Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cmt 20.09.2003 1:54 Mesaj konusu: "onuRock" kullanıcı adım neden atıldı?
Merhaba! Kuzey Kıbrıs ile ilgili foruma yazdıklarımdan dolayı olduğunu sandığım bir atılma gerçekleşti. Nedenini sorabilir miyim? Hiçbir uyarı vs. yapılmadan , uygulanmış olan yargısız infazın nedenini merak ediyorum. Forum yöneticisinin de görüşlerini yansıtması ve benim bu görüşlere zıt olmam bir sebebi olabilir mi?
Saygılar
Tarih: Cmt 20.09.2003 2:26 Mesaj konusu: Re: "onuRock" kullanıcı adım neden atıldı?
onurnet demiş ki:
Merhaba! Kuzey Kıbrıs ile ilgili foruma yazdıklarımdan dolayı olduğunu sandığım bir atılma gerçekleşti. Nedenini sorabilir miyim? Hiçbir uyarı vs. yapılmadan , uygulanmış olan yargısız infazın nedenini merak ediyorum. Forum yöneticisinin de görüşlerini yansıtması ve benim bu görüşlere zıt olmam bir sebebi olabilir mi?
Saygılar
Mesajların değiştirilmesi orada yazan herkese yapılmış büyük bir terbiyesizliktir bence...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız