Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - sistem önerisi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

sistem önerisi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
roni

MesajTarih: Prş 01.04.2004 18:21    Mesaj konusu: sistem önerisi Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar bir türlü karar veremedigim su hususta sizden yardim istiyorum.
olay su: 500 -600 milyon bütcem var.ve ben bu bütceyle bi m audio mobilpre ve bir behringer b1(bana önerilen cond microfon) almayi düsünüyorum.bu ikisini alinca belki 24 bit kayit yapamam ama en azindan gitari direk baglarim ve preampliye ihtiyac duymam.bir kac ay bu sekilde idare ettikten ve isi ilerlettikten sonrada bi digi 002 benzeri bir sistem alirim diye düsünüyorum.

sizce bu sakat bir düsüncemi?yoksa bu paraya daha iyi bir sitem kurabilirmiyim.preamplisi ,microfonu ve ses karti olan.
ne dersiniz.kararsizligimi forumdaki mesajlarimdan anlamissinizdir .ama hersey güzel müzik üretmek adina!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mahcem

MesajTarih: Prş 01.04.2004 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer bekleyebiliyorsan paranı biriktir ve bir Digidesign Digi002 al derim.
roni

MesajTarih: Prş 01.04.2004 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cok hizlisin mahcem abicim ama o kadar bekliyemem ve yapmam gereken kayitlar var.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Serdar_ANT
Ant Müzik Ltd. Yetkilisi

MesajTarih: Pts 12.04.2004 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar...
Öncelikle gitar kaydı ise amaç Edirol UA-3 kullanabilirsin...
Direkt olarak ensturman girişi bulunmakla beraber condanser mikrofonda çalıştırabilirsin...
USB bus powered bi sistemdir.
veya istersen gitar trakcs adlı bir set var bu sette 1 ad. ua-3 ve cakewalk tabanlı bir program gelmektedir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız