Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Veda Hutbesi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Veda Hutbesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
silent_guitar

MesajTarih: Pts 20.11.2006 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Purgatory demiş ki:
O zaman bana bu istihbaratı veren kişinin üzerine bineyim ben.. Evet evet.. Rezil ettin ulan beni cümle aleme..!!! Laughing

Laughing Sağlam kaynaklarla çalışınız Emrah Bey. Wink

Sevgiler...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
metal_up_your_ass_

MesajTarih: Pts 27.11.2006 6:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kütahya hava er eğitim tugayı bekle beni yarın ordayım Sad Sad Sad forumda zaman zaman ateşli şekilde tartıştığım arkadaşlar hakkınızı helal edin Sad gitmek var dönmek yok Sad 2008 şubatta görüşmek üzere by
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PuNcHiE

MesajTarih: Sal 28.11.2006 0:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayırlı tezkereler Wink
Başa dön
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Sal 28.11.2006 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Has dedenizin şafağı 12'den sonra 80 (yazı ile: seksen) BAŞKA YOK:)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DARK-LORD

MesajTarih: Sal 28.11.2006 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
Has dedenizin şafağı 12'den sonra 80 (yazı ile: seksen) BAŞKA YOK:)

Sana neremle güldüğümü artık sen tahmin edersin Laughing ulan 2 yılı tükkettin Laughing
rainbow

MesajTarih: Prş 30.11.2006 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de geçenlerde aynı şeyi söylüyordum kendisine. 3 farklı yıl, iki yılbaşı, en az 3 bayram görüyor askerde herif Smile
Başa dön
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 30.11.2006 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Planlı programlı gitti askere.. 1 ay hesap yaptı böyle tutturabilmek için..

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
misanthrope-viper

MesajTarih: Cum 01.12.2006 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metal_up_your_ass_ demiş ki:
Kütahya hava er eğitim tugayı bekle beni yarın ordayım Sad Sad Sad forumda zaman zaman ateşli şekilde tartıştığım arkadaşlar hakkınızı helal edin Sad gitmek var dönmek yok Sad 2008 şubatta görüşmek üzere by

hayırlı teskereler kardeş iyiki jandarma olmamışsın

3 yılda askerlikmi yapılır Smile kral devre 1 devre
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Aziz_Korsan

MesajTarih: Cmt 02.12.2006 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şafak 80 mi Very Happy sen teskereyi alınca benimde 180 olacak Very Happy yeni yılda istanbuldayım. görüşelim ordakiler Wink

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DARK-LORD

MesajTarih: Sal 05.12.2006 5:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

misanthrope-viper demiş ki:

Alla alla nesi varmış jandarmanın insanlara böyle laflar söylemeyin lütfen. Jandarma olmaktan jandarma komando olmaktan her zaman gurur duydum ana kuzusu gibi ağlayarak askerlik yapılmaz ana kucağı değil asker ocağı orası asker.
DARK-LORD

MesajTarih: Sal 05.12.2006 5:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aziz_Korsan demiş ki:
şafak 80 mi Very Happy sen teskereyi alınca benimde 180 olacak Very Happy yeni yılda istanbuldayım. görüşelim ordakiler Wink

Sevgili dostum benim yılbaşı planlarım hazır şimdiden ama başka bir gün müsait olursan telefonum var nede olsa alo dersin yer içer dağıtırız Laughing zevkle dinlerim anılarını Laughing
misanthrope-viper

MesajTarih: Sal 05.12.2006 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DARK-LORD demiş ki:

Alla alla nesi varmış jandarmanın insanlara böyle laflar söylemeyin lütfen. Jandarma olmaktan jandarma komando olmaktan her zaman gurur duydum ana kuzusu gibi ağlayarak askerlik yapılmaz ana kucağı değil asker ocağı orası asker.

kafayı yemeden sivil hayata karışabiliyorsan şanlısın demektir.
Doğuda çatışmaya girdinmi bilmiyorum. Ben gitmedim ve girmedim ama girenlerin halini çok iyi biliyorum. Yanında mevzide arkadaşları ölenleri. Nöbette kafası kesilenlerin hikayelerini. Sivil hayatta eline silah almadan kırkağaç veya foçaya acemi birliğine alınıp süresi yetersiz bir eğitimle doğuya pkk'nın önüne yem olarak atılanları. Anlamını kavrayamadığın bir savaşın batağına saplanıp teskerene saatler kala helikopterden vurulanları.
Daha vahimi ise doğuda başlarına geleceği bilmeden her dönem gelen 5000 tane acemiden kıçları başları oynayanları.
Ağlayarak tabiki askerlik yapılmaz ama sonunda yine analar ağlıyor

Orada askerlik yapan sensin en ii sen bilirsin kardesh
Başa dön
DARK-LORD

MesajTarih: Sal 05.12.2006 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çatışmayada girdim yanı başımda arkadaşım sol kaşından vurularak kollarımda şehit oldu, yeri geldi vurulan arkadaşı sırtımızda köye indirip ordan hastaneye kaldırdık herşeyin en ağırını yaşadım. 50 derece sıcağın altında günlerce dağda kaldım ayaklarımın altı paramparça oldu adım atarken artık kan aktığını bilirim ama yinede gözümden tek damla yaş akmadı her ne olursa olsun,yemde olsak kahramanda olsak ben ailem için ordaydım dedim çağırsınlar yine giderim. Kendini geliştirmiş bir insan o 3 aylık eğitimden sonra inan bir ölüm makinesine dönüyor. Evimde taktirler dolu başarılarımdan dolayı. İnsan sadece başarmak istesin gerisi boş. Tabi olgun bir yaşta askere gitmekte çok önemli 20 yaşında eli zikinde gezen birilerine bunları anlatmak çok zordur. 24 yaşında giden birisi çok daha farklı bakıyor olaylara.

Neyse giden bütün arkadaşlara hayırlı tezkereler sıkmasınlar canlarını en şerefli olaylardan birini yaşıyorlar. Vatan sana canım feda KOMANDO Wink
misanthrope-viper

MesajTarih: Sal 05.12.2006 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

75 günden sonra bir eğitim daha aldınmı ?
Başa dön
DARK-LORD

MesajTarih: Sal 05.12.2006 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gittiğim yerde usta birliğimde yani 15 günlük aldım o aldığın 75 günlük acemi eğitimin daha beteri yüzbaşı verdi eğitimi dedim acemi birliği sana kurban olayım Smile hergün sürünmeye razıyım. Eğitimi iyi bilmek ve anlamak gerek, genelde herkez sürünüyoruz diyor bunun anlamı nedir ?Durduk yere çalınan bir düdük ve herkezin yatması istenir neden, kurşun sesini duyduktan sonra (ortalama 200 mt mesafaden hesap ediliyor uzaklık) kendini yere atmak için 3 sn süren var bunu başarmak için hiç beklemediğin an yat sürün komutu gelir, biz türk askeri en çok sürünürken zahiyat veriyoruz çünkü sürünmeyi bilmiyoruz popomuz yanar dağ gibi yukarda ayaklarımız havaya kalmış gelin bizi vurun der gibi. Sürünürken kaç asker vurulmuştur haddi hesabı yoktur. Sürünmekten bile aciz insanlar gördüm ben. O beğenilmeyen 75 gün emin ol bilinçli insan için hayatta kalmak için herşeyi veriyorlar. Anlamak uygulamak çok önemli, Gece eğitiminde arkadan bastığımız bixi nişancısını gidip eli ile yakalayan adam gördünmü ? Benim timimdeki salak asker eli ile yakalıyor komutanım yakaladım diyor Smile adamda mal bixi ile sana bakacak Smile üstüne adını yazacak ama çocuk mal Smile Yani insanımız bu işi isteyerek yapmıyor kaçmak için elinden geleni yapıyor. 75 gün hastayım hastayım diyip revirden çıkmayan adam dağa çıkarsa ne olur şapşal şapşal etrafa bakar kör kurşunun gelmesini bekler. Ha tabi ben gönüllü gittim time gönüllü girdim dağa çıkmak için can attım, tim çavuşu oldum bölük çavuşu oldum sorumluluk aldım kaçmadım abilik yaptım sahip çıktım. Çok cahil ve bilinçsiz insanlar var çünkü. Neyse konuyu dağıtmayalım. Yeter bu kadar askeri bilgi.
ChiCcO

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya abi böyle askerlik muhabbetlerini okuyunca içim bi kötü oluyo zaten yaşıtlarım gitti geliyo bile biz hala okul derdindeyiz.

Hayatını sevdiklerinden uzak bir şekilde 6 ay ertelemek çok garip bir duygu cidden . Sad Tek sevindiğim nokta 15 ay olmaması . Wink
DARK-LORD

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Asteğmen olmazsan tabiiki Rolling Eyes

Şu askerlik olayı keşke gönüllü olanlara yaptırılsa en azından doğu görevi diyorum.

Aslında çok haklısın bu konuda, ben gönüllüydüm yine giderim diyecek kadarda gönüllüyüm hala. Bunda vatan severlik ve aşırı derecede heycanı sevmemde var Laughing bu biraz fazlaya kaçıyor belki ama ne bileyim sanırım arızalık var biraz bende Razz gönüllü insanlarla bu iş çok daha iyi ve az zaiyatla yapılır ne komutanlar illallah der ne gönülsüz adamlar. Tabi şuda var ne kadar gönüllü çıkar bu işte o da var Confused
misanthrope-viper

MesajTarih: Prş 07.12.2006 2:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mesajım silinmeden ilk 2 satırına alıntı yaptığın için sağol

turkrock yönetiminde hala anlaşılmaz korkak tutum süre gelmekte. bugün medyada konuşulan konulardan bahsediyorum ben.

Benim yazdığım mesaj askeri sır değil bugün konuşulan konulardır.
Başa dön
DARK-LORD

MesajTarih: Prş 07.12.2006 3:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet yazının içeriğini çok iyi hatırlıyorum ve silinmesi için bir neden göremedim. Kimseyi askerlikten soğutma vs. gibi şeyler içermiyordu içeriyor olsa benim yazılarım içerir Smile neyse umarım bir açıklama gelir yönetim cephesinden istanbuldan dark-lord bildirdi söz sende merkez Smile
misanthrope-viper

MesajTarih: Prş 07.12.2006 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçen aylardada komple mesajlarımı silip açtığım başlığı kilitlemişti yine bu yönetim. Gerçekler birilerini bu sitede aşırı derecede rahatsız ediyor.

Korkunun ecele faydası olmaz değil mi sevgili darklord ? Şimdi söz sende Razz
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
10. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız