Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gölge
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gölge

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NDA-2

MesajTarih: Pts 02.01.2006 13:58    Mesaj konusu: Gölge Alıntıyla Cevap Ver

Deniz Kuvvetleri'nde görevli Kıdemli Binbaşı Ertan Güleç ile Kıdemli Başçavuş İbrahim Şentürk, Genelkurmay'dan izin alarak rock albümü hazırladı. Önümüzdeki hafta İrem Records etiketiyle piyasaya çıkacak olan 'Aşk Tarifleri' isimli albüm, askerlerle sivilleri eğlence ortamında buluşturacak. Yıllardır müzikle ilgilenen iki askerin albüm yolculuğu, ünlü gitarist ve şarkıcı Can Şengün ve prodüktör Aykut Gürel'in desteğiyle başladı.

ORDUYA DEVAM
Deniz Kuvvetleri Karargahı'nda görevli Deniz İkmal Kıdemli Binbaşı Ertan Güleç ile aynı yerde görevli Astsb. Kd. Başçavuş İbrahim Şentürk, oluşturdukları gruba 'Gölge' adını koydu. Uzun yıllar boyunca müzikle uğraşan, söz yazıp beste yapan ve enstrüman çalan askerler; amatör çalışmalarını profesyonelliğe taşıyarak halka ulaştırmaya karar verdi. Kurulma aşamasındaki çalışmalardan albümün bitmiş haline kadar her şeyi için Genelkurmay'dan izin alan grup, müzik çalışmalarını ordudaki görevleriyle birlikte yürütecek. Bahriyeli sanatçılar, albümlerinden kendilerine düşen geliri ise Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

GİTARİST BİNBAŞI
'Gölge'nin solisti ve gitaristi Deniz İkmal Binbaşı Ertan Güleç, 1964 doğumlu. Deniz Lisesi ve Deniz Harp Okulu'nun ardından Deniz Kuvvetleri'nin çeşitli birimlerinde ve Genelkurmay Başkanlığı'nda farklı görevlerde bulunan Güleç, 2001 yılında Washington Deniz İkmal Ateşesi olarak ABD'ye atanıp, 3 yıl Washington'da yaşadı. Binbaşı Ertan Güleç; halen Milli Savunma Bakanlığı'nda 'proje subayı' olarak görev yapıyor. Güleç'in müzikle yakınlığı ise küçük yaşlarda başladı. 1993'de TRT Altın Anten Beste Yarışması'nda finale kalan bekar Binbaşı; solist, gitarist, besteci ve söz yazarı olarak müzik yaptı.

BESTECİ BAŞÇAVUŞ
'Gölge' grubunun ikinci üyesi Dnz. Astsb. Kd. Bşçvş. İbrahim Şentürk ise 1966 doğumlu. 83'te Deniz Astsb. Hazırlama Okulu'nu, 84'te de Dz. Astsb. Sınıf Okulu'nu bitirerek 'Deniz Astsubayı' oldu. Deniz Kuvvetleri'nin çeşitli birimlerinde deniz ve karargah görevleri yapan Şentürk, 1990'da atandığı Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda 4 yıl öncesine kadar farklı görevlerde bulundu. Gitarist, baterist, vokalist, besteci ve söz yazarı olan İbrahim Şentürk, halen DKK Karargahı'nda görev yapıyor.

Arrow ( http://www.sabah.com.tr/2005/11/27/gny/mag101-20051127-200.html linkinden aynen kopyalanmıştır.Biligilerinize sunulur )
pudding

MesajTarih: Cmt 25.02.2006 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

klibin sonunda harekete bittim ya Very Happy o nasıl bir mizah anlayaşıdır..iki elemanda elleri omuzdan indirmeye çalışıyolar aynı anda falan..güzel güzel her izleyişimde gülüyorum Smile

bunun dışında albüm gelirinin hayırlı bi yere gidicek olması çok iyi..grup elemanlarının halen ordu mensubu olmaları ilginç bi nokta..

kötü yorum yazmayın ha Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aysu_

MesajTarih: Pts 09.10.2006 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla ben hiç sevmiyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_and_shadow

MesajTarih: Cmt 14.10.2006 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim hiç mi hiç hoşuma gitmedi bilmiyorum sevenleri elbet vardır onlara saygı duyuyorum ama bana çok itici geldi
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
recy

MesajTarih: Prş 31.07.2008 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ordudan mükemmel bir grup.Dinlenmesi,desteklenmesi lazım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız