| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
muratengin

|
Tarih: Pzr 11.04.2004 6:09 Mesaj konusu: Tebrikleriniz buraya |
|
|
| Haddim değil belki ama site için açılmış bu kısımda bu tarz bir başlık göremedim.Met etmek mertliktir diyen rahmetli dedemin lafı aklıma geldi ve yazdım.Umarım site kurallarını hiçe saymamaşımdır.Ama burası bence teşekkürleri kabul edecek bir yeri hakediyor.(Belki sitede böyle bir yer vardırda acemi m.e. görememiştir.)Verilen bilgiler altın değerinde.Kendini chat ortamında IQ4 seviyesinde yazılan muhabbetle karıştıran dostlar olabilir.Ama anlamamız gereken şu ki(anladığım kadarıyla ,bende IQ5)burası eğitim ve ihtisas formu.Çeki düzen vermek şart.Paylaşmak yaşam kaynağı.Burada kimse 75 euroya iş yapmıyor.Gerçi bu bir avantaj:)(mahcem e saygı sevgi) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
341-Phalanx

|
Tarih: Cmt 17.04.2004 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
Sevdim bu forumu hakkaten. Tebrikler! Hemen üye oldum tabiki.
FORUM YÖNETİCİSİNDEN UYARI: LÜTFEN İMZANIZI DÜZELTİN , FORUM KURALLARINI OKUYUN _________________ 341. Kartal Filo "Anadolu Kartalları" 3. Taktik Hava Kuvveti
http://www.anatolianeagles.org |
|
| Başa dön |
|
 |
ATAKovic

|
Tarih: Cum 28.05.2004 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
TurkRock.Com için Teşekkür az bile... _________________ Artık anlamı yok, kurulmaya bilir salıncak..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
janer

|
Tarih: Cmt 29.05.2004 11:52 Mesaj konusu: |
|
|
burası number1! _________________ LOUD LIVED ROCK'N ROLL... |
|
| Başa dön |
|
 |
Barracuda

|
Tarih: Cmt 29.05.2004 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
Herşeyiyle çok güzel.. Her ne kadar ara sıra yönetimle karşı karşıyada gelsek herşey sevdiğimizden.. Başta NovemberRain olmak üzere tüm TurkRock.com yönetici ve kullanıcılarına teşekkürler.. _________________ boşluğu anladığın zaman dolacaksın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
NoSLeeP

|
Tarih: Pzr 30.05.2004 7:24 Mesaj konusu: |
|
|
bu başlığa neden bu kadar az mesaj atılmış anlayamadım ama.
sitede baner,reklam,..vs görmek mümkün değil. server hostin gibi giderler kurucu kişi tarafından karşılanmakta. sitenin içeri mükemmel (her telden hariç ) söylenecek fazla bi söz yok teşekkür etmekten başka... |
|
| Başa dön |
|
 |
kleopatra

|
Tarih: Pzr 30.05.2004 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
hım... görmüşken şimdi, mesaj atmamak olmaz... teşekkürler her şey için, ne diyelim...  _________________ Tu was du willst. |
|
| Başa dön |
|
 |
ZoWhat

|
Tarih: Prş 17.06.2004 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
ya çok iyiyde gereksiz insanlarda var.şahsen sinir edenlerimde var ama çok sağlam bi site:)) _________________ enjoyrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Nato

|
Tarih: Prş 17.06.2004 19:56 Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir site. elinize sağlık. ekip sağlam ama arada sakat kullanıcılarda yok değil hani. böyle devam edin bozmayın,bozmayalım. _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu |
|
| Başa dön |
|
 |
yigit_KORN

|
Tarih: Pzr 20.06.2004 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
babo burası super yaaaa... _________________ .....---'''''FoR tHe LoVe oF GoD'''''---..... |
|
| Başa dön |
|
 |
cha_sach

|
Tarih: Pzr 20.06.2004 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
Hakkaten bayağı yararlı bir forum.
Birde şu ilginç atraksiyon "heyt ulan dalalım olum forumlara" tarzı insanları filtreleyen bir sistem geliştirilse biz forum halkına büyük hizmet yapılmış olacak. Herkes barış içinde mutlu mutlu yaşayacak. _________________ Votka-limon iyidir..
www.gokbilim.com | www.cilekes.com.tr | www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
SiLeNoZ

|
Tarih: Cmt 26.06.2004 4:23 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de uzun süredir forumları okuyorum.
Özellikle Müziktek çok faydalı bir bölüm.
Her defasında Mahcem'in yeni gelenlere Forum Kurallarını inatla anlatması çok olağanüstü bir çaba. Heralde 2000 mesajı varsa yarısı onları düzeltmek içindir. Diğer yarısı da toplanıp bir kitap olarak basılmalıdır bence . Başta Mahcem olmak üzere bütün forum yöneticilerinin sabrından ve güzel inadından dolayı tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum. _________________ Ton yelpazesi ne ya? Bir de analog dizmek ? |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Cum 02.07.2004 20:16 Mesaj konusu: |
|
|
geldik...kaldık....gidemedik bi türlü ne desem az  _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
highpurple

|
Tarih: Sal 06.07.2004 17:37 Mesaj konusu: |
|
|
tek kelime mükemmel tabi bi aralar bende forumları bozmadım değil neyse zaten artık nete fazla takılmıyorum böylece forumlar kurtulmuş oldu...
böyle devam (benim gibilere fırsat vermeyin)))) |
|
| Başa dön |
|
 |
redneck

|
Tarih: Cmt 10.07.2004 17:10 Mesaj konusu: |
|
|
php-nuke portalı üzerine kurulan en güzel örneklerden biri.
görsel olsun,içerik olsun ihtiyaçlara gerektiğinden fazla
cevap veriyor.
emeği geçenlere teşekkürler. _________________ close your eyes,listen to me,life always reword it's rime,whisper to your ear,your destiny and mystery of change... |
|
| Başa dön |
|
 |
aYNaLI-SuCuK "Resim albümü" Mod.

|
Tarih: Cmt 10.07.2004 17:30 Mesaj konusu: |
|
|
bu site her derde deva ! karınız sizi aldatıyormu? bu sitede bulabilirsiniz!! _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks. |
|
| Başa dön |
|
 |
vooN__

|
Tarih: Prş 22.07.2004 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
her gün en az 2 saatimi ayırıyorum turkrock a.. ulan sevgilimle ilgilenmiyorum o kadar... daha ne diim ki... çok ii devam...  |
|
| Başa dön |
|
 |
asipsikopat09 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 25.07.2004 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
abi yağcılıga kaçanlaro kınıyorum yalaka olmayın kendiniz olun böle daha güzelsiniz ha bu arada teşekkürler turkrock.com _________________ DÖTE GİREN ŞEMSİYE AÇILMAZ!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Pts 09.08.2004 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
bu siteye ilk girdiğim günden beri bir daha ayrılamadım..hazırlayanlara teşekkür mü etsem kızsam mı bilmiyorum şaka şaka, kızılır mı hiç ya, bu sitede emeği olan tüm kullanıcılara saygı-sevgi-selamlar... _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

Kayıt: Sep 24, 2005 Mesajlar: 436 Nerden: ..i.s.t.. en ücra köşesi (kimse bulamıyor)
|
Tarih: Sal 24.10.2006 0:02 Mesaj konusu: |
|
|
iyiki varsın Turkrock yürü be kim tutur seni  _________________ hayat nedirki bir düş,
gördüğün kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
|