Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - The Jiwe
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

The Jiwe

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kowalczyk

MesajTarih: Sal 12.12.2006 21:59    Mesaj konusu: The Jiwe Alıntıyla Cevap Ver

3 yıl önce İzmir'de kurulan bir grup the jiwe. Bilen bilir 3yıl kadar önceleri roi, space gibi barlarda çıkmıştık. Bu kadar süre geçti cover çalmaktan sıkıldık. kendi şarkılarımızında yeteri kadar güçlü olduğunu düşündüğümüzden bir demo kaydedelim dedik.Şarkılar daha bateristimiz yokken Yağız'la Yazdığımız parçalar. www.myspace.com/thejiwe adresinden indirebilirsiniz. Umarım beğenirsiniz. Bassçımız yok bu arada ve 3 kişiyiz : Yağız (Gitarlar) , Tardu (Vokal,bendeniz oluyor) ,Onur (Davul). Gruba türkçe isim bulmaya çalışıyoruz ama aklımıza gelmiyor. İçimizede sinmiyor bulduklarımız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kowalczyk

MesajTarih: Sal 23.01.2007 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçtiğimiz pazar günü punta'da çıktık. Bir yarışma varmış. elemelere katıldık anlıyacağınız. Her neyse The Jiwe 40 kadar gruptan ilk 7'ye kaldı. 5 şarkı çalmıştık.

1 Portre
2 Bencil Şanrı
3 Go (Pearl Jam cover)
4 Kapılma Kendine
5 Senin Gibi (Aylin ASlım cover)

Final, cumartesi günü yine Punta'da olucak 2gibi başlayacakmış. Bu sefer 4 şarkı çalıcaz çünkü grup sayısı fazlaymış. Olsun bize yeter Smile .Bekliyoruz hepinizi!
Başa dön
jokermg

MesajTarih: Çrş 24.01.2007 5:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vay vay vaaay...
Kaderde bugünleri görmek de varmış. Bir zamanlar hayal ettiğim şeydi.
Demek hayaller gerçek olabiliyormuş Smile

Yağız'ın ilk akorları basışını hatırlıyorum. Teoman söylediği günleri de... Ve şimdi sevgili kuzenim utanmadan kalkmış besteler yapıp yarışmalara katılıyor ha Smile

Umarım başarılı olursunuz.
Bestelerinizi dinliyorum şu anda.
Kayıtlar temiz. Oldukça sade olmuş şarkılar.
Sözlere tam konsantre olamadım maalesef. Sanırım prozodi dediğimiz şeye daha dikkat etmeniz gerekiyor.
Yani kelimlerin vurgularını, heceleri konuşma dilindeki kullanıma uygun söylemek anlaşılmasını kolaylaştırabilir.

Gitarlar güzel kaydedilmiş. Soundu gayet oturaklı. Solo (bir şarkıda var galiba) da fena değil ama çok geride kalmış sanki.
Basları duymakta zorlandım biraz. Basçınız yok ama hayal meyal bir bas geliyor arkadan. Belki yeni kayıtlarda daha anlaşılır olur. Hatta basçı bulursunuz umarım o zamana.

Vokal bazı yerlerde biraz sönük geldi kulağıma. Daha canlı olmalı diye düşündüm dinlerken.
Kısık sesle söylerken sahnede çok zorlanabilir, ya da kimse ne dediğini anlamaz. Yükseldiği yerler daha parlak, daha güzel geliyor kulağa.

Davulcu yokken yazdık demişsiniz şarkıları. Kayıttaki davulcunuzsa gayet iyi çalmış davulları.

Keşke gelip sizi canlı dinleme şansım olsaydı İzmir'de.
Kimbilir, belki yakında Kakao'yla çalmaya gelirsek böyle bir fırsat yakalarız. Ah şu İzmir'den bir teklif gelse Smile Alooo...

Başarılar diliyorum gençler
Yağız'ı da kutluyorum. Umarım ileride daha iyi işler yaparsınız.
Görüşmek üzere.
MG

Not: İzmir'e çok selam Yağızcığım, anladın sen onu Very Happy Very Happy
belirligunvehaftalar

MesajTarih: Pts 29.01.2007 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Portreyi sevdim.
başarı ve devamını dilerim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
assault

MesajTarih: Sal 30.01.2007 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar arkadaşlar.Ben Cihan.Punta daki konserinizi izledim.Oldukça sıkı çalıyorsunuz.Yakında olacak konserlerden haberdar edin bizi.Go'yu sizden dinlemek çok güzeldi bu arada.
kowalczyk

MesajTarih: Pzr 11.02.2007 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bassçımız yoktu. Şimdi Uğurcan'ı aldık kadroya. Ses mühendisliği okuyor. Yani yeni çıkacak şarkılarda adam gibi bir bass gitar duyacaksınız. Solo bir tek kapılma kendine'de var. Pek ön plana atmak istemedik soloyu çünkü konserlerde tek gitarız yapamayacağımız şeyi demoya koymayalım dedik. Vokallerde daha cesaretli olucam işallah Smile Yeni şarkılar yazdık 6-7 kadar. Bu sefer daha uğraşılmış bir şey olucak ve adam gibi solo olcak. Kayıdıda davul dışında evde yapıcaz heralde. Ev ortamı olunca üstüne uğraşmak için çok zamanımız oluyor...her neyse the jiwe bir yerlerde çıkacak olursa haber edicez. sağolun Smile
Başa dön
jokermg

MesajTarih: Pts 28.05.2007 3:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni bir kayıt varmış.
Biz de duyacak mıyız?
MG
kowalczyk

MesajTarih: Cmt 09.06.2007 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

23Haziranda opus'tayız..düz mantık da var bizle beraber... bekleriz hepinizi...
Başa dön
kowalczyk

MesajTarih: Sal 06.11.2007 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

youtube a elimdeki görüntülerden oluşan pek amatör bir video yükledim. dediğim gibi pek amatör oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=onC0I1sOfAc

birde pafil.com'a üye arkadaşlar bizi aşşağıdaki linkten bulabilirler.

http://www.pafil.com/view_profile.aspx?profile=thejiwe
Başa dön
Drednat

MesajTarih: Cum 09.11.2007 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu youtube kaydı cover mı ? Yani ba$ka bir parçanın üzerine yazılmı$ sözler gibi.. $arkının da adını tam hatırlayamadım , belki de hakkaten öyledir , o zaman ben cahilim Smile

Ba$arılar..
CE5 : http://www.turkrock.com/post1536019.html#1536019
Başa dön
kowalczyk

MesajTarih: Cmt 10.11.2007 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok cover deil ama girişi incubus'un bi drive'ına benziyo Smile bizde kaydettikten sonra farkettik ne yazıkki ehe
Başa dön
kowalczyk

MesajTarih: Cmt 12.01.2008 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şubat başında bilgi üniversitesinde yeni demo kayıtları için stüdyoya kapanıcaz. Miksaj , kayıt herbişeyi kendimiz yapıcaz. Miksaj ve masterla beraber mart ortası ortalarda gözükür gibi görünüyor. ilgilenenin bilgisine
Başa dön
STUDYO218
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.01.2008 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

STUDYO 218 acıldı!!! Sizleride bekleriz..Calısmalarınızda basarılar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kowalczyk

MesajTarih: Çrş 03.09.2008 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2'inci demomuz miksaj aşamasında ayrıca hala vokal kayıtlarında eksiklikler var. Bu sırada boş durmuyoruz, 3'üncü demonun şarkılarını yazıyoruz. Sanırım 2009 hareketli bir yıl olucak. 2'inci demo tam anlamıyla grunge oldu. 3'ünü demo ise hard rock gibi oluyor. YEAH! Saygılar...

www.myspace.com/thejiwe
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız