Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Limp Bizkit
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Limp Bizkit
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kount
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Sal 19.09.2006 5:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Limp, açıkçası beni baydı. Ciddi baydı. The Unquestionable Truth'un "The Truth" şarkısından beridir Limp Bizkit sağlam dönse demekten başka elimden bir şey gelmiyor. Nerde "3 Dollar Bill, Y'all$" ve "Significant Other"lar? Nerde? Kayboldu gitti... Limp Bizkit benim için sadece bu iki muhteşem eserle var.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunuce-lee

MesajTarih: Sal 19.09.2006 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sabırsızlıkla tutp2 yi bekliyoruz artık, yeni çıkacak albümü cidden çok merak ediyorum
Başa dön
sound666

MesajTarih: Sal 19.09.2006 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

umarim iyi bir sey olur ama artik limp bizkit ten pek fazla bir sey beklemedigimi de itiraf etmek zorundayim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yunuce-lee

MesajTarih: Prş 30.11.2006 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fred durst yeni albümün bu yıl bitmeden çıkacağını söylemiş myspace de hayırlısı bakalım
bu arada seneye limp bizkit avrupa müzik ödülleri için Türkiyeye gelecek diye bir söylenti var ortada doğrumu ki bu acaba
Başa dön
Daishuman

MesajTarih: Prş 30.11.2006 0:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eskiden gelseydi çok heyecanlanırdım..ama şimdi pek anlamı yok benim için..
_JiMi_

MesajTarih: Cmt 02.12.2006 7:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Son albümleri direk rage against the machine vokallerine hakim...tarzlar yine de benziyor ama önceki albümlerine bakarak direk bir rage against özentiliği olmuş diyebilirim kolaylıkla..zaten fred durst rage against hayranı bi insan olduğu için pek te şaşırmadım açıkçası Smile
firat1653

MesajTarih: Cum 26.01.2007 0:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olsun özensinler ratm ye güzeldir hoştur ayrıca severiz ya bu grubu gelsinler türkiyeye bunlar kadar eğlendiricek adam zor bulunur =)
Başa dön
serox

MesajTarih: Cum 26.01.2007 0:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bana verdiği heyecanı kaybettim gibi...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Daishuman

MesajTarih: Cum 26.01.2007 1:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok eleayağa düşürdüler grubu..özellikle de Fred..çok maymunluk yaptı rezil etti kendini de grubu da..şöhret fazla geldi arkadaşa..şimdiğ MTV bile sallamaz oldu..inşallah şapkasını önüne koyup bu durumları düşünür ve hepimizi şaşırtacak bir geri dönüş yapar..
RocK_n_FrosT

MesajTarih: Cmt 27.01.2007 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çıkardığı her yeni albümle gözümden düştü...umarım yeni albümü de hezimete uğramaz....ama ilk 2 albümü muhteşemdi..bir de ''the'' serisi fena değildi..

takip edemedim de, bir ara grup dağıldı filan diye duydum ne oldu ne bitti bilen varsa aktarabilir mi aceba...........saygılar
Kount
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 27.01.2007 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daishuman demiş ki:
çok eleayağa düşürdüler grubu..özellikle de Fred..çok maymunluk yaptı rezil etti kendini de grubu da..şöhret fazla geldi arkadaşa..şimdiğ MTV bile sallamaz oldu..inşallah şapkasını önüne koyup bu durumları düşünür ve hepimizi şaşırtacak bir geri dönüş yapar..

Wes Borland'ın da payı hiç az değil. Adam suyunu çıkarttı işin, ve üstelik de Limp Bizkit'i terk etme sebebi olan hiçbir projenin de adı sanı duyulmadı. Akabinde gruba geri dönüp sonra hemencecik ''Limp Bizkit benim için bitti'' açıklamaları... ne yaptığını ciddi bilmiyor anlaşılan.

Fred Durst'e gelince, onun suçu da az buz değil. Zavallı Mike Smith'i Wes Borland için şutlaması, sonra Charlie Banks filmi uğruna grubu bırakması, Unquestionable Truth'ta yapamadığı vokaller... şaşmamak lazım, bu grup kendi elemanları yüzünden dağılacak yakın bir zamanda, demedi demeyin.
TAria

MesajTarih: Cmt 27.01.2007 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskiden bayıldığım bir gruptu

Ama artık dinlemek bana işkence gibi geliyor bir grup ancak bu kadar berbatlaşabilir
Başa dön
mystery_

MesajTarih: Cmt 17.02.2007 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Three Dollar Bill Yall, Significant Other, Chocolate Starfish And The Hotdog Flavored Water albümleri olmak üzere ben Limp Bizkitin eskilerini daha çok severim.
bu arada resmi sitesine uzun bir süredir girilemiyor. Bir site bukadar uzun sürede mi yenileniyor? Bana saçma geldi. İster istemez LB dağılıyor mu acaba gibi bir soru kurcalıyor insanın beynini ..
Supp

MesajTarih: Cmt 17.02.2007 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3 dolars bill ve hot dog albümlerindeki müthiş hava diğer albümlere yansımadı cok.ama izlediğim en ii canlı performansa sahip gruplardan olduğu kesin...basscı sam rivers ve davulcu john otto kuzenler ve jazz kökenliler...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunuce-lee

MesajTarih: Pzr 18.02.2007 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mystery_ demiş ki:
Three Dollar Bill Yall, Significant Other, Chocolate Starfish And The Hotdog Flavored Water albümleri olmak üzere ben Limp Bizkitin eskilerini daha çok severim.
bu arada resmi sitesine uzun bir süredir girilemiyor. Bir site bukadar uzun sürede mi yenileniyor? Bana saçma geldi. İster istemez LB dağılıyor mu acaba gibi bir soru kurcalıyor insanın beynini ..

evet ya bu kadar zaman geçti hala bişey yok myspace sayfalarıda öyle en son okuduğum bloglarda fred durst filmlerini bitirmiş tutp2 için kolları sıvamış çok derin bir sessizliğe büründüler ya dediğiniz gibi dağılma aşamasındalar yada muhteşem bir şekilde geri dönecekler tabi benim temennim geri dönmeleri çok özlüyorum 3 dollar bil yall significan other ve chocolate starfish zamanlarını bu arada limp bizkitten yeni haberler için www.lbunderground.de sitesine göz atabilirsiniz site almanca bilginize

bunuda wikipedia da buldum
The Unquestionable Truth (Part 2)
No cover available
Studio album by Limp Bizkit
Released TBA 2007
Recorded June - October 2005, August 2006 - present
Genre Nu Metal, Rapcore
Label Geffen
Producer(s) Limp Bizkit
Ross Robinson
Başa dön
yunuce-lee

MesajTarih: Pzr 25.02.2007 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet fred durst yeni bir seks skandalıyla tekrar gündeme geldi
http://wwww.tmz.com/2007/02/16/fred-takes-farrells-sloppy-seconds/
Başa dön
thebarbarous

MesajTarih: Sal 13.03.2007 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

..................

En son thebarbarous tarafından Sal 04.03.2008 19:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dead__star

MesajTarih: Sal 13.03.2007 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eskiden linkin park ve limp bizkit dinleyip piyasa yapardı gençlik,o zaman çok kıl olurdum bu gruplara.ama bayatlayıp başka gruplara kayılınca önyargım kalktı ama yine de hala çok da dinlenebilir olduklarını düşünmüyorum.her iki grup da 3-4 şarkıdan sonra sıkmaya başlıyor beni.

http://www.turkrock.com/member-viewprofile-1958.html
Başa dön
gitartiz

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 4:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni albüm hiç gelmesin bence böyle bıraksınlar da o eski güzel günleriyle albümleriyle şarkılarıyla hatırlayalım =)

IBANEZ-DigiTech-BOSS-MXR-ADD+-WASHBURN
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
forsytia

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 9:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence de hiç gerek yok çıkarmasınlar albüm fln fred zaten sürekli seks albümleri çıkarıyo. çoçukluğumun en güzel gurubunu hep ozmnlardaki gibi hatırlamak istiyorum.

Mod. Uyarısı: Forum Kurallarına uyalım, Türkçe'mize dikkat edelim..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Sonraki
15. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız