| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1780 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Sal 19.09.2006 5:35 Mesaj konusu: |
|
|
Limp, açıkçası beni baydı. Ciddi baydı. The Unquestionable Truth'un "The Truth" şarkısından beridir Limp Bizkit sağlam dönse demekten başka elimden bir şey gelmiyor. Nerde "3 Dollar Bill, Y'all$" ve "Significant Other"lar? Nerde? Kayboldu gitti... Limp Bizkit benim için sadece bu iki muhteşem eserle var. _________________ But who pulls the strings that you are attached to?
Who pours the gas that you are a match to? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
yunuce-lee

|
Tarih: Sal 19.09.2006 11:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Sabırsızlıkla tutp2 yi bekliyoruz artık, yeni çıkacak albümü cidden çok merak ediyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
sound666

Kayıt: Mar 11, 2006 Mesajlar: 1536 Nerden: Kuyu Dibi(Üçkuyular-izmir)
|
|
| Başa dön |
|
 |
yunuce-lee

|
Tarih: Prş 30.11.2006 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
fred durst yeni albümün bu yıl bitmeden çıkacağını söylemiş myspace de hayırlısı bakalım
bu arada seneye limp bizkit avrupa müzik ödülleri için Türkiyeye gelecek diye bir söylenti var ortada doğrumu ki bu acaba |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Prş 30.11.2006 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
eskiden gelseydi çok heyecanlanırdım..ama şimdi pek anlamı yok benim için.. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
_JiMi_

Kayıt: Oct 08, 2006 Mesajlar: 203 Nerden: Ankara/Dil ve Tarih-Cografya Fak.
|
Tarih: Cmt 02.12.2006 7:55 Mesaj konusu: |
|
|
Son albümleri direk rage against the machine vokallerine hakim...tarzlar yine de benziyor ama önceki albümlerine bakarak direk bir rage against özentiliği olmuş diyebilirim kolaylıkla..zaten fred durst rage against hayranı bi insan olduğu için pek te şaşırmadım açıkçası  _________________ Hit The Fukin' Floor ! |
|
| Başa dön |
|
 |
firat1653

|
Tarih: Cum 26.01.2007 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
| olsun özensinler ratm ye güzeldir hoştur ayrıca severiz ya bu grubu gelsinler türkiyeye bunlar kadar eğlendiricek adam zor bulunur =) |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cum 26.01.2007 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
Bana verdiği heyecanı kaybettim gibi... _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Cum 26.01.2007 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
çok eleayağa düşürdüler grubu..özellikle de Fred..çok maymunluk yaptı rezil etti kendini de grubu da..şöhret fazla geldi arkadaşa..şimdiğ MTV bile sallamaz oldu..inşallah şapkasını önüne koyup bu durumları düşünür ve hepimizi şaşırtacak bir geri dönüş yapar.. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
RocK_n_FrosT

Kayıt: Jul 03, 2006 Mesajlar: 75 Nerden: valla ben de bilmiyorum
|
Tarih: Cmt 27.01.2007 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
çıkardığı her yeni albümle gözümden düştü...umarım yeni albümü de hezimete uğramaz....ama ilk 2 albümü muhteşemdi..bir de ''the'' serisi fena değildi..
takip edemedim de, bir ara grup dağıldı filan diye duydum ne oldu ne bitti bilen varsa aktarabilir mi aceba...........saygılar _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğu için yönetim tarafından silinmiştir ama biz bu yazıyı yazarak silememiş duruma geldik |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1780 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Cmt 27.01.2007 20:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Daishuman demiş ki: | | çok eleayağa düşürdüler grubu..özellikle de Fred..çok maymunluk yaptı rezil etti kendini de grubu da..şöhret fazla geldi arkadaşa..şimdiğ MTV bile sallamaz oldu..inşallah şapkasını önüne koyup bu durumları düşünür ve hepimizi şaşırtacak bir geri dönüş yapar.. |
Wes Borland'ın da payı hiç az değil. Adam suyunu çıkarttı işin, ve üstelik de Limp Bizkit'i terk etme sebebi olan hiçbir projenin de adı sanı duyulmadı. Akabinde gruba geri dönüp sonra hemencecik ''Limp Bizkit benim için bitti'' açıklamaları... ne yaptığını ciddi bilmiyor anlaşılan.
Fred Durst'e gelince, onun suçu da az buz değil. Zavallı Mike Smith'i Wes Borland için şutlaması, sonra Charlie Banks filmi uğruna grubu bırakması, Unquestionable Truth'ta yapamadığı vokaller... şaşmamak lazım, bu grup kendi elemanları yüzünden dağılacak yakın bir zamanda, demedi demeyin. _________________ But who pulls the strings that you are attached to?
Who pours the gas that you are a match to? |
|
| Başa dön |
|
 |
TAria

|
Tarih: Cmt 27.01.2007 21:00 Mesaj konusu: |
|
|
Eskiden bayıldığım bir gruptu
Ama artık dinlemek bana işkence gibi geliyor bir grup ancak bu kadar berbatlaşabilir |
|
| Başa dön |
|
 |
mystery_

|
Tarih: Cmt 17.02.2007 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
Three Dollar Bill Yall, Significant Other, Chocolate Starfish And The Hotdog Flavored Water albümleri olmak üzere ben Limp Bizkitin eskilerini daha çok severim.
bu arada resmi sitesine uzun bir süredir girilemiyor. Bir site bukadar uzun sürede mi yenileniyor? Bana saçma geldi. İster istemez LB dağılıyor mu acaba gibi bir soru kurcalıyor insanın beynini .. _________________ Mystery Last Fm Page |
|
| Başa dön |
|
 |
Supp

|
Tarih: Cmt 17.02.2007 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
3 dolars bill ve hot dog albümlerindeki müthiş hava diğer albümlere yansımadı cok.ama izlediğim en ii canlı performansa sahip gruplardan olduğu kesin...basscı sam rivers ve davulcu john otto kuzenler ve jazz kökenliler... _________________ suphi güzeloğlu
jelibon-davul |
|
| Başa dön |
|
 |
yunuce-lee

|
Tarih: Pzr 18.02.2007 1:28 Mesaj konusu: |
|
|
| mystery_ demiş ki: | Three Dollar Bill Yall, Significant Other, Chocolate Starfish And The Hotdog Flavored Water albümleri olmak üzere ben Limp Bizkitin eskilerini daha çok severim.
bu arada resmi sitesine uzun bir süredir girilemiyor. Bir site bukadar uzun sürede mi yenileniyor? Bana saçma geldi. İster istemez LB dağılıyor mu acaba gibi bir soru kurcalıyor insanın beynini .. |
evet ya bu kadar zaman geçti hala bişey yok myspace sayfalarıda öyle en son okuduğum bloglarda fred durst filmlerini bitirmiş tutp2 için kolları sıvamış çok derin bir sessizliğe büründüler ya dediğiniz gibi dağılma aşamasındalar yada muhteşem bir şekilde geri dönecekler tabi benim temennim geri dönmeleri çok özlüyorum 3 dollar bil yall significan other ve chocolate starfish zamanlarını bu arada limp bizkitten yeni haberler için www.lbunderground.de sitesine göz atabilirsiniz site almanca bilginize
bunuda wikipedia da buldum
The Unquestionable Truth (Part 2)
No cover available
Studio album by Limp Bizkit
Released TBA 2007
Recorded June - October 2005, August 2006 - present
Genre Nu Metal, Rapcore
Label Geffen
Producer(s) Limp Bizkit
Ross Robinson |
|
| Başa dön |
|
 |
yunuce-lee

|
|
| Başa dön |
|
 |
thebarbarous

|
Tarih: Sal 13.03.2007 13:49 Mesaj konusu: |
|
|
..................
En son thebarbarous tarafından Sal 04.03.2008 19:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
dead__star

|
Tarih: Sal 13.03.2007 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
eskiden linkin park ve limp bizkit dinleyip piyasa yapardı gençlik,o zaman çok kıl olurdum bu gruplara.ama bayatlayıp başka gruplara kayılınca önyargım kalktı ama yine de hala çok da dinlenebilir olduklarını düşünmüyorum.her iki grup da 3-4 şarkıdan sonra sıkmaya başlıyor beni. _________________ --Rocker89 returns--
http://www.turkrock.com/member-viewprofile-1958.html |
|
| Başa dön |
|
 |
gitartiz

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 4:59 Mesaj konusu: |
|
|
yeni albüm hiç gelmesin bence böyle bıraksınlar da o eski güzel günleriyle albümleriyle şarkılarıyla hatırlayalım =) _________________ Gitar @ Playground
IBANEZ-DigiTech-BOSS-MXR-ADD+-WASHBURN |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 9:12 Mesaj konusu: |
|
|
bence de hiç gerek yok çıkarmasınlar albüm fln fred zaten sürekli seks albümleri çıkarıyo. çoçukluğumun en güzel gurubunu hep ozmnlardaki gibi hatırlamak istiyorum.
Mod. Uyarısı: Forum Kurallarına uyalım, Türkçe'mize dikkat edelim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|