Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
arkadaşlar ben taksim , mecidiyeköy gibi bir yerde gitar kursu almak istiyorum hani şöle bi yer varmı nasıl diyim sınıflar felan oluyor 8-10 kişlik bilen varsa lütfen bilgilendirsin sagolun [/i]
dostum ben taksimde modern müzik akademisinde alıyorum kurs çokda güzel sınıflar çok ferah bir yer ve aynı zamanda türkiyenin ilk ve tek özel müzik okulu görmek istersen web asresi www.mma.gen.tr bu adresten bakabilirsin gerekli adres telefon numarası vs. de bulunuyor..aynı zamanda genel müdürüde ayıptır söylemesi Bora Uslusoy'dur..(reklam gibi oldu ama neyse )
ben ynei başlayacagım elektro gitara kaç ytl felan fiyat felan söyleyebilecekmisn ??? pls _________________ http://turkrock.com/ftopic89214.html (güzel bi cep tel )
arkadaşlar fiyatlar sanırım 3aylık peşin olark 490küsür YTL kadar olmalı..oradaki telefon nukmarasından arayıp görüşebilirsiniz hatta kursu görmenizide öneririm çevre olarak taksim meydanına yürüyerek 10-15dklık bi uzaklıkta elmadağ'da birde istiklal caddesi'nde jokerstore var aynı zamanda studyo ve kurs orasınıda çok öneren oldu ama biraz çirkin bir yer ama yinede isterseniz siz bir bakın..
valla klasik gitar kursu filan olsa ayda 60ytl filan ama elektro gitar kursları evde nekadara bilmiyorum ama kurslarda(beyoğlu filan) oralarda haftalık bir saat ve haftalık 50ytl burda en azından haftalık 2saat ve ortalama haftalık 50-55ytl'ye denk geliyor..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız