Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Nickname
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Nickname

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lic_x

MesajTarih: Prş 09.11.2006 23:45    Mesaj konusu: Nickname Alıntıyla Cevap Ver

Hayırlı akşamalar...2 seneden beri bu forumda aktif olmaya çalışıyorum bu zamana kadar sizden hiçbir istediğim olmadı ve bu ilk.. Admin veya Moderatör arkadaşlarımızın mevcut olan lic_x nickimi ERL olarak değişimini rica ediyorum..Diğer aktif olduğum bütün forumlarda da bu işlemi yaptım....Teşekkürler....Saygılar.... Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingofloss__

MesajTarih: Cum 10.11.2006 0:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fakat ne yazık ki bu forumda böyle bir durum söz konusu değil sanırım... Very Happy
lic_x

MesajTarih: Cum 10.11.2006 1:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O zaman bütün fedakarlıklarımdan vazgeçip üyeliğim silenmesini talep ediyorum....
kingofloss__

MesajTarih: Cum 10.11.2006 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu dediğin kesinlikle yapılmıyor dostum...

Forum Kuralları demiş ki:
En sık karşılaştığımız durumlardan biri, forum üyelerinin foruma bir daha girmeme kararı aldıklarında, bizden üyeliklerini veya mesajlarını silmemizi istemeleridir. Bu oldukça saçma bir taleptir. Forum interaktiftir ve veritabanı desteği ile çalışır. Bir üye silindiğinde tüm mesajlarıda silinir. Dolayısıyla attığı mesajlara verilen cevaplar, alıntılar vs havada kalır, forum veritabanı açısından oldukça sağlıksız olmasının yanında zaten her ayrılan üyenin özel istekleri ile uğraşacak kadar vaktimiz yoktur. Forumdan ayrılmak için üyeliğinizin silinmesi gerekmez, artık girmezsiniz olur biter, burası sadece bir forumdur, okuldan ayrılır gibi bize gelip kaydınızı sildirmeniz gerekmez.

lic_x

MesajTarih: Cum 10.11.2006 2:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekkürler ilgin için Wink
üye silindiği zaman nick olarak misafir veya kayıtsız kullanıcı gibi yazar ama site hangi veritabanını kullanıyor bilmiyorum..yani üye silinince yazdığı mesajlar vs silinmez..Wink bu yazı sadece gelecek talepler için baştansavma ve YALAN bir yazıı olmuş kimse kimseyi kandırmasın Wink
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız