Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 25.09.2006 16:30 Mesaj konusu:
vehayat demiş ki:
üf ya üf bööle ii gruplar nie yok oluolar hiç anlamıom.. elinde herhangi bi kayıt olna var mı peki?
dağıldıkları kesin değil bildiğim kadarıyla sadece varsayım, dağıldılarsada birleşirler tekrar, bende demoları var, 2-3 şehir değişiminden sonra çalkalanan cdlerimin arasından bulabilirmiyim bilmiyorum, sen en iyisi grup üyelerine mail at onlarda vardır kesin... _________________ je rêve, donc je ne suis pas...
TurkRock.com Last.Fm Community: http://www.last.fm/group/TurkRock.com
üf ya üf bööle ii gruplar nie yok oluolar hiç anlamıom.. elinde herhangi bi kayıt olna var mı peki?
dağıldıkları kesin değil bildiğim kadarıyla sadece varsayım, dağıldılarsada birleşirler tekrar, bende demoları var, 2-3 şehir değişiminden sonra çalkalanan cdlerimin arasından bulabilirmiyim bilmiyorum, sen en iyisi grup üyelerine mail at onlarda vardır kesin...
çok saol _________________ diretme olmaz bu elbise bana makinen değilim ki ben senin....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız