| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SiPASTiK

|
Tarih: Pzr 14.01.2007 16:42 Mesaj konusu: |
|
|
takside girdim gelemiyorum  _________________ Ey gidi goca İsildur,gılıç sallardık Gorgoroth yaylalarında... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2017 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Pts 15.01.2007 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
biz büyük ihtimal orada olucaz:) pumprock ile beraber:) _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
Berotomanya

|
Tarih: Çrş 17.01.2007 14:14 Mesaj konusu: |
|
|
konserdeyim gelen arkadaşlar işaret için 3 el ateş etsin  |
|
| Başa dön |
|
 |
metanch4

|
Tarih: Cmt 20.01.2007 7:42 Mesaj konusu: |
|
|
konserdeyiz biz doğal olarak  _________________ aynada herkesin baktığı yabancı<br />Pentagram-Mezarkabul Fan Sitesi: <a href="\\\http://www.puratu.org/\\\" target="\\\_blank\\\">puratu.org</a> |
|
| Başa dön |
|
 |
turkegilmez

|
Tarih: Pzr 21.01.2007 2:48 Mesaj konusu: |
|
|
Antalyadan gidecek arkadaşlar varsa aslında oradan bir otobüs kiralasydık Ciddiyim ama yahu çok pahalıya geliyor daha biz alanyadan geleceğiz, düz bir hesaba göre 200YTL ye patlıyor...
Hem orada yer yön bulma derdimiz de olmaz (pek dert olmasa da) orada inince bir de otobüslere para vermeyiz ah şu konser işini 100YTL ye kapatabilseydik keşke  _________________ Eski imzamı geri alabilirmiyim şu Türkçe kelimeleri içeren Teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
ellibesrock Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 21.01.2007 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
| biletleri kapıdan alsak kalırmı acaba.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cehennet666

|
Tarih: Çrş 31.01.2007 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
hasta oldum hemde çok kötü bir şekilde ama yinede gelcem gelmek içinde elimden geleni yapçam gerekirse kolumda serumla gelcem  _________________ Yüzü güLüyor --> faKat kaLbi ağLıyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
fischerspooner

|
Tarih: Cum 02.02.2007 4:22 Mesaj konusu: |
|
|
| ellibesrock demiş ki: | | biletleri kapıdan alsak kalırmı acaba.. |
neden kapıdan alıosun ki git biletix'e al.. ben alırken adam fazla kalmadı diyodu riskli yani _________________ abcde.....uüvyz
by EnlighTen_The_Darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Cum 02.02.2007 4:38 Mesaj konusu: |
|
|
bende oradayım bende benıde katınn aranıza  _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cehennet666

|
Tarih: Pts 05.02.2007 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
bostancı gösteri merkezi çook küçüktü rahat hareket edemedim kimse edemedi zaten bu kadar kişi oraya nasıl sığdı hala anlamadım sahne performansı falam süper millette güzeldi ama dediğim gibi bu kadar insanı oraya sıkış sıkış sokmak saçmalık _________________ Yüzü güLüyor --> faKat kaLbi ağLıyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
haki02

|
Tarih: Pts 05.02.2007 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
keşke adam akıllı bi görüşme ayarlansaydı...puratu.org çok güzel bi afiş yaptırmışlardı gittim onlarlada tanıştım adamlar iyi organize olmuşlardı keşke türkrock pankartlarıda görebilseydik _________________ bılabılabıla... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cehennet666

|
Tarih: Pts 05.02.2007 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
afedersiniz ama burda biyerlerimi yırttım 2 ay boyunca gelen özel mesaj atsın pankart hazırlayalım vs.. _________________ Yüzü güLüyor --> faKat kaLbi ağLıyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
haki02

|
Tarih: Pts 05.02.2007 1:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Cehennet666 demiş ki: | | afedersiniz ama burda biyerlerimi yırttım 2 ay boyunca gelen özel mesaj atsın pankart hazırlayalım vs.. |
haklısın 25 mart'a yapalım bişiler o zaman  |
|
| Başa dön |
|
 |
Cehennet666

|
Tarih: Pts 05.02.2007 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
valla bostancıda ise gene gelmem zor bu şartlar altında gene orda sıkış sıkış kalmak istemiyorum ama başka bir yerde olursa niye gelmim iş yerinede başka bi yalan buluruz artık  _________________ Yüzü güLüyor --> faKat kaLbi ağLıyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
fischerspooner

|
Tarih: Pts 05.02.2007 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
sahne süperdi ama gerisi yalan..
alana girer girmez b.k varmış gibi yara yara öne gittik konser başlayana kadar güzel fakat bush ve savaş fotoğraflarıyla beraber gaza gelen millet yüklenmeye başladıkça sıkışmaya başladık.. Pentagram sahnede göründüğü anda ciğerlerim azımdan çıkıo sandım neyse bizde onlara uyum sağladık arada bi nefes almak için birbirimizin omuzlarına çıktık ( simpson's t-shirt'lü çocuk benem ) 5. şarkıda artık iflas ettik ve kapı önüne çıktık.. 2 şarkı orda dinledik sonra tekrar girdik arkadan izlemeye neyse eğlenmiştik herşeye rahmet taaki konser bitimindeki vestiyer facia'sına kadar..
Montları bıraktığımızda bizie numara verdiler.. gittik numaralarla montlerı alma adam ' ben bu numarayı nerden bulayım şimdi ' dedi ve adamın 7 sülalesini sevdi yüzlerce kişi ve montları sahneye götürdüler.. adam çıkmış bararak numara sölüyo kimse duymuyo ve sonunda gerizekalının aklına geldi mikrofon kullanmak ve tam 2 saat 10 dk sonra montlara kavuşmuş konser alanını terk ettik..
Konser bitiş: 20:00
Alanı terk ediş : 22:10
böle rezalet olmaz bi daha bostancı'ya Lamb Of God gelse gitmem(belki ) _________________ abcde.....uüvyz
by EnlighTen_The_Darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
|