Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Hangisini alsam başlığı)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Hangisini alsam başlığı)
Sayfa 1, 2, 3 ... 75, 76, 77  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 0:02    Mesaj konusu: Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Hangisini alsam başlığı) Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bundan sonra X ytl param var hangi gitarı almalıyım sorularınızı buradan sorabilirsiniz, kolay gelsin Smile
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Climaxgitar

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar selam. yakın zamanda almayı düşündüğüm epiphone les paul goth studio - epiphone les paul standart arasında kalmış durumdayım. bu gitarlar hakkında biraz bilgiye ihityacım var. alternative-progressive rock'a hangisi daha yatkındır hangisi daha uzun ömürlüdür? elimde 900 ytl civarı birikmiş para var ve sanırım biraz daha ekleme yapabilrim. yardımlarınızı bekliyorum
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi sen o paraya direk git adam akıllı bi 2.el gitar al.o epiphone lardan on kat güzel gitarlar var sonucta.kesinlikle 1.el alıp carcur etme derim.
Climaxgitar

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peki önerdiğin bi gitar var mı ? ben les paul istiyorum yani gücüm yetse gibson alırdım ama bu paraya da olmuyor..
Kont_De_La_Fere

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

@Climaxgitar
O paraya gayet temiz 2. el Jackson, Ibanez veya Fender alabilirsin hatta Epiphone LP alırsın üzerine kalan parayla amfi, pedal, manyetik alabilirsin.
Sonuçta paranın alabileceği tüm gitarları gör dene derim.
Saygılarımla
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
desmodus

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar washburn lyon akustik gitara ne kadar para verilir sizce? bir de 300-400 milyona güzel bi akustik alınabilir mi verilen paraya değecek bişey??
equin

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm lınktekı gıtar tıpınde we rengınde 300ytlye kadar bır gıtar aradım we bı arkadas fender Bullet_Standard_Stratocasterı onerdı sızce nası rock turu calıcam bu o praya ıstedıın tıptekı bulacagın ıyı bır gıtardır dedı iste link tabı siyahını ıstıorum sızde onerırmısnz yoksa baska tawsıelerınız warmı? http://img169.imageshack.us/img169/176/bulletstandardstratocasaf3.jpg

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=390&gid=109
Başa dön
Deckert

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

M rosa akustik elektro almayı düşünüyorum, sahnedede kullanıcam , kullanan bilen arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Başa dön
rocker_hawk

MesajTarih: Pts 08.01.2007 0:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar ben aslında fender stratocaster alacaktım ama telecaster ın ton aralığının daha iyi olduğu söyleniyor...(Metallica, kurban, duman, çilekeş, nirvana vs. çalıyoruz).Aslında ben pek blues çalmıyorum. Telecaster mı stratocaster mı tavsiye edersiniz??
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Pts 08.01.2007 0:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

telecaster ile metallica garip geldi.yani bence soylediğin grup ağarlığında stratocaster bile yeterli gelmeyebili.nirvana dısında uygun olan yok.ama ille de iki ise stratocaster alman daha akıl karı.en azından manyetik modifiyesi ile istediğin tonu alabilirsin.
KaRaBaSH

MesajTarih: Pts 08.01.2007 2:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ton çeşitliliği dedin mi bence kesinlikle ibanez prestige serileri, clean tonum daha bi güzel olsun, tonum da az çok çeşitli olsun dedin mi amerikan fender, grubunun sounduna göre tele ya da strat. ama bu gitarlarla (fenderlerle) hardcore/nu metal yapılmaz döverler adamı.
dark_sun

MesajTarih: Pts 08.01.2007 3:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadslar bende bu x20 den var tüneldeki zuhalden aldım.benim kafama takılan şu adam bana dediki gitar 180 dolar ama sana 160 dolar olur ve o fiyata aldım.ama bakıyorum mydukkana felan x20 ler 215 dolar.yoksa mydukkandaki x20 daha iyi bir x20 mi yoksa zuhaldeki adam ikinci el x20 mi sattı bana da fiyatı öyle düşük söyledi yoksa cok büyük bi kıyakmı gecti bana.karısık oldu ama idare edin
Başa dön
zidane10

MesajTarih: Pts 08.01.2007 4:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam arkadaşlar.Ben yaklaşık 1500YTL ile 1700YTL arasında bir gitar almayı düşünüyorum.Fakat bu paraya amfi de alacağım.Amfiyi Marshall MG30DFX olarak düşünüyorum.Sert tonlar istiyorum fakat tek düze çalmak da istemiyorum yani sadece metal değil blues da çalınabilecek bir gitar olsun.Birkaç model araştırdım içinden hangisini önerirsiniz veya sizin bir öneriniz varsa hangisidir?

Modeller:
-ESP LTD KH-202
-Ibanez 2550
-Ibanez 2570
-Jackson MG DkMG Dinky
Veya bir squer strat alıp fenderin manyetiklerden takıp güzel bir elden geçirmeyle fendere yakın bir gitar mı alayım?
Görüşlerinizi bekliyorum...

Şimdiden teşekürler.
Başa dön
KaRaBaSH

MesajTarih: Pts 08.01.2007 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dark_sun;
sana sattığı fiyat bana normal göründü. mydukkanda 215 dolar olan gitar gerçekte 185-190 dolardan yukarı olmaz zaten. zuhal de iyi indirim yapar, kendi ibanezimden biliyorum, 550 dolardan açıp sonra 430 dolar gibi bir paraya gelmişti gitar. yanında 10 w marshall amfiyle 520 dolara falan gelmişti.
zidane;
bence istediğin şeye seçeneklerden 2550 veya 2570 yakın. aralarındaki seçim sana kalmış. squiere fender manyetikleri takmak ve bir şey beklemek evdeki sunta masaya fender manyetik takıp tel gerip çalmak gibi geliyor bana nedense. 1700 liranın 300ü amfiye gitse kalan 1400 liraya düzgününden 2. el bir amerikan fender bulman mümkün.
SupHomie

MesajTarih: Pts 08.01.2007 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

squierleri rahat bırakın ya ben gayet memnunum : P
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi MSN Messenger
Kont_De_La_Fere

MesajTarih: Pts 08.01.2007 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zidane10 demiş ki:
Selam arkadaşlar.Ben yaklaşık 1500YTL ile 1700YTL arasında bir gitar almayı düşünüyorum.Fakat bu paraya amfi de alacağım.Amfiyi Marshall MG30DFX olarak düşünüyorum.Sert tonlar istiyorum fakat tek düze çalmak da istemiyorum yani sadece metal değil blues da çalınabilecek bir gitar olsun.Birkaç model araştırdım içinden hangisini önerirsiniz veya sizin bir öneriniz varsa hangisidir?

Modeller:
-ESP LTD KH-202
-Ibanez 2550
-Ibanez 2570
-Jackson MG DkMG Dinky
Veya bir squer strat alıp fenderin manyetiklerden takıp güzel bir elden geçirmeyle fendere yakın bir gitar mı alayım?

Şimdiden teşekürler.

Şimdi şahsi görüşüm KH-202'yi baştan elemek, çünkü Türkiye'de çok pahalı bu gitar, aynı meblaya 602 falan olsa neyse ama 202 gerçekten o paraya biraz kötü kaçar.
Ibanez'lerin çok yönlü gitarlar olduklarını söylerler, ben çok kullanmadığım için bilmiyorum ama 2550 ve 2570'deki hsh manyetik konfigürasyonu ideal olabilir. DKMG'nin aktif EMG'leriyle (2006 ve daha yeni modellerin) belki de istediğin clean tonları alamayabilirsin. Bir de yazdığın gitarların hepsinde Floyd Rose denen sistem var ve blues çalanlar genelde sevmezler bu köprüleri bunu da unutma.
Ancak yine de bu üç gitar da gayet kullanışlı ve kaliteli; bu yüzden tavsiyem hepsini dene, gör, iyice içine sindir ve öyle al.
Saygılarımla
Başa dön
alpburak12

MesajTarih: Pts 08.01.2007 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beyler paramın yettiği kadaryle fender (meksika) start yada telecaster alcam.Fakat hangisini alsam diye düşünüyorum..Floyd rose kulanmıyorum.Tarz rock ama çok sert onlar istemiyorum.Biraz da telecaster ın şeklinden dolayı onu almayı istiyorum bir öneriz varmı ?
Ozzfish

MesajTarih: Pts 08.01.2007 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zidane10 demiş ki:

Modeller:
-ESP LTD KH-202
-Ibanez 2550
-Ibanez 2570
-Jackson MG DkMG Dinky

Şimdiden teşekürler.

benim tavsiyem japon jackson alıp dk2 yada mg pull push taktırman böylelikle süper strat soundu da alırsın tabi manyetikler seymour sa 2006 model ve üstü jackson (mg alırsan ek masrafın daha artıcak)

ayrıca anfide de roland cube 30 u mgdfx30 dan daha çok tavsiye ederim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rocker_hawk

MesajTarih: Pts 08.01.2007 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KaRaBaSH demiş ki:
1700 liranın 300ü amfiye gitse kalan 1400 liraya düzgününden 2. el bir amerikan fender bulman mümkün.

Ben bi türlü bulamadım... Laughing
KaRaBaSH

MesajTarih: Pts 08.01.2007 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Japonya üretimi Telecaster, nadir bir seridir

aslında bu gitar amerikanı aratmaz, aratmayı bırak oturmuş ağacıyla falan amerikanlara fark bile atabilir. istanbuldaysan bir dene istersen srv müzikteymiş. fiyatı da pek uygun..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 75, 76, 77  Sonraki
1. sayfa (Toplam 77 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız