| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
oxoxo

|
Tarih: Cum 18.08.2006 22:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Poete demiş ki: | | Türkiyedeki konser performansı hakkında yorum yapabilecek arkadaş varmı? Askerde oldugum için geçen seneki konserine gidememiştim. |
ben itüfest e gtmştim...performansı gerçekten güzeldi bence...seyrciyle falan diyalogu da iyiydi..umarım gene gelir istanbula.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pzr 20.08.2006 17:30 Mesaj konusu: |
|
|
| oxoxo demiş ki: | | Poete demiş ki: | | Türkiyedeki konser performansı hakkında yorum yapabilecek arkadaş varmı? Askerde oldugum için geçen seneki konserine gidememiştim. |
ben itüfest e gtmştim...performansı gerçekten güzeldi bence...seyrciyle falan diyalogu da iyiydi..umarım gene gelir istanbula.. |
Kesin gelir, hiç merak etmeyin. Kendisi Türkiye'yi ve Türk dinleyicisini çok sevmiş olacak ki, sık sık geliyor ülkemize. Üstelik öyle tek bir konserle değil, bayağı "Türkiye Turnesi" düzenleniyor Jay Jay Johanson için.
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Pzr 04.02.2007 23:38 Mesaj konusu: |
|
|
abi bu topikten 2 tane varmış ya  _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 05.02.2007 2:14 Mesaj konusu: |
|
|
Zamanında gereken bütün kontrolleri yaparak, özenle açmıştım başlığı. Ancak o dönemde tekerrür eden bir MySQL hatası vardı ve bazen üçer beşer gidiyordu mesajlar. O ara başlık açınca da haliyle iki tane açılmıştı yanlışlıkla. Gereken yerlere yazıp, yönetici arkadaşlara belirtmiştim ama görüldüğü üzere birisi silinmemiş. Bari şimdi gereken yapılsın. Aynı iki başlıktan sonra açılan silinir, yalnız iki başlığın da açılış zamanı aynı, şimdi ne olacak? En dolu olan kalsın.
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
-comeondieyoung

|
Tarih: Pts 12.02.2007 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
Jay Jay Johanson ile H2000'de tanışmıştım hatta beraber bir resim bile çektirdik nedense o kalabalığın içinde onu Dj kabinine çıkana dek benden başka kimse tanımadı ( h2000'e dj olarak geldi bu arada belirteyim)
Baya sıcak kanlı bir adamdı hatta bu albümlerinede oldukça yansıyor özellikle Poison vazgecilmez Jay Jay albümüm olmuş gitmiştir Gerçi Antenna ile dumur olmuştum ama sonradan alıştım onada
Suelen Gitar
-------------------------------------------
www.myspace.com/suelensite
------------------------------------------- |
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 12.02.2007 0:50 Mesaj konusu: |
|
|
Kendisi Turkiye'de kendi ulkesinden daha fazla populer grubuna giryor diye dusunuyorum kac kere geldi bu adam ?
aman neyse gelsin o tabi kide.. _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
-comeondieyoung

|
Tarih: Pts 12.02.2007 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
Ankara'ya bile geldi daha ne olsun
Suelen Gitar
------------------------------------
www.myspace.com/suelensite
------------------------------------ |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 12.02.2007 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
| -comeondieyoung demiş ki: | Ankara'ya bile geldi daha ne olsun  |
Ankara'ya gelmesi çok anormal değil aslında. Asıl "Eskişehir ve İzmir'e bile gitti..." dersek daha doğru olur, değil mi?
|
| Başa dön |
|
 |
-comeondieyoung

|
Tarih: Sal 13.02.2007 2:42 Mesaj konusu: |
|
|
Evt haklısın Ankara'ya yine nadirde olsa birileri geliyor örneğin Starsailor. duyunca acayip şaşırmıştım gitmemezlik olmazdı tabii. Bu arada Jay jay 2 kez gelmişti ilki iptal olmuştu. |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
Tarih: Sal 13.02.2007 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
Yürüyerek gidebiliceğim bir Mekana gelmişti Jay Jay.. okadar yakındıki bana..
20 ytl bulamadığım içib gidememiştim.. yıllardır Jay Jay dinleyen biri olan benim için,yas gibi birşeydi.
düşünmek bile istemiyorum o günü. _________________ www.ychorus.blogspot.com
www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Sal 13.02.2007 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
| morvedelisi demiş ki: | Yürüyerek gidebiliceğim bir Mekana gelmişti Jay Jay.. okadar yakındıki bana..
20 ytl bulamadığım içib gidememiştim.. yıllardır Jay Jay dinleyen biri olan benim için,yas gibi birşeydi.
düşünmek bile istemiyorum o günü. |
Her sene en az bir Türkiye turnesi düzenleniyor Jay Jay Johanson için. Biri olmazsa, diğerine muhakkak gidersin.
|
| Başa dön |
|
 |
-comeondieyoung

|
Tarih: Çrş 14.02.2007 12:11 Mesaj konusu: |
|
|
Jay Jay Johanson, 14 Nisan Cumartesi akşamı Balans sahnesinde Tesadüfe bak adam gördü herhalde burada onun bi daha ülkemize konser vermeye gelip gelmeyeceğini Bi güzellik yapayım demiştir kesin hehehehe Ankara'da olarak yine izleyemeyeceğim bu konseri  |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Çrş 14.02.2007 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
Ben demiştim "Yine gelir." diye. İşte, uzun sürmedi. Gidemeyenler çok üzülmemeli, İstanbul'a geliyorsa, Ankara'ya da gelir kesin. Hemen olmayabilir ama gelir.
|
| Başa dön |
|
 |
hakan_el

|
Tarih: Çrş 30.05.2007 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
Gectigimiz ay The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known isimli yeni albümü cikmis. Haberi sörf yaparken ögrendim ve yapilan yorumlara göre bu albümde daha fazla hüzün, daha fazla melankoli varmis. Dinleyeniniz oldu mu?
Sarki listesi:
1. She Doesn't Live Here Anymore
2. Time Will Show Me
3. Coffin
4. Rocks in Pockets
5. As Good as It Gets
6. Only for You
7. Jay-Jay Johanson Again
8. Breaking Glass
9. New Years Eve
10. Tell Me When the Party's Over/Prequiem
11. Peculiar _________________ Öyle güzel bir ev, öyle güzel bir bahce,
Telas yok, sürpriz yok, lütfen!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
hakan_el

|
Tarih: Prş 09.08.2007 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albümünü gectigimiz aylarda edinip dinlemis bulunuyorum nihayet. Ve iste Jay-Jay'in en karamsar, en depresif albümü The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known. Dinlemeye doyamiyorum son zamanlarda. Rush gibi hareketli, elektronik müzigin iyice dibine batmis bir albümden sonra böyle bir albüm beklenmiyordu dogrusu. Albümdeki en ilginc parca bence As Good as It Gets'tir. Mutlaka edinilip dinlenesi bir albüm. _________________ Öyle güzel bir ev, öyle güzel bir bahce,
Telas yok, sürpriz yok, lütfen!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|