Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 25.01.2007 19:23 Mesaj konusu:
Aradan tam 79 gün geçmiş en son konuştuğumuzdan beri ... Birde bu konu üzerine çözüm beklemek ne kadar doğru bilmiyorum. Sitenin genelinde düzelmesini, rayına oturmasını beklediğimiz birçok konu var çünkü. Ama yinede çok zor birşey olmadığını düşünüyorum radyo olayının.
Daha önce nasıl ve nerden yayın yapıldığını bilmiyorum ama bu olay benimde kullandığım Flatcast programıyla gördüğüm kadarıyla, hem kolay hemde devamlılığı olan bir radyo şeklinde ufak bir organizasyonla ayarlanabilir. Dj olmak istenenler belirlenir, haftalık bir yayın akışı sağlanır, zamanla da herkesin zevk alabileceği, çeşitliliği bol, sağlam bir şekilde rayına oturur ve devamı gelir diye umuyorum.
Amacım sık boğaz etmek falan değil ama sevdiğimiz bu siteyi daha kapsamlı hale getirmek için fikir sunmaya çalışıyorum sadece.
Umarım yakın bir zamanda genel olarak hersey istediğimiz şekilde devam eder .
Saygılar, sevgiler . . . _________________ Kejura Last Fm
Tarih: Prş 25.01.2007 19:52 Mesaj konusu:
Sitenin alt yapısı değişeceği için radyo yayınlarını şu an yapamıyoruz.Test aşamasında ama şu an için kesin bir tarih veremiyoruz. _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
Tamam da senin mesaj okunmuyo ki valla bendeki temada siyah uzerine siyah olmuyo dogal olarak .
Hımm o zaman senin adına üzüldüm, fesene nacizane yorumlarımı okuyamayacaksın (peki nasıl okudunda cevap yazdın) Bu arada bir yukardaki mesajdaki agresif çıkışım için özür diliyorum, herkese iyi forumlar!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız