| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2017 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Prş 20.07.2006 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
uhmm.. genel anlamda ki tarzı rock olmadığından ''rock müziğin ses.i'' demek yanlış olmaz mı? ancak her tarza olan başarısından kalıp koymadan ''en güçlü seslerden biri'' demek daha makulce.. _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
swin

|
Tarih: Cum 21.07.2006 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
ya şu yeni şarkısı ''benim için üzülme'' mi adı bilmiyomda
gayet başarılı bence _________________ insan BüYüDüKçE hayalleri KüÇüLüR mÜ? |
|
| Başa dön |
|
 |
sebofanmemo

|
Tarih: Sal 01.08.2006 12:54 Mesaj konusu: |
|
|
| o sesi nası çıkarıo anlamıom ya hele bu albümü gerçekten süper olmuş alagül de iyiydi tabi karartma günleri gerçekten iyi severek dinliyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Çrş 02.08.2006 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Queen_of_Metal demiş ki: | | uhmm.. genel anlamda ki tarzı rock olmadığından ''rock müziğin ses.i'' demek yanlış olmaz mı? ancak her tarza olan başarısından kalıp koymadan ''en güçlü seslerden biri'' demek daha makulce.. |
çok haklısın canım,rock sanatçısı değil ama kendisine özgü bir tarzı var ve çok sağlam bir vokal  |
|
| Başa dön |
|
 |
serdar_secme

|
Tarih: Cmt 02.09.2006 19:33 Mesaj konusu: |
|
|
simdi bana gülmeyin sayin arkadaslar ama yakin zamanda vokalistsiz kalan NIGHTWISH'ten teklif aldigini duydum yurt disindaki bir dostumdan ama hatun kisi reddetmiş. Arastirin siz de bulambilirsiniz cok sasirdim _________________ www.myspace.com/serdarsecmeproject<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Pzr 03.09.2006 13:28 Mesaj konusu: |
|
|
| serdar_secme demiş ki: | simdi bana gülmeyin sayin arkadaslar ama yakin zamanda vokalistsiz kalan NIGHTWISH'ten teklif aldigini duydum yurt disindaki bir dostumdan ama hatun kisi reddetmiş. Arastirin siz de bulambilirsiniz cok sasirdim | doğruysa bile ve kabul etmiş olsaydı bile kısa zamanda ayrılırdı bence. Tarzından ödün vermemek için reddetmiştir. _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
serdar_secme

|
|
| Başa dön |
|
 |
zeugma

|
Tarih: Pts 11.09.2006 21:20 Mesaj konusu: |
|
|
| beğendiğim sanatçılardan biri olan funda,daha başarısının yarısında bile değil..sesinin tınısı bence çok nadir sanatçılarda var.umarım daha da yüselir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2017 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Çrş 13.09.2006 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
yha bu nightwish olayını nereden duydunuz? link fln var mı? inanmam yha! _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Çrş 13.09.2006 12:18 Mesaj konusu: |
|
|
funda arar ? nightwish? artık belediyenin halk konserlerine funda ararlı nightwish gelir  _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
serdar_secme

|
Tarih: Çrş 13.09.2006 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
ben de arkadasimdan duymustum yurt disinda ( ingiltere) yasiyor. ilk duydugumda ben de cok sasirdim ama mükemmel olur yaa... neyse.yalan söyleyecek bi insan degildir kendisi _________________ www.myspace.com/serdarsecmeproject<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Sinandemir

|
Tarih: Çrş 27.12.2006 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Kendisini çok ama çok seviyorum her türlü müziği yapabilen bir insan rock olsun pop olsun arabesk olsun her türlü müziği çok güzel yapıyor bu son albümü'de harika. |
|
| Başa dön |
|
 |
cansin

|
|
| Başa dön |
|
 |
|