Satılık Line 6 JTV 59 Variax - Les Paul kasa, Analog + Dijital Gitar

Şehir
Ankara
Takasa
Kapalı
Fiyat
7000
Para Birimi
TL
İnceleme Videom



Line 6 JTV 59 Variax


Bu gitarımın detaylı bir inceleme videosunu YouTube kanalımdaki bu videoda yapmıştım. Gitarın doğal sesi, ağacı ve manyetikleri, klavyesi oldukça keyifli olduğu için standart bir gitar olarak ele aldığımda bile hoşuma gidiyor. Ancak ekstra olarak bu gitarın dijital özellikleri de var.

Dijital Modellemeler

Bu gitarda Stratocaster, Telecaster, Firebird, Hallow-body, Akustik, 12 telli elektro ve akustik vs. bir çok standart gitarın modellemesini bulabilir ve tek bir potans değişimi ile istediğiniz seçebilirsiniz. Bunların yanı sıra benim çok severek kullandığım Sitar, Banjo gibi etnik sesleri de bulunuyor. Yukarıda bahsettiğim videoda bu örnekleri duyabilirsiniz.

Akort Değişimi

Bu gitar dijital olarak akort değiştirebiliyor. Sizin sadece standart olarak akort etmeniz ve daha sonra istediğiniz düzeni gitar üzerindeki pottan seçmeniz yeterli. Böylece konserlerde farklı akortlardaki şarkılara kolayca geçiş yapabilir, kayıtta istediğiniz akort düzeni ile çalabilirsiniz. Yine bu özelliği yukarıda bahsettiğim videomda detaylıca inceleyebilirsiniz.

Gitarın Durumu

Gitar aldığım günkü kadar temiz ve hasarsızdır.
 
Geri
Üst