Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Moderator şikayeti
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Moderator şikayeti

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
edaffy

MesajTarih: Cmt 06.01.2007 16:47    Mesaj konusu: Moderator şikayeti Alıntıyla Cevap Ver

lütfen ilgilenirmisiniz çok sinirim bozuldu moderatorleri nereye kime nasıl şekilde şikayet edebilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim bulamadım boşu boşuna konuştuğumuz topic kilitlendi ya Evil or Very Mad ve anlamsız bir gerekce yüzünden

DaveMustaine_64 isimli moderator bu açıklama ile ilgli müzik enstirümanları bölümündeki zuhal müzik başlığını kilitlemiş bulunmaktadır.

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes neredeyse bütün firmalardan rahatsız, konuşulanlardan çıkan sonuç herkesin dikkatli olması gerektiği yönünde. Sinir stres seviyesi artmadan biz bu konuda nasıl bir yol izleneceğine karar verene kadar "geçici" bir süre kilitliyorum bu başlığı. Diğer firma başlıklarında da bir süre bu tarz eleştiri mesajları yollamazsanız sevinirim Very Happy

neden hocam bana açıklama getirin biz düzgn bir şekilde şirketler ile ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerimizi belirtiyoruz.BUNA BİR AÇIKLAMA İSTİYORUM!
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cmt 06.01.2007 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İnternet ortamının özgürlüğü sınırsız.Siz de bu özgürlüklerin arkasına sığınıp konuşabildiğiniz kadar konuşuyorsunuz, iyi güzel.Peki o başlıklarda firmalar hakkında provakasyona kadar varan olumsuz düşüncelerini paylaşan adamların kaç tanesi gidip de ilgili mağaza müdürüyle konuştu?

Bir atasözü vardır "her horoz kendi çöplüğünde öter" diye.Siz bunu iyi benimsemişsiniz.O başlıklara firma yetkililerinin gelmesini bekliyorsunuz çünkü burası nasıl olsa sizin ortamınız.Birlik olup adamların hakkından geliriz diyorsunuz.Aynısını toplanıp mağazaya giderek yapın hadi, kaçınız doğru düzgün konuşabilecek o adamların karşısında çok merak ediyorum.

Küçük çocuklar gibi bu olay sana vuran çocuğu öğretmene şikayet etmeye benziyor.Mağazada çalışan bana kötü davrandı, hadi Turkrock'a başlık açayım...

Şimdi bir de o mağazalar açısından bakın olaya.Şunu kimse inkar edemez ki ülkemizde çok fazla özenti gençlik var.Yaş 17 olunca kulağa küpe takıp eline gitarı alanların sayısı her geçen gün artıyor.Bunlardan onda birinin sadece can sıkıntısından mağazalara alet denemek için gittiğini düşünün bir de.Tabi siz de onlardan biriyseniz söyleyebilecek sözüm yok, buyrun açın başlığınızı.

Kendinizi orada çalışan elemanların yerine koyun.Herkes pahalı gitarları denemek ister.Peki ya alıcı olmadığı her halinden belli biri yüksek fiyatlı gitarları denemek istediğinde ne yaparsınız?Eline verip aman bir yerini vuracak diye ecel terleri mi dökersiniz ya da ciddi alıcı olduğundan emin olmayı mı seçersiniz?Çünkü o gitar onun sorumluluğunda.Herhangi bir zarar gelse onun maaşından kesilecek, sadece eğlence olsun diye deneyen çocuğa hiç bir şey olmayacak.

Açılan başlıkların içeriklerinde sadece firmalara olan kin kusulmasaydı emin olun DaveMustaine_64 o başlığı kilitlemezdi.Halbuki bir adam da gelse dese ki şu mağazaya şu ürün gelmiş fiyatı da böyle böyle...İşte o zaman başlık amacına ulaşmış olur çünkü ortada bir bilgi paylaşımı vardır.Hala diyorsanız ki yok ben nefretimi kusacağım, onun yeri burası değil.Kimler şikayetciyse onlar gider mağaza müdürleri ile konuşur, derdini anlatır.Uygun bir üslupla gittiğinizde halledilmeyecek problem olduğunu düşünmüyorum.
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Cmt 06.01.2007 19:18    Mesaj konusu: Re: Moderator şikayeti Alıntıyla Cevap Ver

edaffy demiş ki:
lütfen ilgilenirmisiniz çok sinirim bozuldu moderatorleri nereye kime nasıl şekilde şikayet edebilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim bulamadım boşu boşuna konuştuğumuz topic kilitlendi ya Evil or Very Mad ve anlamsız bir gerekce yüzünden

DaveMustaine_64 isimli moderator bu açıklama ile ilgli müzik enstirümanları bölümündeki zuhal müzik başlığını kilitlemiş bulunmaktadır.

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes neredeyse bütün firmalardan rahatsız, konuşulanlardan çıkan sonuç herkesin dikkatli olması gerektiği yönünde. Sinir stres seviyesi artmadan biz bu konuda nasıl bir yol izleneceğine karar verene kadar "geçici" bir süre kilitliyorum bu başlığı. Diğer firma başlıklarında da bir süre bu tarz eleştiri mesajları yollamazsanız sevinirim Very Happy

neden hocam bana açıklama getirin biz düzgn bir şekilde şirketler ile ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerimizi belirtiyoruz.BUNA BİR AÇIKLAMA İSTİYORUM!

Peki bir kere de biz sizden bir konuda açıklama beklesek olur mu?

Başlığın neden kilitlendiğiyle ilgili açıklamayı ben başlıkta yapmışken neden tekrar aynı açıklamayı istiyorsunuz? Smile

Moderasyonun amacı işler çığırından çıktıktan sonra yanlış işleri yapan üyeleri siteden atıp başlığı kilitlemek, silmek değildir. Ne yazık ki bir çok insan öyle sanıyor ama..

Başka bir firmayla ilgili olan olayların farkında mısınız bilmiyorum? Bu gibi olaylarda bir sorun olduğu zaman X müzik şirketi gelip internette "ben bu siteyi nereye kadar şikayet edebilirim?" diye başlık açmayacaktır. Yasal yollardan yapması gerekeni yapacaktır Smile Onun için biz bu konuda kesin olarak nasıl bir tutum izleneceğine karar vermeden, gerektiği durumda yine başlıkları kilitleyeceğim...
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
edaffy

MesajTarih: Cmt 06.01.2007 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tamam sizde haklısınız sabah biraz kafam dağınıkdı saçmalamış olabilirim fakat yinede yani ne bileyim banaa biraz ters geldi sayın hellhound kesinlikle özenti gençlik ile alakam yok.17 yaşında bile daha küçüğüm fakat tamam karşıdaki dükkan sahiplerinin tarafındanda bakalım fakat ama benim küçük olmam gidip orda gitar denemem bnm için bir oyun değildir hiç bir zaman amacım gidip orda gitar hakkında daha fazla bilgi alıp görmek dokunmak çalmak açısndan giderim ve aldığımda olmuşdur benim o özenti rockculardan küçükde olabilir ama onların bakdıkları o pahalı gitarları belki aladabilirim değilmi ? yani sadece eğlenmek için ben hiç bir zaman gitmedim gitmemde sonuçda işm olmaz.eğer ben orda çalışan bir eleman olsam eğer denettirirdim sonuçda alabilecek biriside olabilirdi o kişi sonuçda çarpsada nasıl olsa sigorta vardır yada karşıdaki o kadar ne bilim yani çarpıpda kaçacak kimse olmaz gibime geliyor yada ben çok iyimserimdir.

DaveMustaine_64

kusura bakmayın yani ben bir anlık değişkle yazmışım o mesajı tabiki sizde haklısınız ama ne bileyim yani çok ileri gittiğimizi düşünmedim ben.en azından ordaki çalışanların tavırları felan sadece bana karşı yada başkasına karşı olmadığını öğreniyorduk yani herkese karşı böyle birşey yapılıyorsa neden gidip şikayet etmiyelim yani en azından bende her horoz kendi çöplüğünde öter olayı yok ben sonuçda dediğm yerler oldu mesela niye böyle ilgisiz davranıyorsunuz die ters cevap alsamda neyse yani sonuçda konuda geçen müzik firmasına veya firmalarınada kendimiz gidip yine şikayet edebilirdik.ama tabi benim düşüncem bu.saygılar teşekkürler yinede en azından cevap verdiğiniz için iyi akşamlar
Distopier
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 06.01.2007 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İleri gitmekten öte, yapılan iş yanlış.

firmayla ilgili kötü deneyimler yaşamış olabilirsiniz.

Ama bir firmanın adını bu şekilde kötülemek suçtur. Sizin rakip firmandan bir eleman olmadığınızı da kimse bilemez. Öyle olduğu için demiyorum.

Kötü mağaza elemanlarının şikayet yeri o mağazanın müşteri hizmetleridir, müdürüdür. Yine kötü mağaza fiyatlarının (aşırı yüksek ya da aşırı düşük) ve kötü mağazanın şikayet yeri distribütörlük veren firmalardır.

İzmir'de compel'in bayilik verdiği bir yeri direk olarak compele bildirmiştim. Şu an başka yerlerde de var. Çözüm bulabiliyorlar.

Fakat bunu özellikle mağazanın bihaber olduğu ortamlarda yapmak provokasyona girer. Adamların da ruhu duymaz. duyduğunda da yasal işlem başlatır Smile
DaveMustaine_64

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 3:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

edaffy demiş ki:

DaveMustaine_64

kusura bakmayın yani ben bir anlık değişkle yazmışım o mesajı tabiki sizde haklısınız ama ne bileyim yani çok ileri gittiğimizi düşünmedim ben.en azından ordaki çalışanların tavırları felan sadece bana karşı yada başkasına karşı olmadığını öğreniyorduk yani herkese karşı böyle birşey yapılıyorsa neden gidip şikayet etmiyelim yani en azından bende her horoz kendi çöplüğünde öter olayı yok ben sonuçda dediğm yerler oldu mesela niye böyle ilgisiz davranıyorsunuz die ters cevap alsamda neyse yani sonuçda konuda geçen müzik firmasına veya firmalarınada kendimiz gidip yine şikayet edebilirdik.ama tabi benim düşüncem bu.saygılar teşekkürler yinede en azından cevap verdiğiniz için iyi akşamlar

Çok ileri gittiğinizi ben de düşünmüyorum Smile Başlığı zaten ileri gitmeden bu firmalar konusunda nasıl bir tavır takınılacağı belirlensin ve ona göre davranılsın diye kilitledim, belki aynen bundan önce olduğu gibi devam ederiz ama kesin ve net bir karar almamız gerekiyor Smile
Başa dön
soulwalker

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 5:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyide o zaman laylaylom un başlığını neden kilitlemiyorsun. onun cevabını verir misin bana? ayrıca alım satım mod u(hellhound) gel birlikte gidelim.istanbul üsküdar da oturuyorum. hadi gidelim lütfen. özel mesaj ile kararlaştıralım tarihi vve gidelim.forumda da üstüne basa basa yazdım yaşadığım olaylar diye. daha ne kadar açık olabilirim. ayrıca çifte standart bu laylaylom un başlığında kilitleyin o zaman.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
soulwalker

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 5:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayrıca 21 yaşındayım 6,5 yıldan beri gitar çalıyorum. ayrıca nefret kusulması demişsin hellhound laylaylom müizk başlığını bir oku lütfen.ikisi arasındaki karşılaştırmayı yap bakalım.nerede ne kadar çok nefret kusulmuş görürsün.
soulwalker

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 6:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Distopier demiş ki:
İleri gitmekten öte, yapılan iş yanlış.

firmayla ilgili kötü deneyimler yaşamış olabilirsiniz.

Ama bir firmanın adını bu şekilde kötülemek suçtur. Sizin rakip firmandan bir eleman olmadığınızı da kimse bilemez. Öyle olduğu için demiyorum.

Kötü mağaza elemanlarının şikayet yeri o mağazanın müşteri hizmetleridir, müdürüdür. Yine kötü mağaza fiyatlarının (aşırı yüksek ya da aşırı düşük) ve kötü mağazanın şikayet yeri distribütörlük veren firmalardır.

İzmir'de compel'in bayilik verdiği bir yeri direk olarak compele bildirmiştim. Şu an başka yerlerde de var. Çözüm bulabiliyorlar.

Fakat bunu özellikle mağazanın bihaber olduğu ortamlarda yapmak provokasyona girer. Adamların da ruhu duymaz. duyduğunda da yasal işlem başlatır Smile

arkadaşım gidelim görelim.laylaylomda bana nasıl davrandılar zuhalde bana nasıl davrandılar. laylaylom la ilgili olduğunda firma adı kötülenmiyorda zuhal ile ilgili olduğunda neden kötüleniyor?bakın arkadaşlar saat sabahın 5 i ve ben bu saatte bu mesajı yazıyorsam demek ki ciddi bi şeyler. ve benim burayı keşfetmem biraz geç oldu.en sonunda başlık açtım diğer tarafada(müzik enstrümanları) öyle buldum.o yüzden özür dilerim kirlettiğim için orayı. evet cvplarınızı bekliyorum.
Başa dön
DaveMustaine_64

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

soulwalker demiş ki:
iyide o zaman laylaylom un başlığını neden kilitlemiyorsun. onun cevabını verir misin bana? ayrıca alım satım mod u(hellhound) gel birlikte gidelim.istanbul üsküdar da oturuyorum. hadi gidelim lütfen. özel mesaj ile kararlaştıralım tarihi vve gidelim.forumda da üstüne basa basa yazdım yaşadığım olaylar diye. daha ne kadar açık olabilirim. ayrıca çifte standart bu laylaylom un başlığında kilitleyin o zaman.

Neden bu konuyu bu kadar olay yapıyorsun? Yani bir başlık kilitlendi diye neden ayaklanıp Tünel'e gidilsin, biraz sakin ol, işler düzenine girecektir... Bir başlık için bu kadar uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum Smile
Başa dön
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

soulwalker demiş ki:

Benim firmalar ile bir sorunum yok, gitmeme gerek de yok.

soulwalker demiş ki:
ayrıca 21 yaşındayım 6,5 yıldan beri gitar çalıyorum. ayrıca nefret kusulması demişsin hellhound laylaylom müizk başlığını bir oku lütfen.ikisi arasındaki karşılaştırmayı yap bakalım.nerede ne kadar çok nefret kusulmuş görürsün.

Laylaylom başlığımı okumadığımı nerden biliyorsunuz?Oralarda bunları yazıp da zaten kinini kusmaya hazır adamları kışkırtmaya gerek duymuyorum.Farkettiyseniz açılan Zuhal başlığında da yazım yok, Laylaylom'da da.Hiçbiriniz farkında değilsiniz bir adım öteye geçemediğiniz gibi siteye zarar veriyorsunuz.O başlık yüzünden site kapanma noktasına geldi.Açık dursaydı Zuhal başlığı yüzünden de problem çıkacaktı.Sonunda ne olacak, aa site kapandı...İstediğiniz buysa buyrun yazın ama konunun ciddiyetinin farkında değilsiniz.O başlıklarda gelip biri küfür etse, firmalara saysa sövse başlığı açanalar, provake edenler olaydan kolayca sıyrılacak ve sonuçta "kendi çöplüğünüz" gibi gördüğünüz siteye zarar gelecek.

Alım-satım bölümünü takip edenler bilir, tek bir firmaya savaş açtığım olmuştu çünkü insanları kandırmaya çalışıyorlardı(çakma PRS'leri Amerikan diye satmaya çalışan kuruluş).Firmada özel mesaj yolu ile tehdit bile etti.Öyle bir durum tekrarlanırsa yine ne pahasına olursa olsun mücadele veririm çünkü yasal olarak işlem bile başlatsalar kendi başları ağrır.Ama burda ticari yükümlülüklerini yerine getiren, usulune uygun satış yapan firmalara sadece öznel nedenlerden laf söylenmesine aklı başında bir insan göz yumamaz.

Olayıları bu boyuta getirirken sonradan olabilecekleri de düşünün, anlık sinirle hareket etmeyin derim.Sonuçta bizler zararlı çıkarız.Nefretinizi kustuğunuz firmalar değil.
soulwalker

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DaveMustaine_64 demiş ki:
soulwalker demiş ki:

Neden bu konuyu bu kadar olay yapıyorsun? Yani bir başlık kilitlendi diye neden ayaklanıp Tünel'e gidilsin, biraz sakin ol, işler düzenine girecektir... Bir başlık için bu kadar uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum Smile

ama çifte standart değil mi bu? laylaylom başlığı kilitlenmiyor zuhal başlığı kilitleniyor.ben sadece çifte standarta ve haksızlığa karşıyım.
Başa dön
soulwalker

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Benim firmalar ile bir sorunum yok, gitmeme gerek de yok." demişsin hellhound.

evet senin olmayabilir ama orada kaç kişinin sorunu vardı? sorunu olan kişiler var ve şikayetler aynı. demek ki yaşanmış şeyler bunlar.kimse uydurmuyor bunları. en azından ben uydurmuyorum.

"Hiçbiriniz farkında değilsiniz bir adım öteye geçemediğiniz gibi siteye zarar veriyorsunuz." demişsin hellhound.

yaşadığım bir olayı anlatmanın neresi siteye zarar onu
anlamış değilim.ticari bir kuruluş müşterisine it gibi davranıyorsa tabi ki bunu deklare edeceğim.tüketici hakları denen bi şey var.bir malı alırken tabi ki kontrol edeceğim.o mal hakkında bi kaç soru soracağım.bu da benim hakkım. ha şikayet olayına gelirsek ben bunu başka mercilerde de şikayet edebilirim ama konu burayıda ilgilendiriyor ve burdakilerin çoğunu ilgilendiriyor.

"Açık dursaydı Zuhal başlığı yüzünden de problem çıkacaktı" demişsin hellhound

eğer oradaki yazılanları sahiden iyi okumuş olsaydın sohbetin gayet seviyeli bir biçimde sürdüğünü görecektin.problem çıkabilir mantığıyla her başlığı kilitleyin o zaman.bunun garantisi yok ki.tamamen varsayımdan yola giderek almışsınız bu kararı.ha tabi ki daha önceden yaşanmış bi olay var önünüzde.benim bu kadar bu konunun üstünde durmamın nedeni orayı kilitlememeniz olmuştur.
şayet ne laylaylom un koruyucu meleği ne de zuhal in düşmanıyım.objektif gözle yaşadıklarımı sizlerle paylaştım.bu forumada zarar vermek düşündüğüm en son şey olur.ayrıca buranın kendi çöplüğümüz olmadığınında en azından ben farkındayım bu konuda bir şüphen olmasın.burada yazan kişilerin hepsinin bir ortak noktası var.zarar gelmesini bizde istemiyoruz sizin kadar.umarım anlamışsınızdır beni.bu konuyuda daha fazla uzatmıyorum.
Başa dön
edaffy

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam biz niye neden zarar vermek isteyelimki nede olsa bu bir forum bilgilerimizi v.s paylaşıyoruz asla zarar vermek istemeyiz.
sayın soulwalker haklı yani normal sohbet devam ediyordu sakince eğer bir zaten edebsizlik yapan olursa hemen siliyorsunz ve yapmayacaklarını düşünüyorum daha öncede dediğim gibi ben çok iyimserim sanırım ondan dolayı olumlu düşünüyorum. saygılar.
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pts 08.01.2007 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerekli açıklamayı yukarıda moderatör arkadaşlar belirtmiş, altına da bu konuyu tartışıp, düşüneceğiz diye not düşmüşer. Bu durumda yeni bir sonuç ortaya çıkana kadar tartışmanın çok anlamı yok.
Uygulama ile ilgili karar verildiği zaman burada yeniden tartışabiliriz.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız