| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
night_elf Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 23.09.2003 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Bende hepsinin maskesiz resimleri var.İsteyenlere gönderebilirim.Onların yanına 5 m yaklaşabilen biri gönderdi.Çok psikopatmışlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
uyuz

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
istiyorum göndersene:) _________________ hayat b.ktur biz de buna katkıda bulunuyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
J_Rotten Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de istiyorum Merak ediyorum gerçekten ama psikopat derken neyi kastettin? _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
deep_purple

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 18:32 Mesaj konusu: |
|
|
night_elf ben de isterim o resimden ya  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 24.09.2003 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Özel mesajla adresleri bırakın.Kimse korkmasın.Trojanli falan göndermem.O işlerden çakmıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
MaRduK_h Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
uyuz

|
Tarih: Cum 26.09.2003 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
çok sağol elf harbi corey çok şirin:) _________________ hayat b.ktur biz de buna katkıda bulunuyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackened

|
Tarih: Cmt 27.09.2003 18:17 Mesaj konusu: |
|
|
Chris Fehn Grupta Fazlalık... En Çok Güldüğüm ise James Root Rhytm Guitar, Mick Thompson'ın Lead Guitar olmasıydı. Şarkılarda Solo yokki Lead Gitarist olsun ? Yani 1 adam daha fazlalık...  _________________ coldaggression.anatolianrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 27.09.2003 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
| night_elf demiş ki: | | Bende hepsinin maskesiz resimleri var.İsteyenlere gönderebilirim.Onların yanına 5 m yaklaşabilen biri gönderdi.Çok psikopatmışlar. |
Adam bizi kekliyormuş mesela,yolladığı fotoğraflar dayıoğlu,amcası falan  _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 28.09.2003 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
| J_Rotten demiş ki: | | night_elf demiş ki: | | Bende hepsinin maskesiz resimleri var.İsteyenlere gönderebilirim.Onların yanına 5 m yaklaşabilen biri gönderdi.Çok psikopatmışlar. |
Adam bizi kekliyormuş mesela,yolladığı fotoğraflar dayıoğlu,amcası falan  |
Resimlerden sahte olmadıkları belli.Slipknot kartlarından ve Joey'den anlaşılıyo. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 28.09.2003 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
Doğrudur,Joey'un maskesi çok saklamıyor çünkü suratını... _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
limpbizkit

|
Tarih: Çrş 01.10.2003 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
lem o herifler nu-metal olarak gechiyor ve bence gerchekten de nu-metal yapıyorlar...... bu koca forumdaki yazılarında içerisinde iki kelimeyi 1 arada görememek şaşırttı ve üzdü beni beni ------>
"My Plague"
kendilerini fazla sevmiyorum.... fazla da dinlemiyorum.... bazen çok aşırı oluyorlar.... ama ustalıklarına diyecek yok...... satanist olmaları zaten tırstırıyor beni..... "my plague" ise gruba fazla ilgi duymamama rağmen her gün dinlemeden duramadığım 1 parça.... zaten album version unu değil Resident Evil filmi için editlenmiş "new abuse mix" ini daha fazla seviyorum...... bu bendeki "my plague" aşkı Resident Evil dan olsa gerek  _________________ a.k.a Lb |
|
| Başa dön |
|
 |
oneli

|
Tarih: Cum 03.10.2003 4:57 Mesaj konusu: |
|
|
| Studyo albumleri baya guzel ama is canli performansa gelince cok kotuler. Aralarinda buyuk bir uyumsuzluk var. Bu yuzden gelecekleri pek parlak degilmis gibi geliyor bana... |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

Kayıt: Feb 09, 2003 Mesajlar: 818 Nerden: Berkeley, California
|
Tarih: Cum 03.10.2003 9:54 Mesaj konusu: |
|
|
Bence dogru degil canli izledim kutur kutur caliyorlar. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
limpbizkit

|
Tarih: Cmt 04.10.2003 12:12 Mesaj konusu: |
|
|
bencede canli performanslarında 1 sorun yok......
hatta rock-metal tarihinin en geniş kapsamlı konser-festival karışımı 1 olayın basş aktörlerindendiler...... ben çaldıkları "my plague" den biliom gerisini pek bilemicem....  _________________ a.k.a Lb |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
limpbizkit

|
Tarih: Çrş 08.10.2003 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
bencede ii yaptıklarında bir görüş ayrılığı olamaz.. ama satanist olmaları tırstırıyor beah!
"my plague" leri yetiyor bana.. ne fan larıyım ne de gardiyanları.... _________________ a.k.a Lb |
|
| Başa dön |
|
 |
--HIV--

|
Tarih: Çrş 08.10.2003 22:22 Mesaj konusu: |
|
|
maskeli , kalabalık , şovcu,gaz veren çok sevdiğim 3 gruptan biri PEOPLE=SHIT , wait and bleed, daha fazlası nu metal değilde yaptıkları tarz NEO METAL mış abim slipknot fanı öyle diye corey'in sesi perküsyondaki arkadaşlar süper bi grup ya _________________ --------CHİLDREN OF THE KORN-------- |
|
| Başa dön |
|
 |
comingcurse

|
Tarih: Prş 09.10.2003 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
geçtiğimiz yaz system of a down ne mudwayne'le beraber Londra'da verdikleri konserde canlı ve gayet kanlı izlediim slipknot için ne desem az, kasıklarımdaki Heretic Anthem dövmesi konuşsun benim yerime...  _________________ eat dick |
|
| Başa dön |
|
 |
|