| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
dinazor

|
Tarih: Pzr 30.11.2003 1:07 Mesaj konusu: Pulp Fiction |
|
|
ne diyorsunuz gencler benim izlemeye doyamadigim filmdir pulp fiction sahneler ardarda degildir diger klasiklerde ki gibi ,quentin tarantino iyi performansi hem yonetirken hem de oynarken sergilemistir Soundtrack desen o da ayri bi bomba gazlar adamı ayrica o canta da ne oldugu hala mechul ya da ben bilmiom bilen varsa saygı duyarım merakla dinlerim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Chiko

|
Tarih: Çrş 24.12.2003 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
| 2 yıl civarında bir süredir izlemek istememe rağmen 1 ay önce nasib oldu izlemek...Gerçekten güzel,çarpıcı,etkileyici...Tarantino filmlerindeki dialoglar beni gerçekten vuruyor..Tüm o aksiyonun,heyecanın arasında en vahşice zevk aldığım anlar zekice kurgulanmış dialoglar sırasında oluyor genelde..Aynı durum Reservoir Dogs'da da başıma geldi... |
|
| Başa dön |
|
 |
raton

|
Tarih: Çrş 24.12.2003 1:50 Mesaj konusu: |
|
|
Biryerlerde Canta'dakinin "Marsellus" un seytana satmis oldugu ruhu oldugunu okumustum sanirsam ...
Tezin olustugu deliller ise ...
1. Filmde marsellus'un ilk gorundugu sahnede, ensesinde bir yara var, bant ile kapali ... Sanirim seytan insanin ruhunu ordan cekiyomuymus ne, ole bir terane var.
2. Cantanin sifresine dikkat edin, 666 ... Eh iron maiden geyigine sokmayin simdi beni
3. Cantayi elinde tutan veletler, seytanin yardimcilari imis
4. Tualetten cikan eleman, bizimkilere 6 el ates ediyo, ama hicbir mermi isabet etmiyo ... Geyige gore tanri, ruh pazarliginda, her kim olursa olsun, seytana karsi insani korurmus ...
Daha bi suru geyik vardi ama hatirlamiyorum simdi ... Burda da sundurmusler biraz, sıkılmazsan oku
http://pulp.linuxroot.org/case.shtml _________________ "... let Gimli son of Gloin warn you against foolish words, You speak evil of that which is fair beyond the reach of your thought, and only little wit can excuse you" |
|
| Başa dön |
|
 |
therru

|
Tarih: Çrş 31.12.2003 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
ya varya şansıma aşırı yorgun oldugum bi gün izlemiştim o filmi. ve malesef 2. bölümü uyuklayarak izledim. haliyle çok bir şey anlamadım.
sınavım geçsin bi daha 8 saat uykumu alıp, gündüz vakti izlicem:) _________________ Söz sessizlikte, ışık karanlıkta, yaşam ölürken; bomboş gökyüzünde uçarken parlar atmaca. |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Çrş 31.12.2003 12:44 Mesaj konusu: |
|
|
filmle ilgili ilginç bir ayrıntı:
Tarantino 16 yaşındayken bir kitap çalıyor ki; adı The Switch. Hatta önce çalarken yakalanıp polisler tarafından ikaz ediliyor. Başka bir gün yine gidip o kitabı çalıyor. Ve bu kitap seneler sonra Pulp Fiction filminin kaynağı oluyor...
Pulp Fiction (kült bir film artık) nerdeyse unutulacak bir isim olan John Travolta için de önemlidir. Tarantino'ya duacı oldu bu filmden sonra tekrar yıldız günlerine döndüğü için. _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
raton

|
Tarih: Çrş 31.12.2003 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
| futurist demiş ki: | | ... nerdeyse unutulacak bir isim olan John Travolta için de önemlidir. Tarantino'ya duacı oldu bu filmden sonra tekrar yıldız günlerine döndüğü için. |
Yanlis hatirlamiyor ise, 20bin $ karsiliginda oynamis bu rolu Sonraki filmi "kirik ok" icin ise 1 milyon, ondan sonraki "face off" icin 12 milyon almis ... Dua etmek filan yetmez yani
Bu arada 4 odayi seyreden var mi ? Ordaki son hikaye Tarantino'dan ! Inanilmaz iyidir! _________________ "... let Gimli son of Gloin warn you against foolish words, You speak evil of that which is fair beyond the reach of your thought, and only little wit can excuse you" |
|
| Başa dön |
|
 |
WooDy_WooDPeCKeR

|
Tarih: Çrş 31.12.2003 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
walla abicim ne desem ya zor gibi |
|
| Başa dön |
|
 |
MarilynManson Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 02.04.2004 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
True Romance izlemediğim için üzüldüğüm bir film..Dört Oda ise cd'sini bulup ta hala izleme fırsatını bulmadığım film..Malum yurt ortamı....
Quentin Tarantino'nun üzerine en çok düşünülmesi gereken filmi....Çıraklık eserim dese de kendileri bence ustalık eseri (Kill BİLL) den gayet iyi olan film...
Bir de Bruce Willis yolda Marcellius'la nasıl karşılaşıyor düşünen var mı aranızda...Of ya bunun üzerine ne geyik çevirmiştik...
İlk sahnede arka planda John Travolta tuvalete gidiyor mükemmel bir detay kaçırmayın
Ha birde unutmadan John Travolta değil bir tek sinema ekim sayısında Tarantino 2. hayat A.Ş diye bir yazı vardı epey eski yıldız var dirilttiği(hannah,madsen) |
|
| Başa dön |
|
 |
Harley-Davidson

|
Tarih: Cmt 03.04.2004 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
Pulp Fiction’daki efsanevi g.t etme zinciri Top5
1) John Travolta, Bruce Willis’i...
Bruce Willis: Ne bakıyorsun öyle dostum?
John Travolta: Ben senin dostun değilim serseri...
Bruce Willis: Ne dedin?
John Travolta: Bence dediğimi duydun serseri...
Bruce Willis: (apışır)
2) Samuel Jackson, John Travolta’yı...
John Travolta: Neden domuz eti yemiyorsun?
Samuel Jackson: Domuz kendi pisliğini yer. Ben kendi pisliğini yiyen bir hayvanı yemem!..
John Travolta: Ne var bunda köpek de kendi pisliğini yer...
Samuel Jackson: Ben köpek de yemem... (John kıvırmaya çalışsa da nafile)
3) Quentin Tarantino, Samuel Jackson’u...
Samuel Jackson: Kahven gerçekten çok güzel dostum, tam ağzının tadını bilenlere göre...
Quentin Tarantino: Kes traşı. Kahveyi alan benim ve ne kadar güzel olduğunu biliyorum... Şu anda beni ilgilendiren şey kahvem değil garajımdaki ölü zenci. Sana bir şey soracağım; gelirken kapımda ölü zenci deposu diye bir levha dikkatini çekti mi?
Samuel Jackson: Ahhh dostum biliyorsun ki...
Quentin Tarantino: Sana kapımda ölü zenci deposu diye bir levha dikkatini çekti mi dedim!..
Samuel Jackson: Hayır çekmedi...
Quentin Tarantino: Neden çekmedi biliyor musun?
Samuel Jackson: Neden?
Quentin Tarantino: Çünkü orda öyle bir levha yok ve ölü zenci depolamak benim işim değil! Çabuk şu zenciyi alın garajımdan...
4)Harvey Keitel, Quentin Tarantino’yu...
Quentin Tarantino: Bak dostum bu çarşaflar bana Conrad amcamın ve Jilly teyzemin hediyesi sana veremem...
Harvey Keitel: Bana bak. Senin Conrad amcan va Jilly teyzen milyoner mi?
Quentin Tarantino: Hayır...
Harvey Keitel: Ama benim patronum milyoner ve sana yeni bir yatak odası takımı alacak, tamam mı?
Quentin Tarantino: Tamam...
5) Samuel Jackson, John Travolta’yı...
Samuel Jackson: Bu bok için seni affetmeyeceğim dostum...
John Travolta: Bir adam yanıldığını kabul ederse bütün hatalarının affedileceğine dair bir felsefe duydun mu ha!..
Samuel Jackson: Bana böyle boktan şeylerden söz etme. Bu lafı eden o. Çoçuğu senin gibi bir hıyarın yüzünden kafatası parçaları toplamak zorunda kalmadı...
kaynak: shockhaber _________________ Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel Namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer ... |
|
| Başa dön |
|
 |
mo

|
Tarih: Çrş 14.04.2004 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
| mia'nın göğsüne şırınga sapladıkları sahnenin hastasıyım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4146 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
|
| Başa dön |
|
 |
CrazyFruit

|
Tarih: Prş 15.04.2004 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
| raton demiş ki: | Biryerlerde Canta'dakinin "Marsellus" un seytana satmis oldugu ruhu oldugunu okumustum sanirsam ...
Tezin olustugu deliller ise ...
1. Filmde marsellus'un ilk gorundugu sahnede, ensesinde bir yara var, bant ile kapali ... Sanirim seytan insanin ruhunu ordan cekiyomuymus ne, ole bir terane var.
2. Cantanin sifresine dikkat edin, 666 ... Eh iron maiden geyigine sokmayin simdi beni
3. Cantayi elinde tutan veletler, seytanin yardimcilari imis
4. Tualetten cikan eleman, bizimkilere 6 el ates ediyo, ama hicbir mermi isabet etmiyo ... Geyige gore tanri, ruh pazarliginda, her kim olursa olsun, seytana karsi insani korurmus ...
Daha bi suru geyik vardi ama hatirlamiyorum simdi ... Burda da sundurmusler biraz, sıkılmazsan oku
http://pulp.linuxroot.org/case.shtml |
ben bilmiyordum valla bunları boşu boşuna izlemişiz demek filmi  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 16.04.2004 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
| mo demiş ki: | | mia'nın göğsüne şırınga sapladıkları sahnenin hastasıyım. |
bende mianın |
|
| Başa dön |
|
 |
pulpFiction

|
Tarih: Pts 03.05.2004 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
| süperdir pulp fiction .tam 4 kez izledim o upuzun filmi.e tarantino abimiz yapmış.. |
|
| Başa dön |
|
 |
izmirli

|
Tarih: Pzr 09.05.2004 0:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Extreme değil sadece farklı... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 09.05.2004 13:06 Mesaj konusu: |
|
|
bir film izledim hayatım değişti  |
|
| Başa dön |
|
 |
spidera

|
Tarih: Pzr 09.05.2004 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
| tarantino müthiş bi adam geyiklerin arasına inanılmaz anlamlar sıkıştırıyo kill billi seyredemedim ama onuda mutlaka izlicem pulp fictionın ayrı bi güzel yanıda bruce willsin olması saat mevzusu çok hoşuma gitmişti |
|
| Başa dön |
|
 |
emrevatans

|
Tarih: Sal 11.05.2004 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
sinemada bi devrimdir..tarantino tarzı filmler çekilmeye başlandı..o fimlden sonra...TARANTİNO TARZI _________________ duende bebeğim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
wicked

|
Tarih: Sal 11.05.2004 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
şırınga sahnesi mükemmeldi.
bi de john travoltanın arabada konuşurken yanlışlıkla adamı vurduğu sahne. |
|
| Başa dön |
|
 |
kedimsi

|
Tarih: Cum 14.05.2004 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
her sahnesi mükemmeldi bence tarantinonun en iyi filmi  _________________ I want to be someone else or i'll explode... |
|
| Başa dön |
|
 |
|