Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
beynin sağ lobu ile sol lobunun milisaniyeden daha küçük bir zaman farkı ile çalışması, bir taraf diğer taraftan önce algıladığı için, geç algılayan taraf bu olayı daha önce yaşamış gibi olur. sinir aksonlarındaki minik bir sapmadan kaynaklanır.
bu aralar banada sık oluyor...ben pek hoşlanmıyorum bu olaydan gerçi ama oluyor...herkes farklı birşey söylüyor..aynı ya da benzer şeyleri papağan gibi tekrar etmenin anlamı yok..oluyor geçiyor işte... _________________ WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU HaD ThE FLoWeR iN YouR HaND? Ah, WhAt THeN?
bir ara bütün rüyalarım gerçek olurdu veya uykusuz oldugum zaman rüyayla gerçegi ayırt edemem..bence bu zihnin bir oyunu diil tarih tekerrürden ibaret derler ya hayat da tekrarlardan ibaret bence...bu benim fikrim tabii... _________________ m.shadowss
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız