Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kilitlenen Topicler
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kilitlenen Topicler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Atalay

MesajTarih: Pzr 25.04.2004 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hafifliyor Smile Eski ama önemli konular kalacak tabi.
Cornflakegirl

MesajTarih: Sal 27.04.2004 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tori amos olayına çok üzüldüm ama olsun olaya başka bir siteden devam edicem Smile tori amos türk hayranları ile tori amos ın farklı şeyler olduğunu anlatmaya çalıştım ama acımasız site yöneticileri toriye acımadan kitlediler şaka bir yana ben yine de pes etmeyip her konunun içinde bir şekilde tori den bahsedeceğim Smile
benayevsen

MesajTarih: Sal 27.04.2004 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cornflakegirl demiş ki:
Tori amos olayına çok üzüldüm ama olsun olaya başka bir siteden devam edicem Smile tori amos türk hayranları ile tori amos ın farklı şeyler olduğunu anlatmaya çalıştım ama acımasız site yöneticileri toriye acımadan kitlediler şaka bir yana ben yine de pes etmeyip her konunun içinde bir şekilde tori den bahsedeceğim Smile

güzelim o başlık zaten vardı. mahcem abinin verdiği linke bir tıklasaydın ya:)
Cornflakegirl

MesajTarih: Sal 27.04.2004 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Linke tıkladım zaten o bir fan grup hatta benim üyesi olduğum bir fan grubu benim şaşırdığım Arama yaparken sadece tori amos adına bir topic açılmamasıydı neyse artık bir önemi yok zaten gereksiz bir topic olduğuna ikna olmuş bulunuyorum Smile
Mahcem

MesajTarih: Sal 27.04.2004 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tori Amos'a bir garezim yok, hatta severim de kızıl saçlıyı, bende birkaç albümü vardır, Little Earthquakes, Under The Pink filan, ama o iş başka bu başka. Seviyoruz diye her tarafın Tori Amos başlıklarıyla bezenmesine de izin veremeyiz. Yoksa iş çığırından çıkıyor, bir sabah bir geliyoruz bakıyoruz ki Dış kaynaklı rock bölümü baştan aşağı Metallica başlıklarıyla dolu, her birinde bir iki mesaj, yarım yamalak...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Cornflakegirl

MesajTarih: Cmt 01.05.2004 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya topic açma dersleriniz var mı ? bu konuda çok yeteneksizimde bir konuyu aradım mı direk aradığım isme bakıyorum benzerlerini görmüyorum ve sazan gibi atlayıp kimse açmamış ben açmalıyım diyorum tabii sonuç olarak kitleniyor .Bakınız ırkçılık öyle bir başlık yoktu ama meğersem anti-faşizm ,milliyetçilik... gibi birşey varmış neyse bir topiğim daha kitlenmiş oldu inşallah öğrenicem Smile
DARK-LORD

MesajTarih: Cmt 01.05.2004 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

site iyi yolda gidiyor.irc konusuna gelirsek o aradığınız ortamı en kısa zamanda bulacaksınız merak etmeyin.Elimizden geleni yapıyoruz 4-5 zurnacıdan kurtulduk daha yol kat edecez ama.ayrıca sizler gittikce ses çıkarmadıkca bizlerde orda yalnız kalıyoruz o bahsettiğiniz insanlarla tek başımıza didişiyoruz.laf la peynir gemisi yürümez gelip destek olun.
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 01.05.2004 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet site gayet iyi bir şekilde ilerliyor.Fakat irc.turkrock.com 'da bayağı bir sıkıntı var şuan.Kanalda çok iyi bir muhabbet olurken birden araya ne olduğu belirsiz, zurna kanalından kaçmış nickle ve kişilikle, dengesiz herif ve az da olsa bu nitelikte bayanlar giriyor.Hele birde şu monitör ile klavyenin başında ahkam kesenler varya onlara deli oluyorum.Sadece o güzelim geyik ve muhabbet ortamını bozmaya gelen insalara sinir oluyorum Evil or Very Mad Ama zamanla bu da düzelcek şimdiden bunun belirtilerini vermeye başladı...Gerektiğinde ve görev verildiğinde bu tip olayları elimizden geldiğince engellemeye çalışıyoruz...Çünkü:
irc.turkrock.com diğer serverlardan farklı. Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 02.05.2004 2:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sanırım ircte en büyük karizma bende.. yoksa neden hususi bana bulaşmak için (Başka sey diyemiyorum buna) gelsin insanlar.
DARK-LORD

MesajTarih: Pts 03.05.2004 9:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:
Sanırım ircte en büyük karizma bende.. yoksa neden hususi bana bulaşmak için (Başka sey diyemiyorum buna) gelsin insanlar.

aha aha karizmadan mı yoksa milletin sana gıcık kapmasından mı bilmiyorum haluk artık sen düşün,insanları uyarmadan banlaman, atmadan önce biriniz ortalayın ben vurup atacam demenden mi bilmiyorum artık neyse o kısmınıda sen bilirsin artık Laughing
darthseth

MesajTarih: Pts 03.05.2004 9:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim yaptığım herseyin bir nedeni vardır dark-lord
uyarmadan banladığım adam sayısı 1-2 dir.. bun lardan birisi metalsabath nickli elemandır. diğeri de psssst nickine sahip. ilkiyle kişisel bir sorunum olmasının yanı sıra sicili de kabarık. diğerini ise bilenler biliyor.
sen ortala ben vurayım kısmı ise geyiktir. ha gerçekten öyle yapılması gereken insanların olduğunu da sen benden daha iyi biliyorsun dark-lord.
DARK-LORD

MesajTarih: Pts 03.05.2004 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:
benim yaptığım herseyin bir nedeni vardır dark-lord
uyarmadan banladığım adam sayısı 1-2 dir.. bun lardan birisi metalsabath nickli elemandır. diğeri de psssst nickine sahip. ilkiyle kişisel bir sorunum olmasının yanı sıra sicili de kabarık. diğerini ise bilenler biliyor.
sen ortala ben vurayım kısmı ise geyiktir. ha gerçekten öyle yapılması gereken insanların olduğunu da sen benden daha iyi biliyorsun dark-lord.

baba sen geyik yapıyorsunda adam ciddiye alıyor ondan sonra al başına bela herkezin anlama kapasitesi aynı olsa zaten sorun çıkmaz Laughing
yolcu

MesajTarih: Sal 11.05.2004 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müziğe ne kadar bağımlısınız? başlığı neden kilitlenmiş, anlayamadım?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DreAmTeatHeR

MesajTarih: Çrş 04.08.2004 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede benayevsen Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aYNaLI-SuCuK
"Resim albümü" Mod.

MesajTarih: Çrş 04.08.2004 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kimse benim topiğimi kitleyemeez hehehehe
SarhosDenizci

MesajTarih: Çrş 11.08.2004 2:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Kadınlarla erkekler dost olamaz" başlığı kitlenmeden silinmiş. "Kürtçe yayın" başlığıda aynı şekilde yokolmuş. Nedenlerini merak ediyorum..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Atalay

MesajTarih: Çrş 11.08.2004 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.turkrock.com/ftopic7364.html
cha_sach

MesajTarih: Pzr 15.08.2004 2:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

altın günleri başlığı vardı her teldende.. kitlenmiş "irc'de devam ediniz" denmiş.. Orada insanlar altın günü falan ayarlamıştı olay geyik değildi ki..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
darthseth

MesajTarih: Pzr 15.08.2004 9:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aYNaLI-SuCuK demiş ki:
kimse benim topiğimi kitleyemeez hehehehe

bence bi daha düşün Very Happy
rocksurfer

MesajTarih: Pzr 15.08.2004 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cha_sach demiş ki:
altın günleri başlığı vardı her teldende.. kitlenmiş "irc'de devam ediniz" denmiş.. Orada insanlar altın günü falan ayarlamıştı olay geyik değildi ki..

Olayı geyik muhabbetine döndüren kişiler nedeniyle çöp kutusuna gönderildi. Hesabını bizden değil o kişilerden sorunuz...

"Her telden bölümünün kullanılması hakkında" konulu başlıkta Swallowed gereken açıklamayı yapmış zaten , bende yinelemekte fayda görüyorum ;

SwaLLoweD demiş ki:
Aslında hiçbir başlık geyik değildir.. Biz de çoğu zaman hiç ilerlememiş bir başlığı doğrudan kapatmıyoruz eğer ilk mesajda düzgün bir konu belirtilebilmiş ise... Onun ne yöne gideceğine buradaki kullanıcılar karar veriyor... Sizin eklediğiniz mesajlar anket bir başlığın yararını yok ediyor mesela... Mesela burada bir "2. el birşeyler" başlığı vardı.. Açılış mesajı da gayet güzeldi.. Hatta hâlâ çöp tenekesinde duruyor olması lazım... Ama sonradan eklenen mesajlar konunun içini boşaltmış ben sadece 1 tane doğru dürüst cevap gördüm.. Bu sizin elinizde olan bir şey, siteye sırf bu tarz konuların içini boşaltmak amaçlı girenleri zaten farkettiğimizde uzaklaştırma yolunu seçmek zorunda kalıyoruz...

Umarım sorunuzun karşılığını tam olarak alabilmişsinizdir. Saygılarımla.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız