Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Sabit başlık karmaşası
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Sabit başlık karmaşası

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
amca

MesajTarih: Çrş 10.01.2007 15:29    Mesaj konusu: Sabit başlık karmaşası Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar,
Turkrock forumlarını yıllardır düzenli olarak takip ediyorum ve özellikle "müzik enstrümanları" başlığını çok kullanıyorum. Çok şey öğrendim ve başkalarıyla bildiklerimi paylaştım.

Yakın zamanda müzik enstrümanları bölümünde sabit başlık sayısı arttırıldı. Ancak bu, forumda sanki karmaşıklığa yol açtı. Her konuda her yere birşeyler yazılabilir. Genel denen sabit başlıklar ayrıca diğer ayrıntılı başlıkların bilgilerini de içeriyor. Ben de forumun şu haliyle başlıklara bakmak yerine bakmamayı tercih ediyorum. Hangi birine bakayım ki Confused

Ayrıca normal başlıklarda konuşulan konular da genel olarak sabit başlıklarda konuşulabilir.

Bence sabit başlıklar azaltılsa iyi olur. Bu kadar çok başlıkla bilgilerin paylaşılması zor olacak gibi. Kişiler bir konuyla ilgili başlık açıp tartışsa ve Arama yapan kişi bu başlığa ulaşsa daha güzel olur.

Belki sisteme alışamadım, o yüzden yadırgıyorum. Bizim bilgileri daha rahat bulmamız için yapıldığı kesin. Ama her zaman yöntem doğru sonuç vermeyebilir. Bazen ayrım yapmak konuyu açıklamak yerine daha çok bulanıklaştırır bence.

Saygılar, herkese kolay gelsin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Çrş 10.01.2007 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sabit başlıkların ileride okunmasını sağlamak gibi bir amacımız aslında yok diyebiliriz, çünkü bizim öyle bir amacımız olduğunda bile 265 sayfayı kimse okumuyor. Belki istisnai azimli arkadaşlarımız olabilir Mr. Green

Sabit başlıklar daha çok ayrı bir başlık açmaya değmeyecek ve hızlı cevap almak isteyeceğimiz sorular ve kişisel mesajlarla ilgili Smile

Herkes sabit başlıklara yazdıklarının cevaplanmamasından yakınıyordu, böylece yükü her başlıktan biraz azaltalım, tabiri caizse sabit başlıkların hızını düşürelim dedik...

Bir de genel isimli başlıkların hepsini kapsamasıyla ilgili olarak yaklaşımınızın biraz yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü eğer diğer sabit başlıklarda konuşulanların genel isimli olanlarda konuşulabileceğini düşünüyorsak eğer, gitar ve ekipmanıyla ilgili herhangi bir konunun o sabit başlıkta konuşulması gerektiğini ve başka bir başlık açmaya gerek olmadığını da düşünebiliriz. Adı üstünde "Gitar ve ekipmanı hakkında herşey" Yani burda dikkat etmemiz gereken yukarıda açıkladığım gibi sabit başlıkların yapılarının biraz farklı olduğu Smile

Zamanla alışacağınıza inanıyorum, kolay gelsin...
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız