Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ahmet Taner Kışlalı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ahmet Taner Kışlalı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
benayevsen

MesajTarih: Cum 18.06.2004 11:35    Mesaj konusu: Ahmet Taner Kışlalı Alıntıyla Cevap Ver

bu ismi lise yıllarında abimin okuduğu bir çok kitapların arasından çıkardığım bir kitabıyla tanıdım ve ders kitaplarını bile onun kitabını okuduğum gibi okumamıştım....

Siyaset Bilimi adlı kitabı bana birçok şey öğretmiştir.... Şuan okuduğum Siyasal Çatışma ve Uzlaşma kitabı net ve öğretici bir dille yazılmış....

Öldüğü zamanlarda çoğu kişi; "bu adam zıt kutuplardaki her kişi bir araya getirir ortak bir noktada buluştururdu"......

Uğur Mumcu gibi o da bazı lanetler tarafından kıyıldı....

Sizlerin düşüncelerini alabilirmiyim....
SarhosDenizci
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 18.06.2004 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ölene kadar pek tanımazdım. Hatta öldüğünde de eylem olmuştu, o zamanlar nerde eylem varsa atlardık.
Uğur Mumcu, Hablemitoğlu ve Kışlalı'nın düşüncelerine genelde katılmasamda, ölümlerinin büyük kayıp olduğundan şüphem yok. Alanlarında gerçek birer uzmandılar, böyle adamların, yorumları yada iddiaları pek değil, ama bilgilerine %100 güvenirim.
Aydın insanlardı yazık oldu.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
miranda

MesajTarih: Cum 09.07.2004 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lisedeyken "Atatürk'e Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği"yle tanıdım Ahmet Taner Kışlalı'yı. Üniversiteye gelince ve Kışlalı'nın, İletişim Fakültesi'nde ders verdiğini duyunca, komşu fakültede olmanın avantajıyla bir iki dersine girmiştim. Hoşgörülü, sakin görünüşlü, tam bir beyefendiydi. Saldırının olduğu gün, böyle bir ölümü kendisine hiç konduramamış, son ana kadar yaşayacağını düşünmüştüm. Bugünleri görseydi...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
robespierre

MesajTarih: Cum 11.08.2006 17:57    Mesaj konusu: Ahmet Taner Kışlalı'nın anısına... Alıntıyla Cevap Ver

Hocamızı sevgiyle anıyoruz... Acısı hala taze olsa da zaman ağıt yakmak zamanı değildir. Kitaplarını ve yazılarını okumalı, okutmalı; unutturmamalı..

Sevgiler, saygılar...
southernstar

MesajTarih: Pzr 01.10.2006 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cumhuriyet'teki yazılarından tanırdım. giden gelmez, böylesi zor bulunur dedirten insanlarımızdandı Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız