Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Radical Noise
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Radical Noise
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
s_hifty

MesajTarih: Pzr 11.04.2004 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bundan yermisin bundan yermisin amanin gittim gaza geldim flütle çıkardım orayı he Very Happy çok iyi grup(tu) önceki albümlerini dinlemedim ama daha sert olduğnu duydum en kısa zamanda almayı düşünüyorum
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fofay

MesajTarih: Sal 27.04.2004 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olmadı ama Make aWish daha iyi bir albümdü diğer albümleride güzeldi...Ama birleşebilirler gibi gözüküyoo.Kerem'e hastayım tanıştım mükemmel 1 insan...HARDCORE NOT DEAD...anti'lerde dağıldı ne dinleyelim biz artık...
yener

MesajTarih: Sal 27.04.2004 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

keşke birleşseler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
marco

MesajTarih: Çrş 05.05.2004 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yener demiş ki:
keşke birleşseler.
dört-beş sene önce make a wish albümü ile tanıdığım,türkiye'nin çıkardığı en sağlam hc gruplarından birisidir.

"14 More Reasons to Burn us Down" adlı,almanya'da çıkmış bir albümleri de vardır,bu albümde oldukça sağlamdır.Ankara'dan edinmek isteyen olursa,zıd'In yanında bir mekan var,ordan edinebilirler.

plan b,make a wish kadar tatmin etmese de,angry son yazdıkları en iyi şarkılardan birisi vallahi,keşke dağılmasalardı.
fofay

MesajTarih: Prş 06.05.2004 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne güzel zıplamıştık İzmir konserinde seyirciyle bütünleşen iki grup:Antisilence ve R.N make a wish'te kopmuştuk hatta şarkıyı bana söylettirmişti.Keşke bir daha toplansalar ayaklansak bişeyler olumu acaba.Ama bir ara toplanma konseri vermişlerdi
s_hifty

MesajTarih: Prş 10.06.2004 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu müthiş grubu nasıl arka sayfalarda bıraktık ya pedro loco nun yazılarını non serviam dan hatırlayan varmı
Başa dön
alt_mus_freedom_peace

MesajTarih: Cum 11.06.2004 0:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben hatırlıyor gibiyim..ondan yer misin bundan yer misin?plan-b zamanları mı neydi..
sanırım o sayının kapağında jeff buckley vardı??
yanlış hatırlamıyorsam!!
s_hifty

MesajTarih: Cum 11.06.2004 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

izmir de olanlar eleman ilanımızı göreceklerdir radical noise un plan-b albümünün kapağı arka planımızı süslüyor işte hard core la yanıp tutuştuğumuzu gösteriyoruz çok dehşet bir şey oldu güvendiklerime özel mesajla gönderebilirim çünkü cep telefonlarımız var
Başa dön
fofay

MesajTarih: Cum 11.06.2004 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaw pedro loco'yu emre'mi unutmak mümkünmü?Ne manyak yazılar yazardı be.zaten kırdığı bagetin haddi hesabı yok.izmir'de konsere gidenler bilirler deli gibim eğlenmiştik zaten göl gazinosunda sahne yok.iç içeydik kerem'le felam yane..
davulcuolmakisteyenadam

MesajTarih: Pzr 13.06.2004 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fofay demiş ki:
Ne güzel zıplamıştık İzmir konserinde seyirciyle bütünleşen iki grup:Antisilence ve R.N make a wish'te kopmuştuk hatta şarkıyı bana söylettirmişti.Keşke bir daha toplansalar ayaklansak bişeyler olumu acaba.Ama bir ara toplanma konseri vermişlerdi

abi o konserde sen de mi vardın harikaydı en cok gaza geldigim konser bi de 2 sarkısını biliyodum toputopu pogo esnasında hiç tanımadıgımız bi eleman arkadasın gözlugunu kırmıstı arkadas kor olarak devam etti konsere acaba o eleman senmiydin??
bi de bingolun neresinden kiğıyı bilirmisin???
s_hifty

MesajTarih: Pzr 13.06.2004 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya arkadaşlar lütfen susun Sad böyle bir konserden haberim yoktu ne zamandı türkiyedeki en sevdiğim 3 gruptan ikisi izmir de konser veriyor ve benim haberim bile yok inanmıyorum Sad
Başa dön
umuT777

MesajTarih: Pzr 13.06.2004 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bazen'in üstüne parça tanımam. adamlar türkiyede tekti ya. umarım yeni radical noise'lar gelirde seve seve dinleriz. ama onların yerinin dolacağını sanmam çok yazık oldu...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hasonowic
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.06.2004 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

umuT777 demiş ki:
bazen'in üstüne parça tanımam. adamlar türkiyede tekti ya. umarım yeni radical noise'lar gelirde seve seve dinleriz. ama onların yerinin dolacağını sanmam çok yazık oldu...
umarım gelirler........

''Müzik endüstrisindeki teröre tepki gösterin. PULP bar'a HAYIR!''
Başa dön
yoknikmik

MesajTarih: Cmt 19.06.2004 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lan nasıl dağlıırlaar laaan...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alp

MesajTarih: Sal 22.06.2004 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye de hardcore grubu yokmu diye aranırken, bulaşıkçı bir arkadaşım al sana 'angry son' dedi. Nu- metal ve hardcore u karıştıran insanlar için türkiyede ki en iyi örneklerden biri Radical Noise bence. Ve böyle bir grubun 'bazen' gibi bir şarkı yapması ayrı bi olaydır benim için. dağılmaması gereken bir grup
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umuT777

MesajTarih: Sal 22.06.2004 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alp demiş ki:
dağılmaması gereken bir grup

gruptu be hoca. onlar dağılalı çok oldu. bazen'i dinliyorum şu anda da hakkaten adamların dağıldığı gerçeğinden kaçmak istiyorum. çok iyilerdi neden dağıldılar anlam veremiyorum Sad
Başa dön
hasonowic
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 23.06.2004 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grup elemanlarından bazıları yeni gruplarla tekrar çıkacak deniyo ama bakalım... inşallah bi şekilde geri dönerler......
Başa dön
umuT777

MesajTarih: Prş 24.06.2004 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasonowic demiş ki:
grup elemanlarından bazıları yeni gruplarla tekrar çıkacak deniyo ama bakalım... inşallah bi şekilde geri dönerler......

katılıyorum. umarım dönerler...
Başa dön
tentacruel

MesajTarih: Sal 29.06.2004 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

radıcal noise yeni keşfettiğim bi grup. kaseti elime ilk aldığımda daha dinlemeden grubun kalitesini anladım . gerçekten çok iyiler.izmirde bi konser vermişler galiba bi daha gelirlermi Question [/i]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
s_hifty

MesajTarih: Sal 29.06.2004 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biz grup dağıldı diyoruz(ne yazıkki) sen yaramıza tuz basıyorsun Sad ilk albümü dinleyen varmı
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Sonraki
3. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız