jean bu dergide iyi oldu yanında imşallah ileriki sayılarda bağımsız bi şekilde çıkar bu dergi.
panik_431

MesajTarih: Prş 22.02.2007 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:
Hayır Güven Abi'cim,o bahsettiğim kitle "Bluecu","Evanescence'yi Gothic Metal sananlar","Korn'u-Slipknot'u en sert metal grubu olarak görenler" tarzında adamlar...Tabii ki bizde doğuştan öğrenmedik,bizde özendik,bizde merak ettik ama "Metallica,Eminem,Linkin Park,50 Cent dinliyorum,metal dinleyen herkes mail atsın." demedik. Very Happy Bilmem anlatabildim mi?Yoksa,kimseyi küçümseme amacım yoktur.

kimmiş ya onlar bilmeden b*k atıyorsunuz...
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Prş 22.02.2007 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:
kimmiş ya onlar bilmeden b*k atıyorsunuz...

1997'den beri BJ okudum.Dolayısıyla dergi kitlesi hakkında görüşlerim olması çok doğal...Hem herkes öyle demiyorum,bu derginin belli bir kitlesi bu tarzda...Sen niye alınıyorsun?Eğer o tarz kitleye girmiyorsan,seni rahatsız etmesi boş...Ha,yarası olan gocunur bir yerde tabii... Very Happy

Ayrıca "b.k" atmıyorum,biraz düzgün konuşalım istersen...

Konu BJ ve kitlesi değil,bir dergi çıkıyor,yazarlarındada TR Rock/Metal ortamları hakkında bilgisi bol,saygın insanlar var.Olay budur.
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 22.02.2007 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel çalışma olmuş metal müzik dinleyicileri açısından.

umarım istediğiniz başarıyı yakalarsınız.
kolay gelsin.
Başa dön
ravenwoods

MesajTarih: Prş 22.02.2007 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yarası olan gocunur + dark throne dinleyecileri gocunmaz mesela Smile ''kimmiş onlar'' diyor...bence asıl burda b.k atılıyor dergiye Smile Smile
emptyspiral

MesajTarih: Prş 22.02.2007 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de bi gün mesaj atmayı düşünüyorum blue jean'e
biritni,kıristina ve drim tiyetır dinliyorum,metal dinneyen herkes buraya
not:repçiler ve özentiler yaklaşmasaaan

hasta ediyolar yeminle ya
this_is_metallica

MesajTarih: Prş 22.02.2007 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

türkiyenin en iyi popüler müzik dergisi ile birlikte verilmesi iyi olmuş.herkez rahatça edinir.siz bakmayın köprüaltı metalcilerine.zamanında o dergiye çağlan tekil ve doğu yücelde yazdı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Sonraki
1. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız