Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - j-station
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

j-station

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sekoser

MesajTarih: Cmt 03.04.2004 17:40    Mesaj konusu: j-station Alıntıyla Cevap Ver

forumlarda rastladım....
bu alet nasıl bırsey bilgisi olan?
vamp yada pod gibimidir?
birde ben bunu amerikada bir arkadasıma gondertsem fiyatta karım zararım nasıl olur(fiyatı hakkında fıkrıniz var mı)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
davulzade

MesajTarih: Cmt 03.04.2004 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en ucuza zzsounds.com ya da musiciansfriend.com dan bulabilirsin bir de www.froogle.google.com da ismini yazıp arat orada da fiyatları daha ucuza görebilirsin.Yanlız bu yukarıda yazdığım siteler kredi kartını türkiyeden kabul etmiyor.Yani amerikada kayıtlı bir kredi kartıyla dolayısıyla arkadaşının kartıyla almalısın.J stationu denemedim ama işlev açısından pod ve v-amp 2 gibi olduğunu duydum.Ve daha ucuzmuş.
Kolay gelsin
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skatheist
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Pzr 04.04.2004 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

J-Station üretimden kalktı, musiciansfriend de yok. Ben geçenlerde extra ucuza düşürdüm bir adet. Bir süre kullanıp gönderdim sonra. POD dan daha insancıl daha natürel bir alet kanatimce. (POD 1 ile kıyaslıyabliyorum ancak, daha yenilerini kullanmadım )
Ama ne olursa olsun " they are not the real thing"
Yaşanılmaz modeling aletler ile
Başa dön
Dark-Saga

MesajTarih: Pts 05.04.2004 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İstanbul'daysan Zuhal Müzik te bulabilirsin fiyatını bilmiyorum ama peşin ödemede %10-15 civarı indirim yapıyorlar ve taksit kartların da hepsi geçiyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Scot

MesajTarih: Pts 05.04.2004 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bildiğim kadarıyla Johnson, Digitech ve de DOD aynı firmanın değişik markaları, o yüzden Genesis 3 ile J-Station sound olarak benziyor diyorlar. Eğer J-Station bulamazsan Genesis 3 bulma şansın var hala. Fiyatları oldukça düştü genesislerin. Ben geçenlerde amerika'dan aldım bir genesis 3, j-station kullanmadım hiç.

Modelling olayı bence çok pratik bir olay, Birçok profesyonel kullanıyor modelling olayını stüdyolarda, o yüzden teknolojiyi kullanma taraftarıyım ben de... Örnek vermek gerekirse, ingiliz Total Guitar dergisi her ay bir cd veriyor yanında, çoğu şarkı POD 2 (artık galiba XT kullanıyorlar) ile hazırlanmış oluyor ve de dinlerseniz oldukça profesyonel hazırlanmış şeyler. Acayip iyi bir kulağa sahip olmak lazım gerçeğinden ayırt etmek için.
Başa dön
skatheist
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Pts 05.04.2004 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer iyi bir gitarın varsa modeling olayına girmek mantıksız oluyor. POD a ne taksan aynı sound ediyor. İster çöp bağla ister deluxe strat aletten aynı ses çıkıyor nerdeyse
Başa dön
davulzade

MesajTarih: Pts 05.04.2004 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok abi pod xt gelişmiş o zaman çünki biz epiphone les paul(kore)
ile ve single coil orta seviye bi gitarla kullanıyorduk.Sonra bir arkadaştan amerikan stratocaster bulduk inanılmaz farketti.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız