| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kornfreak

|
Tarih: Cmt 13.09.2008 17:45 Mesaj konusu: Gossip Girl |
|
|
| Alıntı: | BİRAZ DEDİKODU YAPALIM
Manhattan’ın en zengin gençleri, özenilerek izlenen sıradışı hayatları, dramatik aşk ilişkileri ve sorunları... Hepsi çok yakında GossipGirl’ün blog sayfasında. 2008’e damgasını vuran gençlik draması Gossip Girl, Eylül'de CNBC-e’de.
Kim bu GossipGirl? New York’un en zengin mahallesinde yaşayan gençlerin hayatları hakkında en son dedikoduları henüz kendileri bile bilmeden önce internet sitesinde yayınlıyor. GossipGirl’ün kimliği şu an için önemli değil. Önemli olan blog sayfasında yayınladığı dedikodular ve bu dedikoduların baş kahramanları. Bir grup zengin gencin dışarıdan özenilerek izlenen sıradışı hayatları, dramatik aşk ilişkileri ve sorunları... Seneye damgasını vuran gençlik draması Gossip Girl, efsanevi gençlik dizisi The O.C.’nin yaratıcısı Josh Schwartz’ın imzasını taşıyor.
Manhattan’daki son dedikoduya göre kendi isteğiyle yatılı bir okula giden “eski kraliçe” Serena van der Woodsen şehre geri dönmüş. Bu haber en çok Serena’nın eski en yakın arkadaşı Blair’in kafasını karıştıracak. Serena’nın yokluğunda spot ışıkları onun üzerine dönmüş, arkadaş çemberlerinin ilgi odağı olmuştu. Mükemmel bir yaşantısı, yakışıklı bir sevgilisi var. Rüya okulu Yale’e gitmeyi planlıyor. Serena’nın dönüşüyle bu görünüşteki mükemmel yaşantısı, hatta okulundaki tüm ilişkilerin dengesi değişecek. Erkek arkadaşı Nate’in Serena’ya ilgi duymasıysa cabası. Diğer taraftan o kadar varlıklı olmasalar da Blair’la aynı okula giden Dan Humphrey ve kardeşi Jenny’nin hayatları da ait olmadıkları bu çemberin içine girince değişecek. New York’un zengin çocuklarının hayatları görüldüğü kadar sıradışı mı yoksa ışıltılı görünüşlerinin altında onlar kadar varlıklı olmayanlarla aynı sorunları mı paylaşıyorlar? Tüm bunların cevabı sonbaharda Gossip Girl’de. |
Ben ilk bölümünü izledim ve çok sevdim..güzel bir gençlik dizisi olmuş..devamını indiriyorum..amerika da 2. sezonu başlamış..sizinde yorumlarınızı bekliyorum.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
spdy

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
| o.c'nin yaratıcısındanmış. kötü bir dizi olduğunu zannetmiorm, gençlik dizilerini sevenler için eğlenceli olucak. |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Pts 15.09.2008 8:52 Mesaj konusu: |
|
|
| kesinlikle o.c yle karşılaştırılamaz ben okadar beğenmedim ama izliyorum bana daha çok ingiliz gençlik dizilerini anımsatıyor. bide o.c deki kadar yakışıklı ya da güzel elemanlar yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pts 15.09.2008 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
Bu dizi de böyle dedikodularla mı ilgili bilmiyorum ama adını duyunca aklıma gelen bir Gossip filmi var mesela o doğrultuda. Cyclops'u oynayan eleman, Kate Hudson ve yüce kralımız Leonidas'ın zevcesi rolünün yanı sıra Cnbc-e'de başlayacak olan Terminator: Sarah Connor Chronicles'da da boy gösteren Lena Headey'in baş rollerini oynadığı izlenesi bir film. O.C. ve Gossip Girl gibi diziler ise asla popülerliğini kaybetmez, aynen devam eder çünkü hitap kitleleri sabit, risksiz, her geçen gün de büyüyor. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 26.09.2008 16:19 Mesaj konusu: |
|
|
Ben reklamlarını gördüğümde kızlar arasında ki dedikodular dan ibaret ergen dizisi olduğunu düşünmüştüm. İlk bölümü izledikten sonra bütün küçümseyici fikirlerimi silip attı. Dizinin yaratıcısı THE O.C ve Chuck dizisininde yaratıcısı. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Cmt 15.11.2008 20:53 Mesaj konusu: |
|
|
izledikçe acayip sardı beni ya..acayip özendiriyor dizi o hayata  _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Cmt 15.11.2008 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
di mi insanın farklı farklı kişilere aynı hafta içinde üçer beşer veresi geliyor vallahi _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 16.11.2008 12:47 Mesaj konusu: |
|
|
O değilde,Leighton Meester çok daş bir insan ya...
Piece of art!
 _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
NomAmor

|
Tarih: Pzr 16.11.2008 13:19 Mesaj konusu: |
|
|
Hiç özenilesi bir hayatları yok aslen.Aslında dizi adından anlaşıldıgı gibi dedikodu temalıda değil.O gossip girl ismi, dizide serena rolündeki hatunun arases olarak milletin ve kendi hakkında dedikodu yapması sürekli.Yok "B" şöyle yaptıda "S" aslında öyle düsünmüyordu falan filan.Yoksa ordaki hatun kişilikler ve erkekler dedikoducu tipler degiller.Benimde aslen hiç ilgilenmediğim bir tema fakat hatunlara kanıp biraz sürüklendim bu diziye  |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pzr 16.11.2008 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
orda oynayan küçük sarışın kıza şaştım ben, 93'lüymüş, vay ki ne vay. _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
NomAmor

|
Tarih: Pzr 16.11.2008 16:16 Mesaj konusu: |
|
|
O kız 93 lü ise vay abi bizim halimize.Türkiye'de mahvoluyoruz demektir  |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 16.11.2008 16:59 Mesaj konusu: |
|
|
Arases serenanın değil. Heroes'ta elektrik gücü olan sarışın hatun varya, adını unuttum, eskiden veronica mars diye bir dizisi vardı. işte o... _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pzr 16.11.2008 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
kristen bell _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pts 17.11.2008 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
Heh o işte! Çokta sevimli bir kızdır.  _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Cum 28.11.2008 18:39 Mesaj konusu: |
|
|
vay vay vay..süpermiş  _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Cmt 29.11.2008 13:41 Mesaj konusu: |
|
|
ben baya yani ''baya'' kılım diziye _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 29.11.2008 16:59 Mesaj konusu: |
|
|
Bacakları çok düzgün değil mi?  _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |