| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sevda_lp Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 07.11.2006 10:12 Mesaj konusu: |
|
|
bir türlü alışamadığım tarz ... _________________ forever turkish underground metal : self torture,cenotaph,metaroth,antisilence,radical noise,in spite,raven woods,mezarkabul...crossfire,episode 13,sabhankra,ezayah,
selftorture.net |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
sorunlu_insan_paratoneri Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 07.11.2006 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
çok derin sözleri var bu türün bröaaaaaaaaaaahhhüüüooaaaaaığhhh hööööööarghhhhhhhhhhh
en güzelide o şahane riffler rottotototcarcarcar
davulda güzel kullanılır bu türde taktakataka |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Sal 07.11.2006 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
| sorunlu_insan_paratoneri demiş ki: | çok derin sözleri var bu türün bröaaaaaaaaaaahhhüüüooaaaaaığhhh hööööööarghhhhhhhhhhh
anlayan anlıyo sen yorma güzel kafanı..  _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 07.11.2006 18:56 Mesaj konusu: |
|
|
| limp bizkit dinleyenlerde bişeyler anlıyo lbden ee ne yani? |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Sal 07.11.2006 19:06 Mesaj konusu: |
|
|
e anlıyo işte onu diyorum..röööarrrhhh falan da olsa anlıyoruz yani onu demek istiyorum..senin yorumun biraz aşağılama gibi olmuş çünkü.. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 07.11.2006 19:18 Mesaj konusu: |
|
|
| aslında haklısın ama çokda aşağılama olarak düşünmeyin geyik yaptım |
|
| Başa dön |
|
 |
lycan_from_hell Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 07.11.2006 20:53 Mesaj konusu: |
|
|
anal cunt ın kimp bizkit adına bir parçası var.
limp bizkit thinks they are black but they ara just gay
buyrun burdan yakın =) _________________ R.I.P. Dime..... |
|
| Başa dön |
|
 |
yaxy

|
Tarih: Çrş 08.11.2006 20:44 Mesaj konusu: |
|
|
napalm death in ortaya çıkardığı bi tür,benim için 2 grup var zaten biri anal cunt diğeri napalm death,bi aralar napalm death baya populerdi,tişörtlerini baya görüyorduk.Türkiye den sapık ineği biliyorum sözleri anal cunt a benzer _________________ too late to change my mind/nothing remains/I've silenced the pain-Chimaira |
|
| Başa dön |
|
 |
lycan_from_hell Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 08.11.2006 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
| yaxy demiş ki: | | napalm death in ortaya çıkardığı bi tür,benim için 2 grup var zaten biri anal cunt diğeri napalm death,bi aralar napalm death baya populerdi,tişörtlerini baya görüyorduk.Türkiye den sapık ineği biliyorum sözleri anal cunt a benzer |
napalm death aşkı kalbimizde zaten =) tişört giymesekte olur..
sapık inek iyidir ama daha iyisi var. tek kişilik proje olan dethkrüsh..
Türk işi anal cunt rip off resmen. dinle coş...
my space hesabı var aratın bulursunuz. tavsiyemdir. _________________ R.I.P. Dime..... |
|
| Başa dön |
|
 |
bullet_for_my_valentine

|
Tarih: Prş 09.11.2006 0:47 Mesaj konusu: |
|
|
| sorunlu_insan_paratoneri demiş ki: | çok derin sözleri var bu türün bröaaaaaaaaaaahhhüüüooaaaaaığhhh hööööööarghhhhhhhhhhh
bence güzel söylemişsin bu türde kendimce kaliteli bulduğum grupları dinlemeyi severim onlarda terrorizer ve napalm death'tir bir kaç grup dinlemeye çalışsamda kuru gürültü geldi bana. _________________ höYnK |
|
| Başa dön |
|
 |
SatanicaBeer

Kayıt: Jul 27, 2006 Mesajlar: 305 Nerden: Myth Side Of Ankara
|
Tarih: Prş 09.11.2006 0:53 Mesaj konusu: |
|
|
"Türk işi anal cunt rip off resmen. dinle coş..."
80lerde kalmışız anam biz... o ne ya? _________________ <div>Born to lose, live to win..</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Cum 29.06.2007 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
| lycan_from_hell demiş ki: | | yaxy demiş ki: | | napalm death in ortaya çıkardığı bi tür,benim için 2 grup var zaten biri anal cunt diğeri napalm death,bi aralar napalm death baya populerdi,tişörtlerini baya görüyorduk.Türkiye den sapık ineği biliyorum sözleri anal cunt a benzer |
napalm death aşkı kalbimizde zaten =) tişört giymesekte olur..
sapık inek iyidir ama daha iyisi var. tek kişilik proje olan dethkrüsh..
Türk işi anal cunt rip off resmen. dinle coş...
my space hesabı var aratın bulursunuz. tavsiyemdir. |
taksimdeki emo kidler...  |
|
| Başa dön |
|
 |
mer_ve

|
Tarih: Cum 29.06.2007 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
ergenlik bunalımıdır geçer
death metal varken gereksiz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 29.06.2007 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
| mer_ve demiş ki: | ergenlik bunalımıdır geçer
death metal varken gereksiz.. | "death metal varken gereksiz" demene bişey demem, kendi düşüncendir, kendi beğenindir veyahut beğenmeyinşindir...
fakat ergenlik mergenlik muhabbeti yaparsan dur bakalım derim, belki 55 yaşındayım grindcore dinliyom nolcak şimdi, ergenliğime mi geri dönmem lazım, insanların beğenilerini kendilerini birşey sanarak, kendilerini yüksek otorite sanarak aşağılamayı görev edinen insanlara anlam veremiyorum, kim ne isterse onu dinler, ne ilgilendirir ki seni... |
|
| Başa dön |
|
 |
mer_ve

|
Tarih: Cmt 30.06.2007 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
çeşitli yaşlardan dinleyenleri olabileceğini elbet biliyorum,ama grindcore un "ben metal dinliyom abi,hemde en sert grupları,çok vahşiler,asiyim bunları dinlerim ben çok psikopat vreheeeeey" mantalitesiyle dinleyen büyük bir kitlesi olduğu açık..adamlar sadist satanist piskopat filan değil,bu kitleye hitap etmek için yapıyorlar her şeyi,güzel taktik aslında...
neyi kimin dinliyceği tabii belli olmaz ama x grubunun dinleyici kitlesi deyince az çok bişeyler çağrışır değilmi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Cmt 30.06.2007 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
| Josephking_1903 demiş ki: | | mer_ve demiş ki: | ergenlik bunalımıdır geçer
death metal varken gereksiz.. | "death metal varken gereksiz" demene bişey demem, kendi düşüncendir, kendi beğenindir veyahut beğenmeyinşindir...
fakat ergenlik mergenlik muhabbeti yaparsan dur bakalım derim, belki 55 yaşındayım grindcore dinliyom nolcak şimdi, ergenliğime mi geri dönmem lazım, insanların beğenilerini kendilerini birşey sanarak, kendilerini yüksek otorite sanarak aşağılamayı görev edinen insanlara anlam veremiyorum, kim ne isterse onu dinler, ne ilgilendirir ki seni... |
+1
ve eklemek istiyorum bu tür bir çok öncüsü var dinlemediğini düşünüyorum..yorumuna da bakılırsa ..
ergenlik bunalım vs olsaydı green day vs dinlerdik ya da sapık ineği dinlemeye ergenlik döneminde olanlar gelirdi..
bilmeden ezmeye çalışmak ve batmak bu olsa gerek... |
|
| Başa dön |
|
 |
kunti

|
Tarih: Sal 06.11.2007 5:33 Mesaj konusu: |
|
|
| bu tür napalm death ile başladı ve ondan sonra çıkan grupların çoğu(hepsi diil yani) napalm death'in taklidi.sert ve dinlemesi zor bi tür,bazılarına ağır kaçabilir:)beğenmiyenler olması gayet doğal ama kötü ve kalitesiz falan demek komik olur:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 27.12.2007 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
türün en iyilerinden, sonradan dağılan isveç'li nasum'dur. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
Coreality

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
evet Nasum çok iyidir.
Grindcore yapmak her yiğidin harcı değildir. : )
Terrorizer , Circle of Dead Children , Brutal Truth , napalm death dinlerim arada ama sürekli dinlediğim bi tür değildir. _________________ Close your eyes, pray for plagues,
Cleanse this Earth, bring our dooms day...
www.myspace.com/thedeathbeforeterror |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 01.05.2008 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
bazı saçmalıklar da çıkıyor işte, daha geçen gün last days of humanity'i dinledim, dinlemeyin sakın. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
|