| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 19.02.2007 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
| doğrudur.ben iyi bir dinleyici değilim zaten. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ForzaRock

Kayıt: Feb 12, 2007 Mesajlar: 384 Nerden: içinden denizler geçen şehirden
|
Tarih: Pts 19.02.2007 12:44 Mesaj konusu: |
|
|
çok bilmiş Darius, bak bakalım Immortal'in resmi web sitesinde topluluğun ismi nasıl yazılmış!..
bilip bilmeden konuşmasak ne iyi olacak!
bi de bu arkadaş iyi bir dinleyici sayılmam zaten demiş ama yazım konusunda uzmanlaşmış anlaşılan...
http://www.immortalofficial.com/index2.html _________________ "rock, soru sormaz cevap verir..." |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 19.02.2007 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
| ForzaRock demiş ki: | çığlık vokali dinlemekten çok fazla zevk aldığımı söyleyemem; bi de vokal başarısızsa ve grup baştan başa özentiyse hiç çekilmez olur..
müzikal alt yapının da sağlam olması lazım yoksa sadece haykırarak parça yürümez..
bu işi en iyi yapanlardan aklıma ilk gelenleri, Dimmu Burgır ve Immertol..
bu iki topluluğun çizgilerini beğeniyorm... |
bu şekilde de yazılıyorsa özür dilerim.
sadece düzeltmek istedim , hatta gülücük koydum oraya.
görüşmek üzere. |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Pts 19.02.2007 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
| ForzaRock demiş ki: | çok bilmiş Darius, bak bakalım Immortal'in resmi web sitesinde topluluğun ismi nasıl yazılmış!..
bilip bilmeden konuşmasak ne iyi olacak!
bi de bu arkadaş iyi bir dinleyici sayılmam zaten demiş ama yazım konusunda uzmanlaşmış anlaşılan...
http://www.immortalofficial.com/index2.html |
Yalnız ben hala Immortal olarak görüyorum. Nerde bu "Immertol"? |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Pts 19.02.2007 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
BM aram cok iyi değil.Dinlediğim gruplar sayılıdır.. Bm sürekli aşağılanan bir tür.. Böğürme,bunların yaptıkları müzik mi gibi her forumda tartışılan bir tür...Her neyse fazlasıyla saygıyı hak edecek ve dinlenilecek bir tür..Summoning,Agathodaimon,Graveworm,Nargaroth,Marduk vs sık sık dinlediğim gruplar..
şu felsefe olayına gelince.. Abi müziğe bakın ya ... |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 19.02.2007 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
Black Metal için birbirinizi kırmayın.Bu müziği dinleyen müzikten anlama/kalite seviyesi atlamadığı gibi,dinlemeyen de birşey kaybetmez. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Pts 19.02.2007 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
katılıyorum .  _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

Kayıt: Oct 20, 2005 Mesajlar: 876 Nerden: Karaborsa\\\'dan
|
Tarih: Sal 20.02.2007 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
Zamanında deli gibi dinlerdim. Şimdi kafam kaldırmıyor. Zamanla dahada uysallaşınca içimdeki şeytan öldükçe black metalde ölüyor sanki benim için. Çünkü eskisi gibi şaha kalkıcak bir ruhum yok. Daha sakin yıpranmış bir ruh olunca black metal anlamsız oluyor. Yani insanlardan nefret etmekle aslında kendi ruhuma zarar verdiğimi anladım. Tabi bunu yıllar önce anladım yine dinliyordum ama zamanla daha az daha az dinlemeye ve hiç dinlememe noktasına geldim. Yinede arada bir açarım dinlerim. Türk black metal gruplar çok başarılı olmaya başladı onların yeni çalışmalarını dinlerim. _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
Thrashamphetamine

|
|
| Başa dön |
|
 |
ravenwoods Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2006 Mesajlar: 756 Nerden: mekke-medine arası :)
|
Tarih: Prş 22.02.2007 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
MORİBUND OBLİVİON !! _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Cum 23.02.2007 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
olur burası türkiye burda herşey olur.  _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
ZebulaH Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 24.02.2007 14:20 Mesaj konusu: |
|
|
Müslüman jargonda olduklarını nereden biliyorsun?Gayette satanik adamlar.  _________________ Tebrikler 666. Türkrock Üye Katliamı da gerçekleşti.Bozuk forumun bozuk yönetimine tebrikler.<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
rock-the-boy

Kayıt: Jan 23, 2005 Mesajlar: 445 Nerden: From The Underground And Below
|
Tarih: Cmt 24.02.2007 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
black metal neymiş ya...adamlar 100 yaşına gelseler bile, anlamsız maskeler yapıp, saçma ve insancıl olmayan fikirleri en böğürtmeli sesleriyle ve müzikal açıdan hiç bir estetiği olmayan bir müzikle haykırsalar ne olur ... geçin bu işleri...
black metal'in ne felsefesi varmış ayrıca...
o ilk sayfada yazılanları 1968'de BLACK SABBATH yaptı zaten:twisted: sadece bu müzikal yapıda değil ve bu kadar keskin&itici şekilde değil( gerçi o zamanlarda neler çekmişler)...gidin bir black sabbath albümü alın, ne biliyim bir zeppelin alın,purple alın,uçmak için pink floyd dinleyin azıcık...biraz özümsemeye çalışın şu işi yaa, anlamaya çalışın...kafayı öne eğip, kuru gürültü eşliğinde böğürerek birşeyler anlatmak değildir metal...
arkadaşlar rock müziğin gerçek ruhunu anlarsanız inanın bu black'ler& death'ler doom'lar vs. vs...size anlamsız gelecek, çünkü içinin boş olduğunu anlayacaksınız...
rock pek çok öğeyi içinde barındırırken,bunların içinden sizin almak istediğiniz sadece damıtılmış nefret-acı vs vs. duygusu ise,o zaman zaten ruh sağlığı olarak pek de iyi yöne gitmiyorsunuz demektir  _________________ ----------------------------------------We Who Are Not As OTHERS!!!------------------------------------------- |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Cmt 24.02.2007 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
katılmıyorum desem yalan olur bu konuda,burzum dinliyim dedim bir kere,şarkı bittiğinde bende oluşan his sadece ürpertiydi,çünkü korktum _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
Insatanity

|
Tarih: Cmt 24.02.2007 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
blackmetal satanizm içerdiği bi gerçek lakin satanizm de sadece hristiyanlığa karşı bi akımdır ki bunun bizim ile bi alakası yok _________________ nam-ı kemal demiş ki
""hayal kurana sazımın yarısı , kurmayana sapı girsin"" |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 24.02.2007 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Insatanity demiş ki: | | blackmetal satanizm içerdiği bi gerçek lakin satanizm de sadece hristiyanlığa karşı bi akımdır ki bunun bizim ile bi alakası yok |
Tüm ilahi dinlere karşı çıkmış birşey Satanizm,sadece Hristiyanlığa değil... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
Insatanity

|
Tarih: Cmt 24.02.2007 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
Kingofloss_ ilgi alanıma girmediği için sadece duymuş olduğum şeyi yazma gereği gördüm belkide evet dediğin gibidir.. _________________ nam-ı kemal demiş ki
""hayal kurana sazımın yarısı , kurmayana sapı girsin"" |
|
| Başa dön |
|
 |
ravenwoods Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2006 Mesajlar: 756 Nerden: mekke-medine arası :)
|
Tarih: Cmt 24.02.2007 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
günümüzde olsun geçmişte olsun din yüzünden çıkan birsürü savaş çıkıyor ,insanlar ölüyor, insan ayrımcılığı yapılıyor, rahipler vuruluyor cart oluyor curt oluyor... Din denen şey bence insanlar arasındaki bağı koparıyor ve çoğu gerçek şeyi körü körüne red etmemize sebep oluyor(yanii bilimin öne sürdüklerini) yanii ne bileyim din akla mantığa önem vermiyor bence pek yada insanların kendilerine göre benimsedikleri din...yanii black metal ve satanizm saçma geliyor çoğu öyle ama ne bileyim ben şeytanı düşününce çizgifilmlerdeki maloğlu mal kırmızı boynuzlu birşey hayal ediyorum,yapılacaksa kötülüğün propagandası yapılsın...bence konusu ''DİN'' VE ''İNSAN NEFRETİ'' olmalı tabii bunu ben belirleyemem...ama ben black metal yapsam sadece insan nefreti üzerine kurarım felsefe mi ''insan olmanın acısı'' nı anlatırım...neyse konuyu pek anlatamadım ama  _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
unipol

Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 155 Nerden: İstanbul/Sarıyer
|
Tarih: Cmt 24.02.2007 20:51 Mesaj konusu: |
|
|
.? _________________ Rock;olduğun yerde kafa sallamak değil,olduğun yeri sallamaktır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
JosephPetrozza Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 25.02.2007 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
| ravenwoods demiş ki: | günümüzde olsun geçmişte olsun din yüzünden çıkan birsürü savaş çıkıyor ,insanlar ölüyor, insan ayrımcılığı yapılıyor, rahipler vuruluyor cart oluyor curt oluyor... Din denen şey bence insanlar arasındaki bağı koparıyor ve çoğu gerçek şeyi körü körüne red etmemize sebep oluyor(yanii bilimin öne sürdüklerini) yanii ne bileyim din akla mantığa önem vermiyor bence pek yada insanların kendilerine göre benimsedikleri din...yanii black metal ve satanizm saçma geliyor çoğu öyle ama ne bileyim ben şeytanı düşününce çizgifilmlerdeki maloğlu mal kırmızı boynuzlu birşey hayal ediyorum,yapılacaksa kötülüğün propagandası yapılsın...bence konusu ''DİN'' VE ''İNSAN NEFRETİ'' olmalı tabii bunu ben belirleyemem...ama ben black metal yapsam sadece insan nefreti üzerine kurarım felsefe mi ''insan olmanın acısı'' nı anlatırım...neyse konuyu pek anlatamadım ama  |
anlatamamakla birlikte, hiçbir bilginin olmadığını hissettiğim din konusunda da zırvalama moduna geçmişsin... _________________ Pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin ruhuyuz, o ucuz formayı o velede etiketini koymadan diken komşu teyzenin ruhuyuz, sözün özü 'halkın takımı'yız. |
|
| Başa dön |
|
 |
|