Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Roland Alpha Juno 1
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Roland Alpha Juno 1

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
artoferror

MesajTarih: Prş 15.04.2004 5:39    Mesaj konusu: Roland Alpha Juno 1 Alıntıyla Cevap Ver

Efendim çok havada kaldım... Durdum, aradım, kudurdum... Dayanamadım; soruyorum...Hemen... Synth'in özellikleri arasında şu gözme çarptı "Aftertouch ve Velocity" yok denmiş... Hayır, synth için durum belki normal de acaba midi için de mi geçerli bu hikaye? Çünkü eğer Aftertouch ve Velocity bilgisayar üzerinden ayarlanıyorsa...yani...çok anlamlı o zaman...
İşte şu anda "Gerzakalı" midinin olayı o, herşeyi bilgisayar çözer dersiniz diye de korkuyorum Wink , ama ne çare Katmandu'da Kuru fasulye&soğan ne ise benim için de midi öyle bir mevzu... Şayet mümkünse biraz erdem rica edecektim? Şimdiden teşekkürler... Embarassed
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratengin

MesajTarih: Prş 15.04.2004 6:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herhalde yanlış bir imgeleme var.Kullandığın klavye ne gönderirse,gönderdiğin nesne onu algılıyor Idea .Tabiri caizse kadın erkek paylaşımından çok uzak olan bir olgu Smile Juno 1 de velocity denen kavram zannedersem yok Shocked . (YOK) Yani o klavyeyi midi arabirimiyle bilgisayarına(computer) kurgalarsan herşey aynı tuş şidetiyle bilgisayarına uyarlanacak. Ama gelen şiddeti kullandığın programla değiştirebilirsin. Benim gibi realiteye önem veren hasta bir insansan bu alet cinayet işlemene sebebiyet olabilir. Cinayet sonrası polisler sorarsa midi bağlantılarını'' Yapmadığını,yapmaya çalışsan bile sadece kullanıcı olduğunu, bir internet sitesi tarafından baştan çıkartıldığını söyliyebilirsin. Bizim için sorun değil hükümette tanıklarımız var Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
domokun
Doruk Somunkıran

MesajTarih: Prş 15.04.2004 8:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O aletler cok eglencelidir yahu, nostalji yapti simdi bende bu Very Happy

Tipik Roland tarzi, "beni kullanma!" diye bagiran kriptik bir LCD display, birtakim esrarengiz dugmeler, falan filan, fakat canavar gibi sesler elde edebilirsin biraz kurcalarsan.

MIDI controller olarak kullanmak o alete ve kendine haksizlik olur, fotograf makinesiyle film cekmeye calismak gibi. Velocity yok, aftertouch yok, aletin uzerindeki sesler icin bunlar pek buyuk eksiklik sayilmaz ama bugunun 12 kez layer edilmis piyano seslerini bununla calmak biraz ayip olur.

Muzik teknoloji tarihinden eglenceli bir sayfa...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
artoferror

MesajTarih: Prş 15.04.2004 23:57    Mesaj konusu: Teşekkürler Alıntıyla Cevap Ver

Hmmm... Bu; bi taşla iki kuş zihniyetime son vermem gerektiğini anlamam için son nokta oldu... Midi için boş bi klavye al, takıl çal... Synth'i de bağla bi yandan... Ah maddiyat gözün kör olsun... Dostlar sağolsun... Olsun...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız