| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
öz!em Site Yöneticisi / Editörü

|
Tarih: Çrş 01.11.2006 11:35 Mesaj konusu: Yiğit Özgür' e Sorularınız Buraya |
|
|
Selamlar;
Önümüzdeki günlerde Yiğit Özgür ile yapmayı planladığımız röportaj için sorularınızı bu başlık altında belirtebilirsiniz.
Başlık sadece sorularınız için açılmıştır,
Bunun dışındaki yorumlarınız için "Yiğit Özgür" başlığını kullanmaya devam ediniz lütfen.
Özlem _________________ 'in a night, or in a day, in a vision, or in none, is it therefore the less gone? all that we see or seem is but a dream within a dream.'
ozlem@turkrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 02.11.2006 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
break dansı birinciliği oldugunu biliyorum antalya da daha küçükken almış bir ödül
acaba hala boş zamanlarında falan break dance ile ilgilenmeye devam ediyor mu onu merak ediyorum _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
NestorMakhno

|
Tarih: Pts 20.11.2006 3:55 Mesaj konusu: |
|
|
Yiğit özgür, neden mizah? puhohaha...  _________________ Anti-Bayborra
www.anarsistkomunizm.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1075 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Prş 23.11.2006 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
ben müzik zevklerini merak ettim..ne tarz müzik ve hangi grupları dinliyor? _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
spiritfall

|
Tarih: Cmt 25.11.2006 15:23 Mesaj konusu: |
|
|
saat kaç? _________________ Her şehrin bir hikayesi
Her hikayenin bir kahramanı
Her kahramanın bir düşmanı vardır |
|
| Başa dön |
|
 |
Argoliar

|
Tarih: Pzr 26.11.2006 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
penguen için yaptığı karikatürleri haftalık mı düşünüp yapıyor, yoksa biriktirip biriktirip her hafta biriki tane süper komik gerisi vasat diye tasnif ediyor mu dergide acaba? _________________ İntikam soğuk bir mezedir. Rakının yanında özellikle güzel gider. |
|
| Başa dön |
|
 |
Pentagram1999

|
Tarih: Pts 27.11.2006 2:36 Mesaj konusu: |
|
|
Bilindiği üzere karikatürlerde kısa diyaloglar geçer..Yani fazla boluncuk okumayız.
ama sizin karikatürlerinizde uzun diyaloglar var.Bunu yaparken okuyucular sıkılabilir bu kadar uzun diyalogları okurken şeklinde bir endişeniz oldu mu? |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Cmt 09.12.2006 0:36 Mesaj konusu: |
|
|
neden bu ayda lombak'ta işi yok, onu sormak istiyorum ben  _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
bittersweety

|
Tarih: Pzr 10.12.2006 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
olur da karikatürden bıkarsa -ki ben bıktığını düşünüyorum- ne halt etmeyi düşünüyor?
ayrıca film senaryosu ya da ne bileyim karikatür çizerken çalıştırdığı o sevilesi beynini bunun gibi başka işlerde çalıştırmayı düşünüyor mu?mümkünse sorunun cevabı "evet"ten uzun olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Pts 11.12.2006 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
• Mizah'a farklı bir yorum getirdiğiniz ortada. Hem yaptığın kelime oyunlarıyla hem de seçtiğin basit diyaloglarla akılda kalıcı, eğlenceli ve güldüren karikatürlerin ne kadar zamandan sonra ve neden bu şekli aldı?
• Karikatür'e başlama hikayeniz küçük yaşlara uzanıyor...Peki size göre karikatüre başlamak için belirli bir yaş aralığında olunmalı mı?
• Karikatür, sanat olarak pek kabul görmüyor. Oysa ilk insanlara dayanan mağara duvarlarındaki çöp adam çizimleri, basit çizgilerle betimlemeler ilk sanat eserleri, peki karikatürün temellerini bu çizimler atmıştır diyebilir miyiz? Sizin düşünceniz nedir?
Ahmet  _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
schiz

|
Tarih: Pzr 28.01.2007 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
yiğit adını ona kim koydu? _________________ Good decisions come from experience Experience comes from making bad decisions |
|
| Başa dön |
|
 |
turkegilmez

|
Tarih: Çrş 31.01.2007 5:06 Mesaj konusu: |
|
|
Böyle bir beyin fırtınasını ve hayal gücünü nasıl bu kadar uyumlu bir şekilde kullanabiliyormuş acaba?
Çizgifilm izlemekten mi olmuş yoksa küçük yaştan beri karikatür dergilerini mi okuyormuş? _________________ Eski imzamı geri alabilirmiyim şu Türkçe kelimeleri içeren Teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Çrş 31.01.2007 19:53 Mesaj konusu: |
|
|
- Acaba o bir istanbul aşığı mı ? Ve kısaca istanbul hakkındaki görüşlerinizide öğrenebilirsek ne mutlu bize. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_85 Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 13, 2006 Mesajlar: 1666 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Cum 02.02.2007 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
yahu 3 ay oldu hala bi ropörtajı yapamadınızmı  _________________ 4 aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin? nereye gidersen git, öleceğin yerdesin!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
metalik_gri

|
Tarih: Pzr 04.02.2007 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
gelecek kaygısı yaşayan genç çizim sevdalıları için, mesleki seçim anlamında bugun karikaturlerin bir okulu olsa orda eğitim görmek mi daha akıllıca olur yoksa mimarlık hatta daha uzak bir mesleğin eğitimini alarak başka bir alandan beslenmek, orda gördüğünü kağıda taşımak mı daha mantıklıdır. tavsiyesi nedir yiğit özgürün bu konuda?. gercekten merak ediyorum.
=''rafadan yumurta gizem:)'' |
|
| Başa dön |
|
 |
ErrEnn

|
Tarih: Pzr 18.03.2007 17:09 Mesaj konusu: |
|
|
| ben penguene ilk girdiindeki komsunun çocuunu merak ettim 4. yas ekindeki çocuk hala okuyomuymus yiit abiyi |
|
| Başa dön |
|
 |
ErrEnn

|
Tarih: Pzr 18.03.2007 17:30 Mesaj konusu: |
|
|
| heheheeh |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Sal 28.08.2007 2:01 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_85 demiş ki: | yahu 3 ay oldu hala bi ropörtajı yapamadınızmı  |
11ay oldu hala yok bari basligi bi editleyin. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 275 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Prş 13.09.2007 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu ropörtaj yapılmıcak, boşuna yazmayalım. başlık boşuna yer kaplıyo  _________________ Gözler ki birer parçasıdır sende İlah'ın, Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın.
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin, Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Pzr 16.09.2007 3:52 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona demiş ki: | ya bu ropörtaj yapılmıcak, boşuna yazmayalım. başlık boşuna yer kaplıyo  |
yiğit özgür'e ulaşmak zor değil Güven'cim
Eğer ilgili arkadaşlar vakit bulamıyorsa, kalk hazırlan ve sen git yap roportajı sonra ekle buraya benden demesi;) _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
|