Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: May 21, 2005 Mesajlar: 965 Nerden: İstanbul
Tarih: Cum 16.12.2005 0:44 Mesaj konusu:
hocam ben yan flüt çalıyorum.alırken bi kere ne kadar bütçe ayırabileceksin onu söylemen gerek.yani adam akıllı bişey olsun diyosan 1000 $ ı gözden çıkarcaksın.ha yok şimdilik öğrenmek için diyosan eğer bu seferde en az 200$ ı gözden çıkaracaksın.paran varsa öğrenci işi bi yamaha al.fiyatları 1000$a yaklaşıyo sanırım ama sesi ve kendi güzeldir.yıllarca kullanırsın iyi bi bakımla.dikkat edecek konulara gelince.birincisi mümkünse nikel flür olmasın az birazda olsa içinde gümüş katkısı olsun.çünkü nekaller çabuk kararır.ve temizlenmesi zor.ama gümüş katkılılar gümüş parlatıcı ile temizlenebilir.keisnlikle şunu unutma ki nikel bi flüte parlatıcı sürme çöpe atmak zorunda kalırsın.her yeri kalkar.ayrıca gümüş katkılıların ses rengi daha iyidir.ayrıca flütte bakım önemlidir.her çalıştan sonra itina ile temizlersen ömrünü uzatırsın flütünün.olay budur.soracağın bişey olursa sorabilirsin.kib.kolay gelsin.müzikle kalın. _________________ Ayağa kalk! uyumak için önümüzde sonsuzluk var.
Kayıt: Jun 18, 2004 Mesajlar: 1852 Nerden: İstanbul\avr.
Tarih: Cum 16.12.2005 3:07 Mesaj konusu:
bikere çin malı olmamasına dikkat ediceksin.. ikincisi bu konuda yeteneğin varmı ona dikkat edeceksin.. (tenkit olarak algılama..) _________________ alkolik sonbahar..
C-4 gelecek huzur verecek.. www.myspace.com/c4band
çok yararlı oldu , fiyatlarda iyiymiş yani ben heryerde yamaha gördüm zaten alternatif markalar kulağı tırmalıyor . çalmak için ders gerekirmi yani yeni başlıyorum yetenek konusuna katılyorum yani bu her konu için extra avantaj demek ama başlamadan bilemiyo insan , yani demeğ istediğum ders almak falan gerekirmi
Bende belli bi sure ugrasmistim yan flutle osse gibi dandik bi marka oldugunu dusundugum bi flutum vardi.3.5 Sene kadar caldim calmak icin ders gerekirmi konusunda evet belli bi sure en azindan temel kkonularla ilgili (dudak hareketlerinden seslerin pesleri tizligi gibi)yardim alman gerekebilir.Ha ama benim muzik bilgim cok iyi ben o pesleri tizleri duyarim diyosan ilk asama icin grek yok denilebilir.Ama ondan sonra da trill ler icin yardim alman gerekicek:)Bu arada Ankaradayasan subat tatilinde Turkiyede olucam o 1 ay sureyle elimden geldigince sana yardimci olmaya calisirim
Kayıt: May 21, 2005 Mesajlar: 965 Nerden: İstanbul
Tarih: Prş 22.12.2005 12:24 Mesaj konusu:
ilk başlarda en azından bi kaç ay kurs alman gerekli.sonrada çok çalışmak gerekli.ben 1 ay ders almıştım.dudak hareketlerini ve sesleri nasıl üfleyeceğimi öğrendim.sonra zaten kulaktan parçaları vs. halletmeye başladım.bi kaç ay ders alman trilleri,3 lemeleri, vibratoları düzgün yapmayı vs. gibi şeyleri öğrenmende etkili olacaktır.fakat piyasa gerçekten kötü.her hafta bi nota gösterek insanı oyalıyolar biraz.bu yüzden ben mesela.ilk haftadan sonra mesela la üfleyerek başlamıştık.sol ün ladan biraz daha yumşak üflenmesi gerektiğini ve si nin biraz sert üflenmesi gerektiğni bildiğim için onlarıda çalışarak derse gittim.böylece hoca sol çalışalım diyince direk çaldım.biraz düzellti.si dedi onuda yaptım biraz onuda düzeltti.işte böyle böyle biraz kurnazlıkla bir derste 3-4 nota öğrenmiş oldum.ve 1 ayda olması normalde gösterdiklerinden fazlasını aldım onlardan. ynai bu noktaya dikkat et.ve mutlaka ders al.kib.kolay gelsin.müzikle kal. _________________ Ayağa kalk! uyumak için önümüzde sonsuzluk var.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız