Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Asosyallik
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Asosyallik
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
saxon

Nerden: hem kusursuz cinayetler çağından hem de rüzgarlı deniz kıyısından...

MesajTarih: Pts 02.10.2006 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yapmacıklık anlamsız elbet...neysen o'sun...
asosyal insanların toplum içerisinde daha zorluk yaşayacağını düşünürsek işte söz alma babında yahut düşündüklerini ifade etme anlamında...
sıkıntı yaşadıkları yaşayacakları açık...
üzerinde durulması gereken yahut benim durduğum bir mevzu asosyal bi insanın çevresindeki kişilerin dostlarının yardımıyla daha da sosyalleşebilmesi...kişilik sorunudur...ama zamanla paylaşımla asosyal insanın dünyasına girilerek bişekilde sosyallik yakalanabilir...
buzz

MesajTarih: Sal 03.10.2006 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya aslında olay tamamen ortamla ilgili yani kişinin bulunduğu ortamda dostluk kurabileceği tipte insanlar varsa pek te bir aktif olabilir ama çevresindeki insanlar tabiri caizse kafa dengi değilse kişi pek te muhabbet kuramaz dolayısıyla asosyal olabilir
hazzall

MesajTarih: Pts 23.10.2006 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JosephPetrozza
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 23.10.2006 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

asosyallik bence karakter olayı değil,tamamıyla piskolojik bi sorun....
Pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin ruhuyuz, o ucuz formayı o velede etiketini koymadan diken komşu teyzenin ruhuyuz, sözün özü 'halkın takımı'yız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HornyDevil

MesajTarih: Pts 23.10.2006 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence tercihte olabilir..yani açıkcası birkaç dostum olmasa kendimi işime okuluma uğraşlarıma verirdim..cünkü onların dışında yaşanılıcak bir sosyal cevre yok pek etrafımızda..
cz

MesajTarih: Sal 24.10.2006 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Toplumun iğrençliği insanı Asosyal yapar bence
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gorona_85

MesajTarih: Prş 02.11.2006 3:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cz'ye göre bütün toplumlar iğrenç Smile

asosyallik psikolojik bir sorundur. teoman'da asosyalmiş, hatta sosyal olmak için içiyormuş Very Happy bayılıom o adamın sarhoşken konuştuklarına Smile

saygılar
mysticofblood

MesajTarih: Cmt 04.11.2006 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Asosyallik bence de psikolojik bir sorun;ancak bu sorunun temelinde yatan bence toplumsal takıntılarımız, ailevi baskılar, egitim vs.. Aslında tarsılacak cok uzun ve derin bir konu..
Başa dön
morgaine

MesajTarih: Cum 10.11.2006 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

insanlarla fazla kalınca boğuluyorum ama onlarsızda yapamıyorum galıba neyım ben asosyal mı eger asosyalsem evet ben asosyalım ve halımdende memnumum dıceğim tek sey bu olurdukonu hakkında heralde.
gokcen

MesajTarih: Pts 13.11.2006 5:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teknoloji başlıbaşına bir nedendir
Pwng

MesajTarih: Cmt 02.02.2008 8:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pitch-dark demiş ki:
Asosyallik ve sosyallik arasında çok ince bir çizgi vardır aslında.İnsan ne tamamen asosyaldir ne de tamamen sosyal..
Sosyal olmak deyimi genelde gezmek,tozmak,ortam yapmak vs.gibi algılanabiliyor.Fakat aslında bu kavram biraz daha geniş bir alanı kapsamaktadır.Hayatın kimi dönemlerinde insan daha önceki faaliyetlerine ilgisiz kalabilir,kabuğuna çekilmek isteyebilir fakat bu durum kalıcı olduğunda psikolojik bir problem halini alır.
Asosyalliğin önemli bir nedeni de kişinin çok hızlı yaşamış ve hayatını kısırlaştımaya ihtiyaç duymuş olması olabilir.
Fakat böyle durumlarda evde kös kös oturmaktansa birey internet yolu ile ya da gazete dergi,kitap,tv,radyo yolu ile kendisini güncelde tutabilir ve bu düşüşü engelleyebilir.Fakat buradaki en vah dedirtecek sorun,aynı dünyayı paylaştığı "insan"denen varlıktan uzaklaşmaya başlamasıdır.
Sanırım ben de mixed-social bir insan oluyorum.Ama boş kaldığımda mutlaka birşeyler bulurum kendime.Mesela 1 ay hiç sinemaya gitmiyorum.Kimi dostlarımdan uzak tutuyorum kendimi.Ama şuan yine başladım hızlı yaşamaya,öğrenmeye..Ruh durumuna göre değişen bir kavramdır diyor sözümü bitiriyorum.Yaşasın antisosyaller,seviyorum onları!

Bende seni seviyorum.
Başa dön
buzz

MesajTarih: Pts 04.02.2008 2:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya bi de evde oturmak şöyle bişey benim kendimi en rahat hissettiğim yer kendi evimdir ne bileyim tamam bi yerlere çıkmak gezmek tozmak iyi de ben kendimi en rahat evimde yanlız kalınca hissediyorum
bu asosyallik mi yani sizce
rocksyek

MesajTarih: Pts 04.02.2008 2:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buzz arkadaşm kendini evinde rahat hissetmenle falan asosyalliğin bi alakası yok o zevk meselesi ya bnce asosyallik ruhsal sorunlarla alakası ki insanların çoğunda ve bazı dönemlerinde olabilir bu durum.insanlara karşı bi uzaklık insan içine çıktında kendini rahatsız hissetme ne bilim çevreden kendini soyutlamayla alakalı bi durum illa her zaman insan içine çıkılcak dye bşey yok belki bazen insan yüzü hatta insan sesi bile duymak görmek istemio işte bu noktada asosyallik devreye giriyo(bazen de iyi oluo ama ya bu asosyallik falan Laughing
Başa dön
disturbed_one

MesajTarih: Çrş 06.02.2008 5:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Asosyal insanları yadırgayamıyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xgzmx

MesajTarih: Cmt 09.02.2008 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sürekli evde oturmak,tembellik yada piskolojik bir sorun..
mat-rock_musty

MesajTarih: Pzr 10.02.2008 0:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tabiki herşey insanın kendinde bitiyor szöüne inansakta çevre insanı kendini göremeyecek kadar kendine hapsedebilir,yakınındaki insanların çocukların iyilikleri için uygulamalardır ençok çocuğu özgüveninden yoksun bırakan ve doğal olarakda asosyal yapan.
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Pzr 10.02.2008 22:27    Mesaj konusu: asosyallik Alıntıyla Cevap Ver

Tahmin ettiğim veyahutta anlayabildiğim kadarıyla toplum fobisi olan, toplumla iç içe olmayı tam bir başarı ile tatbik edemeyen, insanlara isteklerini rahat bir şekilde açıklayamayan..vs bir insan olduğumu kabul ediyorum... Lakin bu sorunu zamanla aşacağımı düşünüyorum. Yüzde yüz asosyal olduğum söylenemez galiba.

En son bir_kereye_mahsus tarafından Prş 21.02.2008 22:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gorona_arxebo

MesajTarih: Pzr 10.02.2008 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

insanın bazen asosyal olası gelmiyo değil. son 1 haftadır eve kapandım ders ve internetten başka uğraşım olmuyodu ki bundan sonra olacak gibi görünüyo. tek başıma çok güzel bi tatil geçirmiş gibi hissediyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blindfold

MesajTarih: Pzr 10.02.2008 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence o hayatı fazla uzatma derim çünkü girdap gibi ders ve internet olayı hele bide öss ye hazırlanıyosan adamı bitirir....
gorona_arxebo

MesajTarih: Pts 11.02.2008 0:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok bu geçici bi dönemdi. bu hafta 7 sınavım var, onlar içindi bu özen Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sonraki
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız