| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
dalaylama

|
Tarih: Prş 18.01.2007 2:13 Mesaj konusu: |
|
|
| erdemche demiş ki: | | bilmiyorum şu ezgisini dinlediniz mi. Dut agacı boyunca,dut yemedim doyunca Yari helvette gördüm,danışmadım doyunca Benim balam kime neyler,körpe balam kime neyler Benim balam aybalam,körpe balam aybalam |
Biliyormusun en fazla bu sarkilarini dinlemek icin iki-uc hafta once konserlerine gittim ankara'da... calmadilar cok uzuldum,, agzimda bal gibi olan bu turkuyle evime geri donduk arkadaslarla... yine de muhtesemdi konser. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
comreade

|
Tarih: Prş 15.02.2007 21:57 Mesaj konusu: |
|
|
| ben üniversite deyken dinlemeye basladım. o gün bu gündür (8 yıldır) aralıksız dinlerim. 81 den 93 kadar olan bölüm de emin igüş nadir öztopragın yaptıgı eserlerin tamamen cok farklı bir yapısı var. son cıkardıgı albüm ile o dönemler arasın da cok fark ama onlar da kaliteli albumler. ben herkese ölü deniz albümün den çocuğun kurguları adlı eseri tek basınayken yada gece gözlerinizi kaoatın ca dinlemenizi isterim. en sevdigim ezgileri mutlu olmak varken, gemi, gelmiyorsun,...... |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Cum 24.08.2007 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
Ben yeni keşfettim geç kalmışım. Bu arada, "Ezgi" özel isim anlamında kullanılmamış grup isminde müzik terimi olan "ezgi". |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Çrş 28.11.2007 19:51 Mesaj konusu: |
|
|
Abi ezginin günlüğünün türk rock ta işi ne anlamıyorum.Bakın arkadaşlar her gitar kullanan grup veya sanatçı rock yapıyoo olmaz.Ezginin günlüğü anadolu rock ta yapmaz.Karışımlar bulundurur.Ve diğer sanatçıların cover yapabilmesi içinde iyi bir gruptur. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cmt 02.02.2008 3:50 Mesaj konusu: |
|
|
çok iyi müzik yapan bir topluluk. oyun ve ölüdeniz albümleri benim için ayrı bir önem taşır. diğer albümleri de çok iyidir. nadir göktürk çok iyi bir müzisyen ve grubu başından itibaren taşıyan en önemli isimlerden birisi. hüsnü vokali devralmadan önce ölüdeniz'de emin igüs ile çalışıyorlardı çok severdim sesini. bir masalda türkü, bilinmeyen ülke, ve çocuklar ve enstrümantal müsahipzade aşmış çalışmalardır. oyun albümünde ise şehir, bekle beni ve martı şarkıları alır götürür başka yerlere... _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2150 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Sal 13.05.2008 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz önce konser den geldim, tek kelime ile muhteşemdi! Şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Seyirci ile diyalogları süperdi... İnşallah bir 25 sene daha müzik yaparlar.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 2:01 Mesaj konusu: |
|
|
hişt'i bi ayrı seviyorum nedense  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cmt 27.09.2008 3:38 Mesaj konusu: |
|
|
ala gözlü yar albümlerini hiç bi yerde bulamıyorum  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
mersinden_ersin

|
|
| Başa dön |
|
 |
|