| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
vileshome Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 19.04.2005 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
o kasa tipinin adı les paul, yani les paul bir marka değil model.. ne demelerini bekliyodun, insanlar nasıl iletişim kuracak yazmadan.. herkes neyin ne olduğunun farkındaki burda bir muhabbet dönüyor, tabikide hepimiz bunun gibson les paul ile alakasının sadece görünüşle ilgili olduğunun farkındayız..
ne düşünerek yazıyosunuz bunları çok merak ediyorum, imkanın varsa git gitarın kopyasını yapana fırça at..
şimdi biri evinde warlock kasa gitar yapsa "warlock demeyin şuna.." mı dememiz gerekiyor.. ona keza bilumum strat dolu ortalık.. _________________ alkolik sonbahar..
C-4 gelecek huzur verecek.. www.myspace.com/c4band |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gitarist91

|
Tarih: Prş 19.01.2006 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
| 300 dolar olan modeli hangisi oluyo? |
|
| Başa dön |
|
 |
ecolips

|
Tarih: Sal 04.04.2006 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
bende caz kasa bir modeli var.. inanılmaz hafif bir gitar içi boş olmasında dolayı..ama inanılmaz bir sustain var gitarda bence fiyatına göre ton olarakta çok başarılı.. hocam'dan almıştım gitarı.. adam tam bir fender tutkunu ama bu gitarı görünce ilginç gelmiş tünelde..almış eline vurup sustain i saymışş..gitmiş amerikan fender i almış vurmuş sustain i saymış.. 5 saniye fark atmış j&d brothers fender'e şok olmuş.. hemen almış aleti.. parçalarının gitarlarını bununla kayetmiş..sonra bi jazz bass taklidi bass ını görmüş j&d nin onu alıp parçalara bass yazmak içinde bunu satmaya karar vermiş tam bende o arada gitar arıyordumki çok sevdim gitarı aldım.. çok da memnunum aslında.. rahat bir klavyesi var ve tonlar sıcak... sanırım sizin 300 dolara dedikleriniz tam oalrak les paul taklidi olanlar tünelde sormuştum.. bendeki model için 500-520 dolar arası fiyat verdiler...
lakin ben şimdik gitarı satabilirm..studyo açma durumları var paraya ihtiyaç olcak..isteyen olursa görüşelim..şimdi demeyin gitarı satmak içinmi o kadar övdün diye.. yok hayır hakkaten bu fiyata kaliteli gitarlar üretiyorlar _________________ İKİ - Düş http://www.ikimusic.com/indir/iki_dus.mp3
İKİ - Sade http://www.ikimusic.com/indir/iki_sade.mp3
İKİ - Mutsuz Son http://www.ikimusic.com/indir/iki_mutsuz_son.mp3 |
|
| Başa dön |
|
 |
almbfsek

|
Tarih: Prş 06.04.2006 10:53 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar bu J&D'nin LC3 modelinin fiyatını bilen var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
bandito

|
Tarih: Prş 15.06.2006 15:06 Mesaj konusu: |
|
|
bu gitarı alma durumum var.hakkında bilgisi olan varmı 375$ 6 ay taksit olayı var. bu fiyata başka birşey bulamadım gibi.epiphone istiyordum bu fiyata yok. sx yada cort falan da ilk tercihim değil.zaten cort un bu fiyata böyle gitarı yok.sx in var ama sx e de güvenemedim.modeli jd sh 30 _________________ Drug&SEx&Drug&Rock'n Roll&Sex&.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 15.06.2006 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
| vileshome demiş ki: | o kasa tipinin adı les paul, yani les paul bir marka değil model.. ne demelerini bekliyodun, insanlar nasıl iletişim kuracak yazmadan.. herkes neyin ne olduğunun farkındaki burda bir muhabbet dönüyor, tabikide hepimiz bunun gibson les paul ile alakasının sadece görünüşle ilgili olduğunun farkındayız..
ne düşünerek yazıyosunuz bunları çok merak ediyorum, imkanın varsa git gitarın kopyasını yapana fırça at..
şimdi biri evinde warlock kasa gitar yapsa "warlock demeyin şuna.." mı dememiz gerekiyor.. ona keza bilumum strat dolu ortalık.. |
benim demek istediğim les paul değil les paul taklidi demeleri gerektiği. |
|
| Başa dön |
|
 |
RamonDiabLo

|
Tarih: Prş 15.06.2006 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
Bende 1 senedir JD brother'sın EC3 modelini kullanıyorum.Hoş bi gitar güzel tonları var arkadaşlara tavsiye ederim. Pişman olmazsınız yani...
gitarını merak edenler için resmi sitesini veriyim
http://www.jandd-guitars.com/
[/code][/quote][/url] |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Pzr 22.10.2006 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
bende strat kasa var oldukça iyi gitarlardır daha iyisini almadıgım sürece elimden çıkarmam.yani memnunum.şimdide biraz modifiye ettim ki daha bi tatlı oldu yani j&D tavsiye ederim.az para çok iş. _________________ satılık gigbag/ehx 12at7 |
|
| Başa dön |
|
 |
unchosenone

|
Tarih: Pzr 22.10.2006 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
| j&d ler nerenin malı oluyor? |
|
| Başa dön |
|
 |
blink-182-

Kayıt: Mar 14, 2004 Mesajlar: 28 Nerden: istanbul - antalya
|
|
| Başa dön |
|
 |
hautparleur Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 01.11.2006 2:00 Mesaj konusu: |
|
|
j&d lerin işçiliği kesinlikle ama kesinlikle Epiphonelardan çok çok çok daha iyi...Bundan 6 sene evvel ki Epiphoneları ilk "Yapalı" getirmişti türkiyeye Fulya'da güzel bi dükkanları vardı babamla gitmiştim.O zaman direk Les Paul Custom ı almıştım...fakat tabiki sattım ibanez japon rg550 mi alınca...Çok mu hayal kurmuşum nedir hiç beklediğim gibi çıkmamıştı o gitar...zaten bir gitarın burguları,vidaları ve özellikle manyetiğinin üstü paslanıyosa o gitardan hayır gelmez...
Şimdi 3 ay evvel J&D Les Paul 59' geçti elime...Rengi falan çok karizma sunburst varii bişi..çok sevdim yani gitarı kısacası şimdi elimden gelen modifiyeleri yapıyorum geçen gün Gibson Usa manyetik aldım üstüne daha taktırmadım ama gitara bakınca "len ne güzel yapmışlar" diyosun...belki 3000$ lık gibsonım olur bigün ona 100 kat fazlasını derim ama 300 ytl ye aldım bu gitarı...
epiphone u olanlar alınmasın sakın ama bu yazım elindeki parayla alabilceğinin en iyisini almaya çalışan arkadaşlara gitsin : Les Paul kasa gitar alıcaksanız J&D lere bir göz atın..Epiphone a o kadar para bayıcağınıza manyetikleri değiştirir,sapını baştan aşşağı gözden geçirtir bir de kız arkadaşınızla boğazda balık yersiniz... _________________ Efsane video Megadeth severler kaçırmasın :
http://www.youtube.com/watch?v=AKCsIMtXD8E&mode=related&search= |
|
| Başa dön |
|
 |
changes

|
Tarih: Çrş 15.11.2006 19:53 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşımdada var çok hoş gitar
En son changes tarafından Prş 12.06.2008 12:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Cmt 10.02.2007 11:41 Mesaj konusu: |
|
|
| blink-182- demiş ki: | | çin malı |
taiwan malıdır.yanlış bilgi olmasın. _________________ satılık gigbag/ehx 12at7 |
|
| Başa dön |
|
 |
Reeve

|
Tarih: Cmt 10.02.2007 11:46 Mesaj konusu: |
|
|
Yapilan yorumlarda abarti yok, fiyatina gore cok guzel gitarlar. Ben tiplerini sevmiyorum aslinda belki siyaha falan boyatcam bakalim..
Set-In sap birlesimi les paullerini oneriyorum ben, isciligi ve performansi bu fiyat araligina gore tek kelimeyle super  |
|
| Başa dön |
|
 |
gogostar

|
Tarih: Cmt 10.02.2007 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
Demek ki bu gitarların da birisi diğerini tutmuyor. Aralık ayında İzmir'de 2 mağazada çeşitli modelleri denedim, bazılarını denemeye bile tenezzül etmedim...
O dönemde asıl amacım kendime ucuz yollu bir SX Tele falan almaktı. Gitarı acımadan kullanacaktım, evde pratik yaparken vs... SX'ler beni hüsrana uğratınca satıcılar J&D önerdiler. Zaten kampanya da vardı o dönem (hala var mı bilmiyorum, %50 indirim miydi neydi...).
İlk gördüğüm bir strat oldu. Transparan, güzel bir boyası vardı. Genel olarak vasat bir gitardı. Diğer mağazaya geçtiğimde biraz daha LP tipi gitarlar yoğunluktaydı. Gördüğüm manzara karşısında çok oldum orada. Metal aksam (hardware) berbattı. Stoptail ve köprü üzerinde en kromajlı yerlerde kocaman çapaklar vardı.
Ayrıca işçiliğin daha fazla olduğu (flamed maple üzeri transparan boya, binding vs.) LP tiplerindeki işçilik ilk strata göre oldukça vasattı.
O tecrübeyle hem SX'lerden hem J&D'lerden uzak durmaya karar verdim. İkisinin de eve sokulacak modeline rastlamadım çünkü... |
|
| Başa dön |
|
 |
yndnrg7321

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
Türkiye'de neresi satıyor bu gitarları _________________ WUUUU MARSHALL JTM45&1960A |
|
| Başa dön |
|
 |
Xmax

|
Tarih: Cmt 07.06.2008 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar bu markanın telecaster ları hakkında bilgisi olan varmı nasıllar fiyat performans açısından ? |
|
| Başa dön |
|
 |
umutkoruyan

|
Tarih: Pts 09.06.2008 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
bende jd v100 kullanıyordum ilk aldıgımda fiyatına göre kalitesi çok yüksekti zaten elime alır almaz kılıfa sok dedim satan adama kaçırmamak için
sap ayarı falan mükkemmel yapmışlar kusursuzdu
yani başka bir gitar almaya yada denemeye gittiginde bakıyosun sap ayarı ve benzeri şeylerin ayarları gerekiyo bunda hiç öle bi problem yaşamadım sadece manyetikleri biraz zayıf kalıyo oda normaldir diye düşünüyorum verdigin parayla kıyaslarsan. lafın kısası çogu uzak dogu mallarının kalitesinden çok daha iyi bir işcilikleri var |
|
| Başa dön |
|
 |
Monster_YGT

|
Tarih: Pts 09.06.2008 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
| İzmir'de nerede bulabilirim bu j&d lerden ? |
|
| Başa dön |
|
 |
end_of_beginning

|
Tarih: Pts 09.06.2008 19:15 Mesaj konusu: |
|
|
Karşıyaka çarşıda pan kitapevinin olduğu sokakta eski karşıyaka sinemasının olduğu pasajda... _________________ Cort EVL-K6+POD X3+Marshall AVT-50 |
|
| Başa dön |
|
 |
|