| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Autopsy_table

|
Tarih: Cmt 03.04.2004 12:32 Mesaj konusu: Deicide |
|
|
Deicide grubu ilk olarak 1990 yılında kendi ismini taşıyan Deicide albümü ile piyasaya atıldı. Yıl 1990. Piyasayı kökünden salladı bu albümle. Bir çok kişinin favori grubu oldu daha ilk albümünde. Grubun kadrosu ;
ERIC HOFFMAN - Lead Guitar
STEVE ASHEIM - Drums
GLEN BENTON - Vocals, Bass
BRIAN HOFFMAN - Lead Guitar
Grubun beyni olarak Glen Benton olarak gösterilebilir. Liriklerden müziğine, logodan albüm tasarımına kadar herşeyi kendi halletti. Ayrıca grubun gitaristleri kardeş. Brian ve Eric Hoffman kardeşler.
Grubun Diskoğrafisini yapmak gerekirse ;
-Deicide (1990)
-Legion (1992)
-Amon Feasting The Beast (1993)
-Once Upon The Cross (1995)
-Serpents Of The Light (1997)
-In Torment In Hell (2001)
-Scars Of The Crucifix (2004)
Ha birde When Satan Live's isimli konser albümleri var.
Grubun görüşlerini açıklayalım birde. Grup albümlerinde şeytancıl bir biçimde hristiyanlara saldırıyor. İşleri güçleri hz. İsa ve din mesupları. Ara sıra Allah'a da atışlarda bulunuyorlar. Gerek iğneleme gerekse direkt küfür. Bazı şarkılarında ise death metal liriklerine rastlanabilir. Grubun tarzına gelince; ... tartışılır. Kimileri Death metal diyor, kimileri Black Metal. Kendi kulağıma güvenerek söylüyorum grup Death Metale daha yakın.
Grubun konserlerde,festivallerde kullandığı bir logoları daha var(eskiden sitelerinde logo gibi kullanılıyordu). Bu logo Hz. İsa'nın çarmıha gerilmiş hali. Fakat karın ve göğüs bölgesi açılmış, iç organları çıkarılmış hali.
Grup son albümden önceki çalışması yani In Torment In Hell albümünde düşüş yaşamıştı. Piyasa albümü sevmemişti. Dünyada ki çoğu fanzin veya magazinde grup için iyi şeyler söylememiştir. Bencede Deicide yakışır bir albüm değildi. Fakat kimse albümü sakın almayın demedi. Sadece Eski Deicide fanları için hayal kırıklığı ama dinlemeyenler için ise dinlenebilir bir albüm denmişti.
Son albümlerine gelince; Albüm bence süper olmuş. İlk şarkı Scars Of The Crucifix defalarca dinlenebilecek bir parça. Albümün nasıl bir bomba olacağının habercisi.
Gelelim Glen Benton'a. Adam propaganda yapmayı çok seviyor. Deicide'ın resmi web sitesini sürekli takip edenler farkına varmıştım. Kendi bölümüne bir yazar edası ile yazıyor. Çekinmeden laflarını esirgemeden. Şu ana kadar Müslümanlara söylediği bir sözü görmedim. Sadece Hristiyanlara saldırıyor.
Son olarak bir şey söylenmesi gerekirse bu grup dinlenmeli. Eğer müzik ile uğraşıyorsanız bir iki şey grupdan kapılabilir. En azından sağlam bir iki ritim öğrenirsiniz ) saygılar.
(Bu arada liriklerden örnek vercektim ama Forum Kurallarına fazlası ile aykırı ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
WoLoLo

|
Tarih: Pzr 04.04.2004 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
BASTARDS DIE, FUCK YOUR CHRIST
WE'LL SURVIVE, KILL YOURSELF, DIE!
BASTARDS OF CHRIST - DIE! _________________ http://www.rockinside.com
Girin laaan!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Pire

|
Tarih: Pts 05.04.2004 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
Tarz olarak benim zevkimle pek bi alakası olmayan bir gurup ama yinede arşivcilik belasına tüm albümlerine sahibim. _________________ www.rockinside.com
En iyi head Motörhead! |
|
| Başa dön |
|
 |
lilith

|
Tarih: Pzr 22.08.2004 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
oha bea deicide var ve kimse nisandan beri tek kelime yazilmamis helal wallah turkrock _________________ life cannot be what u want it to be |
|
| Başa dön |
|
 |
spiritsoldier

|
Tarih: Pzr 22.08.2004 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
Sir Glen Benton kelimesi yeterli benim için,hiçbir şarkısını ayırt etmeden zevkle dinlerim,headbang den de kafamı koparırım... _________________ ben bir hıyarım,her şeye uyarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Cmt 04.09.2004 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
Tabiiki Sir ibaresi yeterli Ayrıca kendisi www.deicide.com'da zaman zaman manifesto vermektedir. Eğer düşüncelerimiz uyuşuyorsa sizlerde severek ve gülerek okuyacaksınız.. _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Anselmo

Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 366 Nerden: Sarıyer/İstanbul
|
Tarih: Cmt 04.09.2004 9:07 Mesaj konusu: |
|
|
Ula Autopsy insan bize de bir şeyler bırakır,diskografiyi yazaydım bari zaten sıkılıyorum.Bence Death'e yakın,hatta Death bir grup.Once Upon The Cross albümü favorimdir.İyi gruptur.Anlatılmaz yaşanır.
Sözleri Destruction'ı hatırlatır bana.Destruction'ın da böyle kilise+Tanrı karşıtı sözleri var.Zaten Schimer'e "İnsanlığın en büyük yalanı ne?" diye sormuşlar:"God" demiş.Tööbe tööbe..  _________________ The trend is dead!
www.rockinside.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Cmt 04.09.2004 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
Son albümde Fuck Your God diye parça var yemede yanında yat ahuahuaha  _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Daeron

|
Tarih: Cmt 04.09.2004 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
Oldukça güzel bir t-shirtleri var.Ortaokulda giyerdim, şarkı sözlerini anlamaya başladıktan sonra biraz rahatsız oldum uzun zamandır ilgilenmiyorum Deicide ile. _________________ Odtü -MT- |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Pzr 05.09.2004 0:31 Mesaj konusu: |
|
|
Avatardaki gibi sakallı şalvarlı tesbihli bi kişiliksin sanırım sevmezsin tabii _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Cum 24.09.2004 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
ya kardeşim açmışsınız deicide yerini haberde vermiyonuz.boşuna açtık deicide die bende diom niye sildiler benim forumu.nese cnm önemli olan deicide'tır. deathten sora en sevdiğim death grubudur.glen benton'un sesine hastayım.ayrıca çokta satanikler bu halleriyle o en iyi black metal grubuna girebilirler madem bathory var???.ayrıcak legion albümü gerçekten dinlenmesi zor bi albüm ki glen benton da benle aynı duyguları paylaşıyor.tek kelimyle mükemmel. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
Darkseed

Kayıt: Jul 27, 2004 Mesajlar: 1299 Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"
|
Tarih: Cum 24.09.2004 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Pire demiş ki: | | Tarz olarak benim zevkimle pek bi alakası olmayan bir gurup ama yinede arşivcilik belasına tüm albümlerine sahibim. |
Eheh aynen..  _________________ Everyone I Love is Dead..
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..! |
|
| Başa dön |
|
 |
EtheaL

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Deicide gerçekten cok eskiden beri dinlediğim bie grub butun albumleri war bende son albumleri de ii olmuş[Scars of the crucifix] clibi biras daha ii olabilirdi gerci:D . Su dinlemeyipte arsivcilik ugruna alan arkadaslarıda anlamış diilim:)) |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Pzr 24.10.2004 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
ben seviyorum scars of crufix albümünü ama klibini görmedim araştırıyorum hemen  _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
EtheaL

|
Tarih: Pts 25.10.2004 5:17 Mesaj konusu: |
|
|
| Abi bende cok bala buldum dc++ dan ama wardır nette bulursun:PP Klibin uyuslugu Glen Belton akrasından flam zırt pırt motorlu herifler geciyo uyus oldum ama adamlar yeterince sert yine:)) En sewdiğim şarkıları Serpents of the Light hastayım bu parçaya... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ivodka

|
Tarih: Pts 25.10.2004 5:20 Mesaj konusu: |
|
|
vokallerde kusuyomu yoksa soluyomu diye supe yarattiran bi grup, abi hic yoktan vader dinleyin, yada bosver dark funeral a devam... _________________ Amerika Turk Ogrencileri Dernegi - www.itss.org
www.youngturks.org |
|
| Başa dön |
|
 |
spiritsoldier

|
Tarih: Pts 25.10.2004 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
Dark Funeral ve MARDUK!!! _________________ ben bir hıyarım,her şeye uyarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Sal 26.10.2004 14:16 Mesaj konusu: |
|
|
the satan spawn caco _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
the_truth_within

|
Tarih: Prş 28.10.2004 16:03 Mesaj konusu: |
|
|
| bir türlü ısınamadığım bi grup/tarz..pure black çok fazla severim. ama buna ısınamadım..ama yaptıkları müziği profesyonelce yaptıklarını biliyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Anselmo

Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 366 Nerden: Sarıyer/İstanbul
|
Tarih: Prş 28.10.2004 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
Deicide black metal değil bence.Hele pure black hiç değil. _________________ The trend is dead!
www.rockinside.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|