Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Nekropsi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Nekropsi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
silent_guitar

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen onca saat, o sıcakta bir cd bulmak için gez; sonra bulamayınca gruba laf et. Madem saatlerce sıcağın altında gezecek kadar çok seviyorsun, bulamayınca neden buralara "kıçı kırık" yazıyorsun Question Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

Mi Kubbesi albümü Ankara'da bile kolay bulamazken Kayseri'de bulmayı ummak bile zor. Eğer önümüzdeki hafta Balıkesir'de olacaksan ben sana bir tane getireyim albümden. Wink Özel mesajla ulaşırsın bana.

Sevgiler...
Burock1905

MesajTarih: Sal 03.10.2006 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesin olmamakla birlikte yeni albumun Kasim ayinin basinda cikmasi bekleniyor.. Eger dogruysa, sadece 1 ay kaldi.. Bekliyoruz..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TheGoddessAbigail

MesajTarih: Çrş 04.10.2006 7:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dogrudur, cok az kaldi gecenlerde cem ve cevdet'in dedigine göre.
"cok begeneceksin" dediler, mi kubbesinden elbette ki cok farkli olacak, vokal filan da var ama illa ki haklidirlar. nekrop yapar da begenmez miyiz? hah!
Başa dön
Doublepersonality

MesajTarih: Pzr 08.10.2006 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burock1905 demiş ki:
tungee demiş ki:
kimse yok mu yardim edebilecek?
Yaziklar olsun türkrockculara!

saka bir yana, acilen yardima ihtiyacim var.

Yurt disindaysan zihni muzik bir ara ebay.com uzerinden gonderi yapiyordu. Halen devam ediyordur herhalde. Stoklarinda varsa oradan temin edebilirsin..

İstanbul'da Ada Muzik'te (Albumun ciktigi firma) bile yok maalesef.. Ben albumu ararken ilk gidip oraya sormustum, ellerinde baskisi olmadigini soylemislerdi..

oda olmassa özelden bana msj at ,bir şekilde ulaş kardeşim. yardımcı olalım.saygılar.
Başa dön
terbiyesizler

MesajTarih: Prş 18.01.2007 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nekropsi 10 yıllık aradan sonra 2. albümünü çıkartmıştır!

1 haftadır soruyordum dost'a. nihayet bugün gittiğimde wardı.. gayet klas bi albüm olmuş. www.nekropsi.com kısa kısa dinneyiniz.. raf ömrü (gelenek usulü 10 sene daha) 10 sene, 3. albüm çıkana kadardır. fiyat 10 YTL..
Başa dön
Burock1905

MesajTarih: Cmt 27.01.2007 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Albumu bugun alabildim en sonunda.. Parcalarin sozlu olmasinin getirdigi farkliligin yani sira, sozlerdeki deneysellik de ilgi cekici.. Bu acidan hazmi kolay bir album olmayacak.. Ozellikle "erciyes sokta" parcasinin nasil olustugu ile ilgili album kartonetine bakmaniz tavsiye olunur.. Muzikal farkliliklar oldugu kadar "mi kubbesi" donemini de hatirlatan yonleri de yok degil.. Zaten 1993-2006 doneminde yapilan calismalar yer aldigi icin bu da gayet normal olarak karsilanmali..
Başa dön
impala

MesajTarih: Prş 01.02.2007 4:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bugün haberim oldu.. Smile sevindim yeni bir albüme.. Wink
Başa dön
King_Crimson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 07.02.2007 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İkinci albüm 13 ytl. alacaktım ama pahalı geldi. ama esas ilk albümü arıyorum ama o yok. ilk albümü ararken az kalsın sopa yiyecektim, öyle kötü bir anım da vardır nekropsi ile ilgili.
silent_guitar

MesajTarih: Prş 08.02.2007 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Demek çıktı sonunda albüm, bu çok güzel bir haber. En kısa sürede edinmeli albümü. Smile

Sevgiler...
King_Crimson

MesajTarih: Cum 09.02.2007 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yahu ben de albümü alacaktım ama 13 ytl diyince pahalı geldi. d&r da vardı sadece. başka yerler zaten bilmiyor grubu, tanımıyor. keşke ilk albümü de bulabilsem Sad
Burock1905

MesajTarih: Cmt 10.02.2007 0:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar, akmar pasajinda album 10 ytl.. İlk album icinse taksim megavizyon ve yine kadikoy akmarda bakabilirsiniz. Bugun taksimde gordum mesela.
Başa dön
King_Crimson

MesajTarih: Cmt 10.02.2007 0:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kayseride albüm ne yazık ki 13 ytl. Buranın esnafı biraz yahudidir, yobazdır, adamlarla tartışmak bile istemiyorum.

Keşke İstanbul'a gelme imkanım olsa..! Neler neler yaparım orada da, gelemiyoruz işte...
silent_guitar

MesajTarih: Cmt 10.02.2007 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İyi de albüm jelatininin üstünde "tavsiye edilen perakende satış fiyato 10 YTL.dir" diye bir yazı var. Nasıl 13 YTL.ye satıyorlar? Confused

Sevgiler...
panik_431

MesajTarih: Cmt 10.02.2007 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

King_Crimson demiş ki:
Kayseride albüm ne yazık ki 13 ytl. Buranın esnafı biraz yahudidir, yobazdır, adamlarla tartışmak bile istemiyorum.

Keşke İstanbul'a gelme imkanım olsa..! Neler neler yaparım orada da, gelemiyoruz işte...

Allah aşkına söyle Kayseride nerde satılıyor...Çetin'de varmı
Başa dön
King_Crimson

MesajTarih: Cmt 10.02.2007 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çetin de yok arkadaşım. Valla Kayseri D&R da 13 YTL ye satıyorlar. Başka bir yerde de albümü göremedim. Fazla da takmıyorum zaten. Saygılar ve sevgiler...
ForzaRock

MesajTarih: Sal 13.02.2007 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albüm gayet sıkı olmuş..
müzikte zaman zaman aşmalar meydana gelmekte..
vokal sağlam...
seçilip işlenen konular "vay anasını" dedirtiyor..
Erciyes Şokta ve Papa şimdiden favorilerim arasında...
meczup

MesajTarih: Çrş 14.02.2007 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eee Nekropsi b boru diil.Tam zamanında hatta geç bile kaldılar..Şimdi tanıtım yapma zamanı
Başa dön
silent_guitar

MesajTarih: Pzr 18.02.2007 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

meczup demiş ki:
eee Nekropsi b boru diil.Tam zamanında hatta geç bile kaldılar..Şimdi tanıtım yapma zamanı

Ne ilk albümü bir tanıtımla tanıdık, aldık; ne de bu zaman kadar yeni albüm için bir tanıtım yapıldı. Yapılacağını da pek sanmıyorum ben.

Sevgiler...
naz_ca

MesajTarih: Pts 26.02.2007 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süper olmuş iyi ki dönmüşler. Hatta mi kubbesindende iyi.Albüm tribal olmuş. Erciyes şokta, Papa, Yok var şuanki favorilerim. Ayrıca albümün tasarımı, kapağı herşeyi çok başarılı kesinlikle alın derim ben.
Başa dön
bali

MesajTarih: Sal 27.02.2007 5:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

papalar hariç albüm on numara ama mi kubbesi yeni albümü döver, yeni albümda gitar yok be abi(çoğu gitar rifi bile mi kubbesiyle aynı yada çok benzer bkz. erciyes şokta, baba, foklar) davul yok ama yine sonuna kadar alternatif müzik var amaçsız nedensiz ve de sebepsiz bi yaratıcılık dünyanın en güzel yaratıcılığı var o ayrı
işin tek kötü yanı yıllar sonra bu albümü sadece şu sözlerle hatırlıycazz bu da daha çok edebiyat daha az müzik demek ;çok çok az edebiyat çok çok fazla müzik daha da güzeldi :

FOKLARtoparlanınHEMEHyakınlaşınATEŞEtapanBİRİNDENsatınALINANinekYENİsahibineKENDİNİsağdırmazsaYENİsahibiATEŞEtapanlarınKILIĞINAgirebilirYAŞŞAYYINhocaEFENDİnoollluyorAÇIKLAYINIZoTOPsesleriniMISIRDAKİsağırSULTANdaDUYUYORbaşkaBİRseseKULAKverinizYENİharfDEVRİMİünlülerceZENGİNaEoÖuÜıİ...erciyesŞOKTa6bebekÖLDÜ...4kalaşnikof...EKSİYEdüştü

replikas ve nekropsi sonsuza dek ÇALSINNNNNNNN! ve bu memlekette artık kavır(cover) yapılmasın...herkes kendi şarkısını çalabilsin
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız